Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rez_Grof
őstag
Tegnap megtapiztam 450D-500D-D90-D300 csapatot.
A D90 a nyerő, a D300 nagyon drága , a Canon gépem meg nagyon legonak tüntek fogásra, igaz egy kicsit jobb helyen voltak rajta a gombok, de majd a D90 menüjét még kipróbálom hogyan kezelhető, mert az aksi le volt merülve.A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Rez_Grof
őstag
Ilyen felszereléssel kiállsz a M1-M7 bevezetőhöz egy este alatt behozza az árát.
Én is azon gondolkodtam, hogy inkább tartozék lesz először, mint 70-300 obi.
Hova érdemes menni ilyentet megfogdosni westend, pamut, arena, nagykörut ami nekem elérhető közelségben van?A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 135mm f1.8 DG ART (Sony-E)
- Canon EOS 400D DSLR fényképezőgép
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 vaku 50 sb-700 Dobozosak Újszerűek
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest