Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joltee
aktív tag
válasz
verybigboy #17278 üzenetére
Nem indítasz olyan PH-s nyereményjátékot, ahol a legjobb íróid/lemezeid közül sorsolsz ki egyet-kettőt?
-
jeni
félisten
válasz
sorba állhatunk értük a lakás ajtód előtt?
szerzünk örömteli perceket a párodnak,úgyis csak porosodik a bűvös szekrény előtt,alatt,mögött,felett és bent
gondolj bele nem kell törölgetned többé.a boros pincét most kihagyjuk
-
spidersoft
senior tag
válasz
Nekem két DVD-íróm van. Az első egy LG, ami teljesen idióta (hol felismerte az általa négy másodperccel ezelőtt kiírt lemezt, hol *üresnek* gondolta (egyszer próbáltam: ilyenkor hagyott a lemezre írni mégegyszer
), a második meg a mostani Asus. Piszkosul zajos, de legalább jól teszi amit tesz... Az LG száműzve lett a játszós gépbe, lemezt olvasni nagyjából még tud. Persze a sajátjait továbbra se mindig...
Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy nekem ez a két író is pont elég. Boldogok a tudatlanok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Sandisk 1TB SD kártya
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest