Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
válasz silmatauki #36637 üzenetére
Jó jó de innen rendeljek? Nem is biztos, hogy meg tudnám rendelni mert nem tudok finnül, és csak utánvéttel fizetek, neten nem. Lehet utánvéttel fizetni? Kötve hiszem. Mikor jönne meg? Én még nem rendeltem semmit külföldről, szóval ez nekem nem megy olyan könnyen sajnos. Itthon is érvényesíthető a garancia? Privátba is írhatod ha gondolod mert ez itt lehet off, nem tudom, hogy belefér-e ebbe a topicba.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest