Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Goose-T #184707 üzenetére
évi 5-10 ezer km re benzinest vegyen
vagy egy bontott motort az ignisbe
dízelt nem tudom mennyire bontanak, de benzines motor 50-100 ezer ft, nem hinném hogy a dízel sokkal drágább lenne
egy dolgot ne csináljon, ne vegyen egy 200 ezret futott használt dízel autót, mert pénztárcába nyúlós lesz -
válasz
Goose-T #184682 üzenetére
mi baja van az ignisnek ami miatt lecseréli?
mármint ha nem nagyon rozsdás akkor kb minden orvosolható elég olcsón rajta
főleg azért fura nekem a kérdés, mert 1.2 millából akar másik autót venni, azért ebben az árkategóriában azéret jellemezően előfordul hogy ezt-azt javítani kell már
ha valami szebbet akar akkor érthető, de ha csak melós, szaladgálós autó, akkor lásd fentebb amit írtam -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Goose-T #184682 üzenetére
Ismerősi körben méhészkedni Octavia (leér a lökös) és Thalia (1.5 dci, panaszmentes, fáradt beltér) van, az SX4-et jó ötletnek tartom, esetleg Octavia 4x4 (emelt futómű, viszont magasabb fogyi és több karbantartás haldex miatt; adagolós TDI viszonylag bírja a rövid távot és utánfutóval sem gurul vissza egy emelkedőn, ha az is igény). Amúgy meg ebayen van lift kit mindenhez is
-
válasz
Goose-T #184684 üzenetére
Qubo nekünk nem volt, de az utolsó generációs Citroen Nemo-k nagyon nem jöttek be, gyakorlatilag az összes átesett valamilyen nagyobb motorgenerálon, némelyik garanciában, némelyik garancián túl. Rövid távokat biztos nem fogja szeretni az a dízel. Mennyit fut éves szinten az az autó?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest