Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
DeFranco #19838 üzenetére
Tudom
Nalam kozositve van es van ertelme, igy csatornaba folyik mindket eszkozbol, nem kell vele foglalkoznom es kulturalt
Attol fugg belteri es kulteri merre van egymastol, gondolom nyaron o se akarja belteri alol a vizet kiontozniSzerk: egyebkent pont a kulteri csoverol volt szo, ha belterit nyaron ontozi is kulterit nem tudja megoldani es oda kell a szunyoghalo rovarok ellen, es abba fagyhat bele a viz
Nyaron bemasznak a rovarok, szepen bekoltoznek mar az rossz, haloval meg belefagyhat a viz, nem irigylem, mar nem is banom h nekem bejarati ajto mellett van a kulteri, mindig szem elott van
Most pl mar elejen bajok lettek volna ha nem ferek hozza, firditva kotottek be a futoszalat, lehet esetek tobbsegeben maga a klima is megoldotta volna, aztan lehet tartos -15-20-nal nem, nyaron meg olvasztotta volna a csovet ( :
Mondjuk szerencse, h minden uj nagyobb fogyasztot megnezek figyasztasmerovel is, igy hozzaferes nelkul is tudtam volna h hiba van a matrixban
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest