Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz silmatauki #26916 üzenetére
Ebben lehet valami, örülök, ha bizonyítja valaki az ellenkezőjét, szeretek hiszem-ből tudom-ba átbillenni.
[link] Ezen DPReview összehasonlítóban a Fuji zaja például lényegesen "szűrtebb" mint a két Nikon 16MP-s szenzor zaja (tökmindegy, milyen szenzorméret), az Oly meg kifingik 6400-en, na bumm, de ez most (ha már Fujizunk) nem releváns itt és most.Viszont a DPReview is ACR-t használ. Amire azt mondták, hogy sokat fejlődött. Namost akkor nézzünk meg egy 6400-es összehasonlítást DxO-val előhívva, vagy a Fuji saját konverterével ? (Versus mondjuk a Nikon saját Capture NX2 konverterével, vagy akár egy ACR-es Nikonnal).
Na, ilyet nem leltem még a neten. Amúgy az X-Trans impresszív, de engem az AF miatt lebeszéltek róla. Végül nem is bántam meg az Oly-t, pedig fogtam azóta X-T1-et, de közelébe sem ér egy E-M1-nek szerintem. (De ez már hitvita, hagyjuk, nekem amúgy a legkisebb E-M10 van, E-M1-et csak próbáltam 1 hétig az Oly-tól).
Meg hát az Oly pici. Pici pici pici. Nem győzöm mondani, fullframe után egy .. tücsökpöcs. Csak így hívom. És milyen képeket potyogtat, mmmmm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest