Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
Nálam is a nagyszobában 09LTCA Fujitsu van. Most is volt -20°C alatt (külső hőmérő fal mellett -19°C, kocsi szerint -22°C). De tavaly a nagy hidegekben biztosan. A klíma ha nem is vígan, de rendben dolgozott.
A kisszobában a Fujitsu Leca is mintha, de Ő már nem annyira meleget, csak langyosat lehellt (gyárilag -15°C amit tud). A fogyasztásuk a tavalyi leghidegebb hónapban volt kb. 14ezer Ft normál tarifával. (Nyáron van kb. 5ezer Ft villanyszámla, akkor volt 19ezer, így csak sacc. az érték). Mellette néha volt kandalló és sparhelt, amikor épp itthon voltam és kedvem is volt tüzeskedni éppen.
-
A lenyomja a meleget dologgal kapcsolatban megint eszembe jutott a kérdés, hogy hova érdemes tenni a beltérit? Szerintem ez egy örök kérdés. Tehát ha bárhova tehetem, hova lenne a legjobb? 1 méterre a padlótól? Ugye a meleg amúgy is felszáll, viszont nyáron meg jobb lenne feljebb, hiszen a hideg meg lefelé törekszik. Vagy fejmagasságban?
Új hozzászólás Aktív témák
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konzol Screenshot
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest