Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technical
kezdő
válasz DroiDMester #82805 üzenetére
Fokozatszámos kismegszakítók, BS széria amivel találkoztam:
6/9 A, 10/15 A, 16/22 A, 20/28 A, 25/35 A, 35/46 A...
Ez is valami hungarikum lehet...
˝Közületeknek˝ a nagyobb érték alapján számláztak valamiféle alapdíjat, azután ez megszűnt...[ Szerkesztve ]
-
Technical
kezdő
válasz MaxxDamage #78690 üzenetére
Persze, ha a kompresszor nem ment a kültériben, csak a ventilátor a beltériben.
Így nem hűt, csak a levegőt forgatja.
Vannak gépek, ahol a beltéri soha nem áll meg, mert így tudja figyelni a hőmérsékletet, hogy mikor kell indítania a kültérit. -
Technical
kezdő
válasz MaxxDamage #78684 üzenetére
[link] Ahogy írták, nem bölcs dolog kikapcsolni a légkondícionálót, a legjobb eredményt a folyamatos üzem adja.
Én május végén egyik reggel még fűtöttem, este viszont már hűtöttem a gépekkel. Nincsenek kikapcsolva, azért vannak, hogy legalább otthon emberhez méltó körülmények között érezzük magunkat.[ Szerkesztve ]
-
Technical
kezdő
válasz MaxxDamage #78680 üzenetére
Az ugye megvan, hogy a H tarifa csak fűtési idényben áll rendelkezésre? Okt. 15- Ápr. 15. viszont nincs rá rezsicsöki korlát! Nyáron A1 nappali tarifával számol a kéttarifás villanyóra.
Ne feledjük, mérőnként jár az évi 25xx kWh![ Szerkesztve ]
-
Technical
kezdő
válasz MaxxDamage #78680 üzenetére
Igen, de arra vigyázz, hogy a telepítő töltse ki az adott áramszolgáltató által előírt adatlapot!
Ez a minimum, ha van ilyened, már kérhetsz konkrét felvilágosítást a szolgáltatódtól.
A mérőhely kialakítása regisztráltszerelői feladat, nem megkerülhető, ő adja majd be az un. igénybejelentőt. A költségek tekintetében is ő tud majd nyilatkozni. Nem lesz olcsó.
El lehet azon gondolkodni, hogy a 25 vs. 37 max. 70 Ft közötti különbség mikor térül meg?[ Szerkesztve ]
-
Technical
kezdő
válasz MaxxDamage #78676 üzenetére
[link] Nemrég leírták. A darazsak a vizet keresik, a Földön az élet egyik alapfeltétele.
[ Szerkesztve ]
-
Technical
kezdő
válasz MaxxDamage #78672 üzenetére
De, lehet igényelni, főleg akkor lesz rá szükség, ha megszűnik az éves szaldó elszámolás.
-
Technical
kezdő
válasz birozoli7800 #77280 üzenetére
Jelezted a telepítőnek a rendellenességet, ha a jótállás rendben van, a labda az ő térfelén pattog...
-
Technical
kezdő
válasz birozoli7800 #77278 üzenetére
Szerintem, amíg meg nem áll benne valami, nem foglalkoznak vele a telepítők.
Nekem a beltériből hallatszik időnként valami ciripelés a Mute üzemmódban -ez nálam csak hűtés esetén érhető el- kezdem megszokni, egy éve üzemel már.
Amúgy hűtésben elfogadhatatlan mértékű hiszterézissel működik, ezért csak az Ifeel funkcióval használom. 25 C fokra állítva 22-23 C fok között van a hőmérséklet a szobatermosztát szerint.
Fűtés üzemmódban pedig teljesen jó az alapértelmezett szabályozási mód, ki érti ezt...Ugyanakkor telepített Midea Extreme Save Pro mentes ezektől a hibáktól, szépen és halkan teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
-
Technical
kezdő
válasz birozoli7800 #77273 üzenetére
Sima ventilátor módban a kültériben semmi nem üzemel, ezért hangtalan.
A videó alapján valószínűleg a ventilátor adja a hangot és nem a kompresszor. Ez egy visszaszabályozott üzemben készült felvétel?
Nagy teljesítménynél milyen a hangja? -
Technical
kezdő
válasz feco70 #75590 üzenetére
Ennek oka az lehet, hogy a H tarifa igénylőlapon (Eon terület), fel van tüntetve az adott készülékhez a gyártó által ajánlott karakterisztikájú és áramerősségű áramkorlátozó (kismegszakító). Pl. ˝B10 A˝ van jelenleg és az új nagyobb gép teljesítményigényét csak ˝C16 A˝ áramkorlátozó tudja biztosítani, akkor az új igényt jelezni kell.
[ Szerkesztve ]
-
Technical
kezdő
válasz f4lcon #75468 üzenetére
Csak óvatosan az AUX, Cybercon, RCOOL, Nippon, stb. termékekkel, amik amúgy mind az AUX gyárában készülnek, kb. azonos műszaki tartalommal.
Nekem van ilyen gépem, de a silent vagy mute funkció csak hűtéskor működik!
Akkor halk, de fűtéskor nem. (5 kW-os, esetleg a kisebbek finomabban is működhetnek.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest