Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
Sziasztok!
Beszereztem egy kétcsöves mobil klímát (3520W, 12000btu/h). Csak egy cső volt hozzá, 2 napig egycsövesként járattam, a kivezetést kitettem az ablakon, körülötte amennyire lehetett elzártam a levegő útját.
A 40 fokos melegeket átvészeltük, bár csak a szobát hűtöttem vele. Persze a szobaajtó alatt süvített be a meleg levegő, de erre számítottam. Közben vettem még egy csövet, ma megcsináltam normálisan a kivezetéseket, némi hungarocell, erősebb nejlon és cellux segítségével. Szerintem egész jóra sikerült, amolyan Airlock féleség lett. Elindítottam, elmentünk itthonról, majd jó egy óra múltán hazatérve szinte semmi változást nem vettünk észre.
A kéró 44nm, a klíma 9 fokos levegőt fúj. Minden ablak nyugat felé néz, szigetelt téglafal, műanyag nyílászárók. A gond az lehet, hogy hiába a 2. cső, ami befelé szív, a bejárati ajtó alatt meg a konyha ablak szellőzőjén (meg ahol csak tud) jön be a meleg levegő. Van valakinek ötlete, mit kezdjek vele? A spliten kívül. Miért viselkedik úgy mintha továbbra is bentről szívná el a kifújt kevegőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest