Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
Sziasztok!
Beszereztem egy kétcsöves mobil klímát (3520W, 12000btu/h). Csak egy cső volt hozzá, 2 napig egycsövesként járattam, a kivezetést kitettem az ablakon, körülötte amennyire lehetett elzártam a levegő útját.
A 40 fokos melegeket átvészeltük, bár csak a szobát hűtöttem vele. Persze a szobaajtó alatt süvített be a meleg levegő, de erre számítottam. Közben vettem még egy csövet, ma megcsináltam normálisan a kivezetéseket, némi hungarocell, erősebb nejlon és cellux segítségével. Szerintem egész jóra sikerült, amolyan Airlock féleség lett. Elindítottam, elmentünk itthonról, majd jó egy óra múltán hazatérve szinte semmi változást nem vettünk észre.
A kéró 44nm, a klíma 9 fokos levegőt fúj. Minden ablak nyugat felé néz, szigetelt téglafal, műanyag nyílászárók. A gond az lehet, hogy hiába a 2. cső, ami befelé szív, a bejárati ajtó alatt meg a konyha ablak szellőzőjén (meg ahol csak tud) jön be a meleg levegő. Van valakinek ötlete, mit kezdjek vele? A spliten kívül. Miért viselkedik úgy mintha továbbra is bentről szívná el a kifújt kevegőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bundle topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest