Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz neevous #11146 üzenetére
Ezeket is nézegetem, de ha nem akarom megdobni a költségvetést (márpedig nagyon nem akarom, mert Nikon D600-ra spórolok), akkor valamiben kompromisszumot kell kötnöm. Vagy a méret, vagy a kihajtható LCD vagy a videózás. Ahogy elnézem ezek képminőségben egészen azonos szintet hoznak, szóval legalább ebben nincs nagy dilemma.
Valahogy mindig oda lyukadok ki, hogy a Sony NEX 7 számomra az ideális vas. Elképesztően jó ergonómiája van és tele van igazán értelmes funkciókkal. Én egy Nikkor 50mm f/1.2 objektívvel használtam (adapterrel) és annak ellenére, hogy teljesen fém és üveg az objektív és nehezebb, mint maga a váz, simán megfogható, rámarkolható, pedig nincs kis kezem. Nagyon, nagyon, nagyon kényelmes. De ennyi pénzt nem akarok rá szánni, főleg, hogy nem fő kamerának kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest