Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tzimash

őstag

Sziasztok!

Beszereztem egy kétcsöves mobil klímát (3520W, 12000btu/h). Csak egy cső volt hozzá, 2 napig egycsövesként járattam, a kivezetést kitettem az ablakon, körülötte amennyire lehetett elzártam a levegő útját.
    A 40 fokos melegeket átvészeltük, bár csak a szobát hűtöttem vele. Persze a szobaajtó alatt süvített be a meleg levegő, de erre számítottam. Közben vettem még egy csövet, ma megcsináltam normálisan a kivezetéseket, némi hungarocell, erősebb nejlon és cellux segítségével. Szerintem egész jóra sikerült, amolyan Airlock féleség lett. Elindítottam, elmentünk itthonról, majd jó egy óra múltán hazatérve szinte semmi változást nem vettünk észre.
    A kéró 44nm, a klíma 9 fokos levegőt fúj. Minden ablak nyugat felé néz, szigetelt téglafal, műanyag nyílászárók. A gond az lehet, hogy hiába a 2. cső, ami befelé szív, a bejárati ajtó alatt meg a konyha ablak szellőzőjén (meg ahol csak tud) jön be a meleg levegő. Van valakinek ötlete, mit kezdjek vele? A spliten kívül. Miért viselkedik úgy mintha továbbra is bentről szívná el a kifújt kevegőt?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés