Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz bigaatis #50810 üzenetére
"kereső nélkül fotózni olyan, mintha okostelefonnal fotóznál. jó vagy nem jó, mindenkinek mást jelent"
Ezzel tisztában vagyok! Azt nem tudom, hogy van késleltetés szempontjából jobb-e az EVF a kijelzőhöz képest! pentaprizmás vázakat használok Azt tapasztalatból mondhatom, hogy egy akár optikai vagy elektonikus keresővel mindenféleképpen könnyebb célra tartani 400 mm-nél egy mozgó madárra.
Adapternél a fő kérdés az AF. Főrumtársunk leírta, hogy Canon-nál működik és kövezzetek meg, de a 10-18 STM az árához képest nagyon jó képeket készít (így EOS M - EF-S adapterrel máris korrekt vétel). Nem egy "L"-es üvegem is van. Nem hozza azok minőségét és a Sigma Art-ét sem, de megnéztem a Fuji X obik árát és meglepődtem! + egy pont a Canon-nak.
(#50811) PuMbA
Nem ismerem az M 11-22-t. Az EF-S 10-18-as könnyű és az árához képest remek darab! Amennyiben adapterrel ugyanannyiba kerül, máris korrekt vételnek tűnik!Objektív ár és kínálat szempontjából már a Canon felé hajlok.
A vázakról lehet valamit tudni az EVS hiányán kívül? Miben erős, gyenge? (nem Mg-Al ötvözet érdekel, vagyis nem a felhaznált anyagok)Fuji használók is írhatnának valami szépet, mielőtt Canon lesz!
Köszönöm az eddigi válaszokat is!
Szerk.:
(#50812) faki_
Nem Magyarországon él az ismerősöm. Nem tudtam, hogy ilyen olcsón is van zoom-os Fuji tele. Ismerem a Samyang-okat (pozitív értelemben), de az MF felejtős!(#50813) Mr.Csizmás
Mindenhol vannak hulladékok! Amikor megjelent a Sigma Art 18-35 F1,8...aminek tényleg gyönyörű képe van, egyből megvettem. Hármat kellett visszavinnem, mert gyári hibásak voltak (Sigma dokkolóval sem lehetett orvosolni a problémát). Talán még nyoma is van a PH! oldalain belül évekkel ezelőttről![ Szerkesztve ]
''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- ASUS routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest