Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
pepusos #55199 üzenetére
Csak én nem látom, vagy tényleg nem tettél be fotókat a kérdésedhez hogy esélyünk legyen tanácsot adni? Értem hogy folyosó, de mitől gurul?
Nálam fujitsu 12ltca van, ebben megoldották hogy csak 1 elvezető cső van.
Egy alkalommal most télen a rezgéstől kicsúszott a klíma alján lévő pipából az elmenő cső és pont jött a leolvasztás.
Hát szépen jött belőle annyi víz, ami már beleszámít egy wc lehúzásba, na nem teli tartály.
Na ezért van nekem azon a kis kb 30 cm szakaszon csőfűtés a csőben, majd a lakáson belül van végig furkálva az elvezető cső, egészen a wc-ig. Lelkiismeretesen végig jelölte a falon kimérve a lejtést a telepítéskor a kollega.
Elsőre persze nagyon nem akarta megcsinálni, nagyon ágált ellene és bizonygatta hogy a vödör a függőfolyosón elég lesz...de kötöttem az ebet a karóhoz, hogy márpedig erre a jellegű telepítésre kértem árajánlatot a kollégájától helyszíni bejáráskor, nem fogok vödrözgetni. Direkt felírattam a kollégájával hogy hány darab faláttörésre és hány [m] csövezésre készítsék az árajánlatot, meg persze hogy kiérkezés előtt felkészítsék a telepítő kollégát.A szomszédomnak aki "vödrözik" a függőfolyosón, lelkére van kötve hogy semmiképp sem használhatja fűtésre, arra ott van neki a gázkonvektor.
Amúgy ki****tt ronda ahogy a falon kívül lejön a fekete cső a fehér falon (természetesen fűtetlen) a folyosón.
Új hozzászólás Aktív témák
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest