Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz rismak #54498 üzenetére
Mérni nem tudom, de adatlap szerint 170W. Nekem szokott langyosat lehelni, az tuti nem 700W.
Hűtés vagy fűtés? (Gondolom fűtés). Fűtésnél sose kapcsol amúgy ki...
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
PROTRON
addikt
válasz rismak #54498 üzenetére
Na ez engem is érdekelne, mert még korábban nagyon bosszús voltam amiatt hogy lemaradtam az augusztusi szállítmányról, kicsit könnyítene a terhemen ha tényleg nem tudna, na meg ha piszok hangos is lenne...egyébként kétlem hogy nem tudna a hasonló árkategóriájú készülékekhez hasonlóan 300W-ig lemenni, szerintem lekéne tudnia menni, max valami félrecsúszhatott. Elvégre nem egy kezdő kínai of-off csodáról van szó.
Hány "A"-t mértél? Hatásos-meddő értelmezés?Amúgy engem is kiokosítottak hogy átmeneti időszakban jóval alacsonyabb lehet egy szoba állandósult hőigénye mint amire fizikailag le tudnak szabályozni, tehát arra akarom felhívni a figyelmet, hogy simán előfordul a következő:
ahelyett hogy állandó jelleggel 100W-on pörögne (csak írtam egy értéket), amiből a 6-7x-es COP-val bőségesen fedezi a tényleges hőveszteséget, azt csinálja hogy kikapcsol, majd amikor leesik a határ alá a hőmérséklet( amit a falak kihűlése miatt maga a doboz érzékel hőmozgások révén, nem a szoba levegőjének valódi hőmérsékletét),
bekapcsol, de mivel induláskor mindig nagyobb terhelésre tud csak beállni az elején, így egyből túl fűt, amit érzékel így a kezdeti nagyobb üzemből egyből le is kapcsol.Tehát le tudna szabályozni mondjuk 250W-ra, de még az is több mint amire szükséged van, ezért egy ilyen istentelen loopba kerül.
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
rismak
friss újonc
Sziasztok,
Egy Panasonic KIT-NZ35VKE Nordic klímának mennyire kellene tudnia leszabályozni? Van valakinek tapasztalata?
Lakat fogóval mérve 700w alá nem ment, egyszerűen kikapcsol.
Köszönöm szépen előre is.
-
Klímaboy
újonc
-
windy
tag
válasz Klímaboy #54494 üzenetére
A Mitsu AP profi gép, igazábol a DAikin FTXM/RXM-mel van egy ligában.A gyártó képviselője szerint szerverhűtésre is alkalmas (vállalják is rá a garit), tehát már nem komfortkategória. Az FTXP/RXP Daikin az még lakossági komfortgép, eggyel lejjebb van a lépcsőn, bár árban egyformák. Én a Mitsut venném, az biztos.
-
Klímaboy
újonc
Újabb frontot nyitok :
Daikin Comfora vagy Mitsu AP? (majdnem egy árban van, fűtésre is kellene)
Új MitsuHR-ről lehet tudni valamit az elődjéhez képest változott valami? Sokkal gyengébb, mint az AP?Hála minden meglátásért!
-
TeeJay
félisten
válasz Gubu0101 #54489 üzenetére
Nem a 40éves alu kábellel van a gond, az alumínium vezeték teljesen jó, mai napig sok helyen használják, a kötésnél folyik meg ahogy rászorítják és ott lehet kontakt hiba.
Illetve földelés nélkül vannak a szobák és hát az nem túl jóMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
vtechun
veterán
én a Mitsubishi AP35-öt is fő fűtésnek használom és a régi - alap - LG E12SQ klímát is. Köszönik szépen, jól vannak a legnagyobb eddigi hidegben is. (napelem most lett, így csak ezen a télen használtam őket - 11 volt kb a leghdeiegebb ezen a télen). Ha meg mégiscsak 10 évente egyszer -20 foknál hidegebb lenne, és esetleg duzzogna valamelyik klíma, akkor bekapcsolnám erre az időszakra a fűtőpaneleket.
-
Gubu0101
veterán
válasz gukker1 #54481 üzenetére
Ahol laktam panelban ott is 40+ eves alu kabelek vannak,siman elbirja a 3,5-es klimat.Rendeltem anno egy fogyasztas merot,de talan ha egyszer lattam,hogy felment 1500 Watt-ig.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
zacci
aktív tag
válasz gukker1 #54481 üzenetére
Miert kellene vesni a villanyt ? Nalam panelban meg a regi kabalazes van es birja.
Erdemes azzal felszereltetni, akitol veszed a klimat, mert ugy altalaban olcsobb. Kvazi fuggetlen klimas direkt dragabban rakja fel azt, amit nem tole vasaroltal. Raadasul ha szerelessel egyutt kered, akkor ok a szereles napjan ki is hozzak a klimat, nem kell kulon a szallitassal foglalkozni stb. -
zacci
aktív tag
válasz Szabmester03 #54479 üzenetére
En az iceklima-tol rendeltem a klimat es a geppel egyutt 315e-ert 3 meter csovezesig fel is szerelik.
Ha megnezed az oldalukat (nincs kozom hozzajuk) ott lathatod h 285e a klima, de szerelessel egyutt 315e.
Vagy nezz mashol arakat, hatha kapsz jobbat, de erdemes hamar donteni, mert fogynaka klimak es az utanpotlas manapsag nem torvenyszeru.Na ugy latom mar nincs rakin, de elvben 1-2 nap alatt beszerezik.
A szamla ugy alakul, hogy kb. 232e a klima (a 285e-bol adnak 53e kedvezmenyt)+ 83e a szereles, bar ez a vegeredmeny szempontjabol tok mind1.[ Szerkesztve ]
-
gukker1
tag
Sziasztok!
Panasonic klíma vásárlásán gondolkodom,elsődleges szempont a csendes működés,2,5 kw teljesítményű lenne,(nagyobb teljesítményhez vésni kellene a villanynak),vagy midea klíma is lehetne,kb 25nm szoba hűtésére kellene.
Van olyan forgalmazó,aki beszerelést is vállal?
A garancia érvényesítése miatt talán jobb ha az szerelné a légkondit akitől vettem,vagy a független szerelő is vállal garanciát?Köszi előre is!
"WE BREAK FOR NOBODY"
-
TeeJay
félisten
válasz RobexX10 #54463 üzenetére
Daikin Sensira FTXF esetén mindegy mert mindkét gép brutálisan le tud szabályozni így nem lesz örökké on/off klíma. 3,5kW-os ráadásul több hűtőközeget kapott így ha később lenne igazi dög meleg akkor van bőven kakaó még a gépben
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz Szabmester03 #54476 üzenetére
Kicsit rabló árak ezek. Daikin Sensira FTXF35C két havernak intéztem héten és a te áradtól közel 100 pénzzel olcsóbban feltelepítve. Hűteni bestbuy gép és nagyon halk
-
Szabmester03
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy árajánlatot , nem tudok dönteni , nincs tapasztalatom , nem is értek hozzá. Ti melyiket választanátok?
A legfontosabb szempont , hogy ne legyen hangos. Leginkább hűtésére használnám. A 300 környéki ár szimpatikusabb mint a 400, de ha a daikin , illetve a mitsu annyival jobb, akkor nem bánom.Az árak szereléssel együtt .
Daikin sensira FTXC 35: 395 000 ft db
Daikin sensira FTXF 35:410 000 ft db
Mitsubishi MSZ MUZ VF 35: 380 000 ft db
LG EG 35 : 300 000 ft db
LG EQ 35: 330 000 ft db
Midea xtreme save 35 : 310 000 ft db
Midea xtreme save pro 35: 345 000 ft db
Hisense energy se 35 : 335 000 ft db
Gree comfort x 35 : 340 000 ft db[ Szerkesztve ]
-
Klímaboy
újonc
Sziasztok,
Lehet, hogy uccsó kérdés
Emlékeztető: fűteni is szeretnék. Lebeszéltetek a Midea Save Pro-ról, PolarY-ról és nagyjából mindenről... és azt mondtátok a Sensira bírni fogja tálca nélkül a fűtés is.
Ebből a három gépből melyiket javasolnátok:
Mitsu HR, Mitsu AP, Sennsira? Ma el kell(ene) döntenem.
Köszi!
-
jukio
csendes tag
Van egy Mitsubishi MSZ/MUZ-SF25VE klímám.
Ebbe szeretnék beltérit cserélni.
Sajnos MSZ-SF25VE beltéri egységet már nem lehet kapni.
Ezt a beltérit néztem MSZ-FH25VE Deluxe beltéri egység.
Az egyik klímaszerelő srác mondta , hogy ezzel a beltérivel is működne a gép.
Működne a kültéri egység ezzel a MSZ-FH25VE Deluxe beltérivel is? -
rmihaly
tag
válasz dontibee #54466 üzenetére
Szia!
Nálam nem volt ilyen probléma. Amikor alapba állítottam wifit utána működött.
Sajnos elég gagyi a wifi modul így a wifinek 2.4Ghz, wpa2 lehet (de nem vagyok benne biztos hogy aes/tkip közül tudja e mindkettőt.)
Az wifi smart tud direkben kapcsolódni a klímára.[ Szerkesztve ]
-
dontibee
tag
válasz rmihaly #54465 üzenetére
Köszönöm rmihaly!
Ezen sajnos már túl vagyok, én nem akar csatlakozni. Letelik a két perc, a klíma címét feladja, azt elfogadom. Aztán a saját wifi hálózat kiválasztás, jelszó megadás, feldobja, hogy kapcsolódjon-e, azt elfogadom. Majd ezt többször is feldobja, elér 100%-ig és hiba, nem tud csatlakozni.
Minden évben sokat szívok ezzel. De volt egy módszer mikor teljesen lehetett resetálni a klímát és annak a belső felületébe belépni. Így frissítettem annó a klíma firmware-ét is.
De ha megfeszülök se emlékszem, hogy hogy volt ez.
Talán fél óráig kellett áramtalanítani, és utána wifin közvetlenül a klímára csatlakozni.
Esetleg erre ötlet? -
rmihaly
tag
válasz dontibee #54464 üzenetére
Szia!
Ha van távirányítón wifi gomb, akkor hosszan kell nyomni, míg nem pittyen egyet (Wifi ikon látszódjon a művelet végén távirányítón)
Ezt követően 2 perced van beállítani a wifit az app-on keresztül (mindegy melyik, de abba a régióba, profilhoz társítja a klímát amelyikkel csinálod). -
dontibee
tag
Sziasztok!
Lett egy új Syen klímám a meglévő Gree mellé (egy másik szobába).
A szerelő azt javasolta, hogy az EWPE appot használjam azzal tudom mindkettőt vezérelni. De sehogy nem akar csatlakozni egyik klíma se a wifi hálózatra.
Hogy lehet a teljes resetet megcsinálni egy Gree/Syen klímánál?
Régebben csináltam, de már nem tudom hogy volt.[ Szerkesztve ]
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
12-15m2 szobába milyen hátránnyal jár ha 2.5kW klíma helyett 3.5kW lenne felszerelve? Igazából csak az ára miatt mert a nagyobbik 15e-vel olcsóbb. Daikin FTXF35D -
rígel
őstag
válasz bajnokpityu #54459 üzenetére
Ott valszeg az a Gree annyit se ér, jobban túl van árazva mint a Midea. De nyilván nem mindenre igaz amit írtam, csak az általam látott gépekre, írtam is hogy általánosságban.
-
bajnokpityu
félisten
-
rígel
őstag
válasz bajnokpityu #54449 üzenetére
Általánosságban a Midea gyengébb minőségű mint a Gree. Nyilván vannak átfedések, van szarabb Gree, jobb Midea. De pl anyagminőségben, ami első pillantásra látszik, amit eddig láttam (nyilván nem mindent) Mideák általában gyengébbek. Műszaki minőségről nem beszélek, de biztosan van kapcsolat. Ha már a látható olcsó műanyagon is spórolnak....
-
MC Pite
veterán
válasz pruzsi #54446 üzenetére
Gree Pulse alá nem adnám.
Nem csak a zajról van szó, a komfortot nagyban befolyásolja mennyire tudnak visszaszabályozni, mennyiszer és milyen erősen fújnak újra, milyen teljesítményszintekkel tud üzemelni. Amiket néztél, régi, belépő gépek/konstrukciók. Normálisabb vezérléssel egy tűrhető klíma kb észrevétlenül dolgozik, a másik meg szinte on-offként (főleg kisebb helyiségben), nagy hiszterézissel.
Sokkal jobb ha folyamatosan fuvallja a hűs levegőt, mintha időnként tolja erősen/hangosan/jéghidegen.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
pruzsi
őstag
válasz bajnokpityu #54449 üzenetére
Akkor nem igazán mérvadó a specifikációban megadott dbi értékek ?
-
falabu88
aktív tag
válasz pruzsi #54444 üzenetére
Én szerettem a whirlpoolt, hűtésre hibátlan volt, hangját nem lehetett hallani. 5 év után elengedte a gázt, nem hűtött már úgy ahogy kéne. Ősszel - tavasszal simán fűtött is hangtalanul.
Amúgy hűtésben is hangosak a Gree-k? Az alap gépek is amik nem fűtésre optimalizáltak? Gondolom azokban jobban le tud szabályozni a kompresszor is, mint a comfort x-től felfele.
Kíváncsi leszek az Arcticra hűtésben, valamelyik délután le is tesztelem majd szerintem. -
rígel
őstag
válasz pruzsi #54444 üzenetére
Ha gree vs midea, akkor inkább gree.
De fontold meg, általában hosszútávon a drágább az olcsóbb. És ezt nem 2 évre veszed.
Árukereső nem releváns, ha kérsz ajánlatokat, sokkal jobbakat fogsz kapni. Megkockáztatom, szereléssel olcsóbb lesz, mintha megveszed külön, és ingyen rakja az ismerős. Ráadásul nálam alapelv hogy rokonnal, ismerőssel semmit. Abból csak az anyázás van később, és még rendesen lebaszni se tudod, mert sértődés van. -
pruzsi
őstag
Szívesen tennék plusz pénzt de 150k volt amit először erre felrerwkam egy Whirlpool ra de arról mindenki lebeszelt. Mivel a szerelés ingyen lesz rokon szerelő által azt a 60 at tudom radobni. Nappal mennyire zavaró a zaja a greenek ? Este nem biztos hogy számít mert fuldugoval alszom rengeteg traktor indul hajnalban a szomszéd gazdaságból. Midea volt még ami szóba jöhetett volna de itt olvasgatva Gree vs Midea bol a Gree jött ki gyoztesul .
Május elején vásárolnam meg ,Árukereső minden jobb japanra állítottam be áresés èrtesitot hátha . -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Daikin FTXF35C vagy FTXF35D lesz a befutó nálam, viszont szeretném elérni majd hálózatról is a klímát.
Pontosat mit tud a wifi modul a fenti eszközök tekintetében?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
zacci
aktív tag
válasz pruzsi #54436 üzenetére
A Bosch egy regi Midea atcimkezve. Garancia, illetve azon tuli szervizelhetoseg valoszinuleg felejtos. Bosch ugyfelszolgalat kompetenciaja konvergal a nullahoz.
Ha halk kell, akkor Daikin Sensira FTXF35C vagy 35D
Ha szerelessel egyutt kered, akkor csak kb. 10%-al dragabb, de legalabb Japan, minosegi es halk. -
MC Pite
veterán
válasz Klímaboy #54431 üzenetére
Fenéket. Mideából az Oasis Plus a fűtésre optimalizált. De úgy, hogy a midea mindent megad, csak a fűtési kapacitást a hidegben, azt nem . Én Pana Nordicot rakattam fel, ott meg van nirmálisan adva, és nem eszik télen 0⁰ alatt plusz 80Wattot a csepptálca ill kompresszorfűtés (japánokban nem igazán van, máshogy oldják meg).
Polar miért jobb mint a C&H Arctic? Polar gyártói oldaláról (vagy bárhonnan) tudnál egy műszaki paramétereket (pl fűtési teljesítmény -15⁰on, zajszintek beltérinek) linkelni?
Polarba kb 0 bizodalmam, midea elmegy. De én inkább gyűjtöttem még...Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
zacci
aktív tag
válasz falabu88 #54430 üzenetére
En ha ugy tetszik 232e-ert vettem a Daikin Sensirat + szereles. Annyi (szokasos) trukk volt a dologban, h csak akkor ennyi, ha veluk szereltetem be. Tobb klimast is megkerestem beszerelessel kapcsolatban es hat nem volt kulonbseg a kapott munkadij es a klimas ceg munkadija kozt.
80-100-tol indulnak az arak pofatlansagtol fuggoen. Tobbnyire termeszetesen csak 2 meter csovezesig. Itt meg alapbol 3 meter volt a munkadijban. Igy lett a vege 353e, mert +3meterrel meg kellett toldani Nem tudom ez mennyire jo ar...
Megneztem visszamenoleg a klima arat es gyak 260-285e volt mar tavaly is.
En azon dobtam hatast, h a Daikin mo. ugyanerre a klimara szerelessel egyutt 505e-res ajanlatot adott. Persze volt ebben egy total felesleges lehuzas, egy 20e ft-os felmeres. Ertem en h van olyan eset mikor szukseges a felmeres, na de az nonszensz h egy ko egyszeru szerelesnel is elkerik ezt az arat erre a kamu felmeresre hivatkozva.
Osszesegeben draga volt a moka, de ugy voltam vele ha mar lesz, akkor inkabb legyen egy csendes, megbizhato japan, mint egy hangos kinai[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Klímaboy #54431 üzenetére
Lényeg hogy csak olyan gépet vegyél fő fűtésnek ami dupla méretű kondenzátoros és van benne legalább 0,8kg hűtőközeg. Fischer Nordic nem rossz, öcsémék most azt pakolják vidéken Gree Amber Royal helyett és már nem is fognak Gree-t mert hangosabb és nem tud annyira leszabályozni
-
Gubu0101
veterán
válasz falabu88 #54430 üzenetére
3 hete szereltekbe nallun is a klimat.Mondta a srac,hogy meg a tavalyi beraktarozott gepekbol es egyebekbol dolgozik es ezert meg tudja a tavalyi aron adni a gepet es ami kell hozza.Ha kifogyott,akkor valoszinu ~100.000-el fog tobbe kerulni mar ugyan ez a klimaszereles.Ugy,hogy meg mi is idoben elcsiptuk
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
MC Pite
veterán
válasz Klímaboy #54424 üzenetére
C&H Arctic vagy esetleg Fisher Nordic. Ezek alatt sem a szabályzás, sem a kapacitás, sem a tartósság nem igazán alkalmas fűtésre szerintem. Vagy akkor 5-6000-ért vehet teszkóban ventillátoros hősugárzót, azok legalább hidegben is tudnak 2kW-ot. Nem viccből írom.
Ha fő fűtésnek akarja, azaz fél évet fog menni a klíma, akkor ezek alá nem mennék, mert... áh, sokszor leírtam én is, más is, keressetek a fűtésre optimalizált kifejezésekre
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Klímaboy
újonc
Midea Save Pro vagy Polar Y lenne a jobb választás fűtésre, ha ezekből lenne muszáj választani?
(Ez most nem a saját ügyemhez kapcsolódó kérdés, ismerős nevében teszem fel.) -
godjopet
tag
Köszi a véleményedet
-
MODERÁTOR
Töröltem ezt az off áradatot, térjetek vissza a topik témájához, akik nem tudják értelmezni LÉGKONDI topik és nem recesszió meg devizahitel.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MC Pite
veterán
Ezt már csak a sok pályázatot kiírónaknl kellene belátni, mert azzal, hogy az SCOP1-es eszközöket is támogatják
sötétzöld csokkal ha napelem is van, energiaválságba/éhségbe a tolják az országot (plusz a sokszorosan túlméretezett napelemesek villanykazános, villanyradiátoros, infrapaneles fejlesztéseik).
Katasztrófa hogy semmit nem tudnak ésszel csinálni[ Szerkesztve ]
-
windy
tag
válasz TeeJay #54405 üzenetére
Mondjuk, ha akadozva lesz áram, akkor még mindig jobb, ha sokan klímával fűtenek, mintha olajradiátorral, hőlégfújóval, fűtőpanellel vagy bármi hasonló cekászos, COP<=1 szerkezettel. Harmad, negyedannyira terheli a hálózatot.
Nálunk van Daikin Sensira , mindkét tipus, hogy mit hoz a közeljövő, nem tudom, de Polar, Gree, Mitsubishi még van párszáz szett, úgyhogy ki tudjuk szolgálni a minket megkeresőket.
-
MC Pite
veterán
válasz Klímaboy #54403 üzenetére
A C&H Arcticot se zárnám ki, az érdemben tud segíteni/fűteni hidegben (< -10°) is elvileg.
Daikin Sensira, Pana TZ, stb a többit elviszik kényelmesen, de -10 körül már nem acélosak, de fűtnek. Ha folyamatosan menne (azaz kb fél éve) a gép, arra már nem ezek ajánlottak (hanem fűtésre optimalizált).Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
TeeJay
félisten
Gyanítom még pár hírt kiraknak index és origo-ra hogy nincs gáz és sehol nem lesz klíma... Buták az emberek, covid első heteiben is raklap számra vitték a WC papírt meg tésztát meg ásványvizet... Most ugyanez klímával, mindenki azt hiszi nem lesz gáz és gyorsan vesz klímát mert azzal fog fűteni. A vevők felének amúgy kevés is lesz a klíma fűteni de majd megtudják első télen Klímások meg most a világ összes gépét fel tudnák tenni ha lenne elég
A legszebb pedig ha tényleg nem érkezne gáz oroszoktól akkor villany sem lenne igazán stabilan úgyhogy a sok gázfogyasztó villany fűtéssel nem tudná a hazai rendszer ellátni akkora többlet terhelés jönne rá
Mellé már csak a kőolaj nem lesz duma kellene, gyorsan mint a mérgezett egér mindenki elviszi az összes elektromos autót és akkor aztán kampó az elektromos hálózatnak ha mindenki este csúcsidőben tölt vele amikor a hőszivattyú melegíti a vizet vagy éppen még fűt mert mindjárt május de este még fűt mindenki hiszen hideg vanÉrdekes nyár lesz de majd Windy mesél hogy lesz-e gépük vagy hónapos várakozási időt kell mindenkinek mondani
-
zacci
aktív tag
válasz TeeJay #54402 üzenetére
iceklima-nal van meg Sensira C. En is toluk vettem. Szerintem korrekt csapat. A szereles is rendben volt. 315e szerelessel egyutt a 3.5-ot Sensira 3 meter csovezesig.
De ha jol ertettem a szerelo sracot naluk is mar csak 5db volt. Aznap vittek ki meg 1 Sensirat.
Illetve kibontaskor derult ki, hogy a gyari csomagolasbol kimaradt a belteri hatso tarto fem lemeze. Szerelo sem latott meg ilyet, de nyilvan a torok gyarban valaki elaludt a futoszalag mellett. Szerencsere volt naluk meg egy Sensira es abbol kivettek a talcat. Aztan vissza a rakiba, hogy egy masik Sensirabol kivegyek a hatso lemezt es mentek is tovabb. Aznap meg fel kellett pattintaniuk 1et
Korrektek voltak es a problema megoldas is kituno volt.
Szoval lehet mar csak 3-4 db van nekik is raktarban...Mar ami hianytalan[ Szerkesztve ]
-
Klímaboy
újonc
válasz MC Pite #54400 üzenetére
Átmeneti időszakban használnánk, amíg nem kell a gázfűtést elindítani és nagy hidegben kéne rásegítésnek, mert a lakás egyik sarka nagyon hideg. Ilyenkor csak napi 1-2 órát menne, amikor muszáj ott tartózkodnunk. Nyáron is csak a kánikulában használnánk, tavaly nyáron pl. át se melegedtünk, nem is kellett volna, de előtte nyáron nagyon jó lett volna a hőhullámok idején.
Köszi TeeJay köszi Feco70 a válaszokat!!
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Klímaboy #54399 üzenetére
A Polar annyira magyar mint a Pepsi...
Gépeik egyik fele Gree belül másik fele TCL
Sensira alap fűtésre jó de Feco írta -10 fokig sem fog megijedni, teszi a dolgát
Buda Klíma gyorsan felejtsd el Ha gondolod adok egy kontaktot de kb. ma fel kell hívnod mert most beszéltem vele nem lehet már most gépet szerezni, Polar teljesen kiürült, Gree Syen fogytán van, Daikin-ból meg másfél hónapig nem kap a forgalmazó sem.
Az hogy Sensira C vagy D olymindegy, jelenleg már annak örülni kell majd ha lesz Daikin Sensira nemhogy még válogatni hogy előző verzió vagy már 2022-es kell nekedMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
feco70
senior tag
Bogarak ,nyest, én még nem hallottam, hogy bármi baj lett volna ebből. Lopás? Ilyet se nagyon hallottam, de persze lehetséges, de hát az autódat is bármikor el lophatják. C és D között nagyon kis különbség van, amelyik olcsóbb azt venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Próba
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest