Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
zoo8800 #43388 üzenetére
Nem értem egyáltalán miért kell... bár én eleve úgy vagyok az alkohollal, hogy marha ritkán iszok, mert nem látom sok értelmét. Azt viszont biztosan tudom, hogy igenis van akinek az egy sör is megárt! Sőt, ha éhgyomorra leküldök rövid idő alatt egy erőseb sört még nekem is a fejembe száll, pedig én azért viszonylag jól bírom az alkoholt. És igen, tudom hogy van az a szint, ahol még nem befolyásolja a vezetést, de akkor is, az embernek egyetlen egy darab élete van, egyszerűen felelőtlenségnek és gyengeségnek tartom azt, ha valaki nem tudja megállni, hogy igyon vezetés előtt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külpolitika
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest