Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
varj uj info: aszondoda miskoci hjjegyerkbanda egyike /voyage, v, hogy hittak/ az a sonky? na eszt enm tuttam
udv
neduddki
mod: a Kalandoros balhe elkovetoje amikor dizkavalikaltak a nabbotusek egy reszet?
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
gyujje a legelo fele oszt megnizem azt a spanyol szmarat:- )
udv
neduddki
p.s. ha megkerded mijjelegel??? akkor aszondom nezz szet a 3 es a 4 botus kozott eleg neagy....
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
az elsot csak hirbol mert kmaradtam szerencsere
a masodik a godolloi csaloudv
neduddki
mod: MekMek: varlak a boenyuvajukna egy takrmanyozasra:- )
[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
Mentem egy kicsit most a városban, háááát gázt nem nagyon tudok adni, egyesben hagyom hogy alapjárattal elkezdje magát hajtani aztán kettes hármas, fura így ez a nyári gumi + nagy nyomatékos turbodiesel...
-
EQMontoya
veterán
válasz misirulez #41461 üzenetére
Nem rossz ez, én nagyon élveztem az RWD-t, jókat ökörködtem a friss hóban itt-ott. Üres parkolók, kihalt utak ilyenkor mókásak tudnak lenni. Ellenben rend embere sem cseszegethet, mert negyvennel veretek keresztbe. Rohadt jót mókáztam, mi tagadás... A sorhat üvöltéssel fűszerezett kilinccsel előre csapatásnak van feelingje.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
probizz
tag
Ha valakit érdekel egy 1963-as Opel Rekord P2 vagy gyűjtő ismerősötöket, akkor egy privit küldjetek a bővebb infókért. Köszi. (Ilyen csak sima kemény tetővel: [link])
Nincs fent a használtautón. 4 ajtósból nem is tudok másik eladóról. Mobile.de-n sincs sok belőle, főleg nem 4 ajtós.
-
válasz hobizoli #41470 üzenetére
Erre nekem is van ellen példám. Amikor a scorpiómat megvettem, világított mint a karácsonyfa. De aszonta a nepper h kontakthibás a biztitábla. Én meg (életem második autója volt) elhittem neki. Hazamentem vele (cca 7 km). Áthívtam az autószerelő rokont h nézze meg a táblát, de ő azzal kezdete h nívó ki(csont száraz volt), túlnyomás tartály tető le (csont száraz volt). Ekkor megfordult velem a világ, jött trailer, elvitte a kocsit szervizbe. Ott szíjjeszedték, és legnagyobb megdöbbenésemre azt mondták h még csak vállasodni sem kezdett a dugattyú. Összerakták és feltöltötték mindennel ami kell. Ezután bő egy évig vidáman ment, amíg egy jobbkezet nem adtak meg nekem és egy kragujeváccal totálra nem törték A mai napig azt használnám pedig...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
DeFranco
nagyúr
Nagy a csend, mindenki lavat hapátol?
Keresnék valami nagy, forgalomtól lehetőleg elszeparált betonplaccot, ahol kisfeleségem elkezdhetne ismerkedni a személygépjárművel. Jogsija van 10 éve, azóta nem vezetett, persze mindent elfelejtett, fél is, elindulni tud, megállni már necces.
Kellene valami nagy betonplacc, lehetőleg elsőre tereptárgyak nélkül, még jobb lenne valami kresz-park vagy ilyesmi, ahol tudnánk gyakorolni, menni, megállni, kanyarodni, parkolni, kézifékes fordulatból két kocsi közé beállást betanulni, ilyesmi. Lehetőleg ingyenesen.
Az a koncepció, hogy megtanulja kezelni az autót üzembiztosan házon belül, aztán vesz 10-15 órát oktatónál.
-
törölt tag
Sziasztok.
A tegnap estéhez: sunahunter voltam, viszont a név nevetséges volta miatt regisztráltam az újat.
A moderátorokkal meg neduddki-val megbeszéltem privátban.
Este leszek ha lenyomtam 500km-t ebben a szép időben. -
bandus
veterán
válasz DeFranco #41472 üzenetére
szerintem fordítva sokkal jobb lenne. mi legalábbis így csináltuk. ugyan ez volt a helyzet, de nem kellett ennyi óra. 5 alkalommal volt barátnőm az oktatónál, vagy 6. aztán amikor meglett a kocsi elkezdtünk késő éjjel mászkálni a városban mindenfele. aztán egyre nagyobb forgalomban, aztán környező városokban, autópályán. másfél hónap alatt elértünk odáig, hogy egyedül hazament pályán tiszaújvárosba. egyedül még a parkolást kell gyakorolnia, főleg párhuzamosan, az megy kicsit nehezebben. meg izgul, ha emelkedőn kell elindulnia, és áll valaki mögötte ezt úgy gyakoroltuk, hogy kimentünk budaörsre ahol fasza hosszú, meredek utcák vannak. és elindultunk-megálltunk 10 m-enként, amíg fel nem értünk a tetejére
szerintem így egy olyan ezrest tettünk az autóba, de most már nem izgulok, ha egyedül kell mennie vele valahova
mire ezt leírtam rájöttem, hogy abban is van ráció, amire te gondolsz. itt a xi kerben a metro végállomással szemben van egy nagy parkoló, ami tök üres általában, ott szerintem nyugodtan lehet gyakorolgatni.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
DeFranco
nagyúr
válasz bandus #41477 üzenetére
Pár órát megspórolnánk, ha mondjuk kész rutinvizsga szintről kezdené a fizetős oktatást, és nem kellene azt is 5k/óráért megtanulnia.
@[rvilike]: virágágyáspadka, fa, bevásárlókocsiszekrény
re:szerk: igen, mert szegényke egyelőre le tud fagyni riadtőzike üzemmódba egy váratlan helyzetben (pl: "a kutyát kerüld ki" vagy "állj ki oldalra az út szélére, engedd el a mögöttünk jövőt"), olyankor kormány 10:10 gázról le, és a többit oldja meg az autó magától, pocsolyán padkán tereptárgyon át. Ügyes lesz, meg fogja tanulni, de egyelőre veszélyt jelent a személy- és vagyonbiztonságra.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeFranco #41476 üzenetére
Fogarasi Tecsó és az Obi között van egy full üres paroló én ott próbálkoznék. Vagy van egy kreszpark, a Késmárk útnál a (volt) Colosseum dizsi mögött. Én ott tanultam meg vezetni, van ott kis domb, lehet gyakorolni a kézifékest, van nagy placc lehet gyakorolni a szegély mellé beállást meg a forgolódást...
mod:
Ha meg minden zavarja ami magasabb 10 centinél akkor meg irány a XVI. kerültei reptér. Régen oda jártunk csapatni még gimis koromban fater 120-as Skodájával.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Melack
veterán
válasz DeFranco #41476 üzenetére
18.ker este, KöKi és környéke, illetve az Europark mögött a régi OBI parkolója. Amikor taxival megyünk haza, általában kis forgalom van mindenütt, és sokan ott is tanulnak vezetni, ahogy nézem. Illetve onnan tovább van a Tesconak a parkolója (M5ös kivezető), az is töküres. Ha kell egy kis forgalom, ott az Auchané. Én ezeket tudom javasolni.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
ABE
őstag
-
ABE
őstag
-
MunezXBK
nagyúr
-
bandus
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz EQMontoya #41495 üzenetére
Hungexpo parkolója is elég szép volt tegnap este. Épp az éjjel-nappali gumishoz tartottam egy járdázás után.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
EQMontoya
veterán
válasz bandus #41497 üzenetére
Tetenyi-Hengermalom-Fehervari-Andor negyszogon belul, konkret utcat inkabb csak privatban. Vannak rossz tapasztalataim.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Hardcore café
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic