Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
IRON STORM
őstag
válasz Kcsabi #14622 üzenetére
Ez igaz volt a régi asztali játékosokra, manapság teljesen mindegy hogyan van megírva a lemez. Amelyik le tudja játszani annál nincs olyan hogy " jobban le tudja játszani a filmanyagokat." A legolcsóbb dzsunka lejátszó is képes a DVD+R lemezeket lejátszani.
Csak a TDi!
-
kicsirigó7
senior tag
válasz Kcsabi #14622 üzenetére
Mint ahogy Flashget kolléga is jelezte. Mát van új Binflash version 1.57 released Update [link]
Már működik AD-7280S és AD-7283S írókkal is.
De, sajna még csak DVD +R DL esetében van lehetőség Book Type Setting: ROM beállításra.
DVD+R és DVD +R RW lemezeknél, még nem ad ilyen választási lehetőséget.[ Szerkesztve ]
-
kicsirigó7
senior tag
válasz Kcsabi #14599 üzenetére
Nem tudom hogy honnan származik annak az illetőnek 1.01 fw. Mert hivatalosan még nem jelent meg.
De annyit kivettem az ott írtakból, hogy Liggy 5 napja elkérte mailben a bin képfájlt.
Másik dolog, hogy még ez sem Bitsetting-es.
Mondjuk ez már jó előjel hogy rövidesen megjelenik a Liggy's verzióban. -
Flashget
félisten
válasz Kcsabi #14719 üzenetére
A jó írás teszthez a Jitter érték is kapcsolódik és azt te nem tudsz mérni.
Hidd el a Optiarc 7260S jóval szebb jitter értéket bír elérni a samunál és a DVD filmeknél az a döntő szempont.
Nekem is van 223L teszteltem rossz PIF értékkel meg rossz jitterrel is..elöbbi nem utóbbi okozott nehézséget neki olvasásnál.a 7280 más tészta..új chipset és a NEC is visszatért..ami vagy nagyon jó dolgokat alkot vagy nagyon eltudja azokat b***i hogy más szavaival éljek.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
verybigboy
senior tag
válasz Kcsabi #14719 üzenetére
Nem lehet hasonlítgatni 2 fórumtárs lemezeit, mert 1 tégelyen belül is más-más alapanyag lehet (és van is!!!!!) nem hogy 2 különböző beszerzésből származó lemezhenger esetén!!!
Samsung közül a 222L hozza jitter tekintetében az alacsonyabb értéket, de ha az NEC 7260S számára kedvező alapanyagot kap, tud jobb jitter értéket produkálni a Samsung 222L től is!
-
-
jeni
félisten
válasz Kcsabi #16038 üzenetére
igen elírtam a 205-s gyáli Piot
de a 116-s most hirdetett írónak az a szépség hibája,hogy IDE csatis ,ja meg le kell festeni feketére
ha akarnám használni akkor is csak átalakítóval lehetséges.
aztán már nem is kapható olyan lap az új rendszerben amelybe direkt módon betehető (kivéve az Asus PH67-s lapja-a többiről nem tudok).[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Kcsabi #16040 üzenetére
a kényszer teszi,hogy éppen nincs kéznél külső ház amibe betehető lenne,és emiatt vannak az IDE csatis írók eladása a Vaterán,és a P.H-n.
a Vaterán éppen ilyen házzal van egy Pioneer 112D író.
bár az is igaz az apám gépében levő Pio 106D vagyis a Teac 50DW író fekete színre lett lefújva (kb. 5 éve,mint a gyári és nem kopott meg azóta.(a hajszárítós megoldásnak,és az ügyeskedésemnek köszönhetően ) -
Flashget
félisten
válasz Kcsabi #16146 üzenetére
ez se rossz
lehet megkéne venni és kicserélni az előlapot az enyémenRealme GT Master Edition
-
november
tag
válasz Kcsabi #16164 üzenetére
Én hülye, most nézem, hogy alul a PI Hibák nem hiába vannak kék és sárga színnel. Mert ha jól nézem a kék a PIE és a sárga PIF. Hm. lusták voltak kiírni.
De akárhogy nézem nem tudja a Jittert. pedig rámentem a különleges beállításra, ott bepipáltam a Jitter dvd-t és akkor se
,,nézd meg már, hogy a jobb oldalán mit ír a C1 meg C2 kijelzésre." a beállításokban úgy szerepel hogy a C1 a PIE és a C2 a PIF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Seagate 10TB SATA 3.5" Merevlemez!
- Nagy SSD BAZÁR! 50db ssd egy helyen! (csomagküldés: csak 1200Ft) (frissítve:12.03)
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB
- / Kingston 240GB 2.5 SSD ÚJ / + 41-DB 500GB 2.5 100/100% HDD eladóak!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest