Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ma este várható a Rainbow Six Siege X bemutatkozása
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Diablo II: Classic és Resurrected
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Stellar Blade
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ha meg a billentyűzetet is ráteszem, akkor minek ekkora egérpad, aminek csak a 30%-át használom egerezésre?"
Vannak, akik szeretik, ha kicsit ki van párnázva az íróasztaluk. Mondjuk ez a része szerintem sem rossz, de ha dohányzol a gép előtt, akkor nem a legszerencsésebb (hamu, parázs).
Illetve van még egy haszna; elnyeli a fa-/üveg-/bármiegyéb asztalfelület rezgéseit, mikor gépelsz, ergo pozitív hatással van a rajta lévő billentyűzet hangjára (kevésbé lesz üreges).
Egyébként én sem szeretem a deskpadokat, inkább a Keebmat (kifejezetten a billencs alá való cucc, bár a Premium Felt Editionjéből <3 van 700 x 300 mm-es változat) + külön egérpad híve vagyok.
Ha meg valakinek mindenképp deskpad kell, akkor olcsóbbért a PureTrak megoldásait tudom ajánlani (gyakorlatilag bármelyiket, azt kell venni, ami tetszik méretre/színre/mintára), esetleg durvább anyagból az Endgame Gear Corduráját, illetve a felsőkategóriából a Lethal Gaming Gear Pro szériás (poiluretán habszivacs az alapja, nem sima gumi, szóval garantáltan nem fog elmozdulni 1 mm-t sem a SOFT vagy XSOFT keménység – a MID már kevésbé ragaszkodó) modelljeit, de az elég zsebbenyúlós. Meg az a hír járja, hogy hamarosan az Artisannak is lesznek ekkora padjai.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Cikkünkben összeszedtük azokat az alapvető információkat, amikre érdemes figyelni egy egérpad vásárlásakor, és bemutatjuk az e-sportolók kedvenc modelljeit is.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden ami hőszivattyú
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok