Új hozzászólás Aktív témák

  • Vismajor01

    addikt

    Sziasztok,

    Ötletelek, hogy lenne legésszerűbb megoldani a család motorizációját.

    Jelenleg v60 PHEV és 175 cm3 motor van.

    Kell két autó igy, hogy kiköltözünk "vidékre", lesz garázs ahol lehet az autókat tölteni.

    A volvót nem szerettük meg, nagyon szűkös a csomagtartó és a hátsó ülőtér is. Emellett olyan 2in1 megoldásként vettük, dizellel a hosszútávokra és elektromosan a mindennapokra, ami valamilyen szinten érvényét veszti ha két autónk lesz.

    Nekem kellene autó amivel vontathatok, amibe bele tudok sok cuccot pakolni, tehát bőven nagyobb csomagtartó mint amit most a v60 tud. Nem kell teherautó, én már a Prius2-vel is elvoltam, szal egy SUV vagy hagyományos kombi csomagtartója ok.

    Emellé kellene egy oviba-városba császkálós autó, itt nagyon tendálok az elektromos oldal felé, tekintve a felhasználást és hogy otthon ingyen tudnánk tölteni.

    A projektbe a jelenlegi v60 árán felül olyan 3-3.5m-ót tudnék kifizetni.

    Hirtelen ötletek:

    V60 phev lecserélése Mitsu outlanderre: Kicsit visszalépés minden téren(dinamika, prémium érzet) de sokkal élhetőbb csomagtér. Kb 1:1-ben tudnám cserélni, tehát 3.5m lenne a keret a második kocsira, ami viszont nem elegendő épkézláb elektromosra, anya nagyon szeretne fiat500-ast de én meg vmi biztonságosabbat szeretnék...

    Másik hirtelen ötlet:

    Elcserélni 1:1ben a v60-at egy I3-as BMW-re, az lenne az ovis-város szaladgálós, és "apának" emellé valami hybrid autó. Alapból RX400H ugrik be de annak a belseje nagyon outdated. Sima dizel kombi az nem biztos hogy jó mert ha anya elviszi a bmwt és nekem menni kell valahova énse fogok sokat, persze motor is ott van ha úgy van. Talán Auris TS, csak az meg erőben inkább priusos mint volvós :D

    Esetleg i3+530d GT ;]

    Aztán a mamataxit majd lekell cserélni egyterűre, de azt ráérünk ha több gyerek lesz.

    Ötleteket szivesen fogadok :R

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

Új hozzászólás Aktív témák