Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klemens
őstag
válasz máyköl #168601 üzenetére
Néztem őket. A hátuljával vannak fenttartásaim, de a legnagyobb probléma az, hogy java részben 1.4 TSI ami van belőle, viszont az nem egy ajánlott motor fajta.
Még a J Astra GTC-t is néztem, abból 3,4-ért van egy 1.6T automata.Amúgy nagyon ritkán lenne használva a hátsó ülés, de olyankor viszont nagyon jól jönne ha el is lehetne benne férni. Pl. nyaralás 3-4 személlyel.
Ezért is szimpatikus egy E92, mert egy sportos kupé, mégis hatalmas csomagtartóval és belső térrel.
Az N43B30 170 lóereje meg egész értelmesen mozgatja szerintem. Persze nem 6 henger, de lehetne vele dinamikusan közlekedni.[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
aero.
veterán
válasz molnarpeter #168605 üzenetére
Abba papás a motor
-
3L1T3
addikt
Sziasztok.
Egy nepper ismerosom most hozott be egy Ford Focus 1.6 116 lo benzines 2005-os autot. 60.000 km van benne vegig vezetett ford szerviz lappal. Szoval valos futott km es ez latszik is az allapotan. Minimais korrozio van az aljan ami az osztrak sozas es az elmult 13 ev magyarazza. Plusz par esztetikai hiba (ajto ranyitas a jobb oldalan)Lehet barmilyen buktatoja annak hogy ennyire keves a km? Felek hogy lehet sokszor allt az auto, viszont 5- 10.000 km-kent olajcseren jart.
Elore is koszi
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
-
-
veterán
válasz LuckyL #168611 üzenetére
Hohó, itt nem szokás ám trágárkodni a másikkal, csak mert különbözik a véleménye a sajátunktól.
Határozott mondanivalóm van, az én véleményem, első kézből tapasztaltak alapján (DSG). Nem tetszik, cáfolod / ignorálsz. Amúgy béke.
@Boti: Kik használnak Superbet Magyarországon? Ők a KEF-en keresztül szerzik be, p...katonák.
-
No.
Első nézős kör letudva. Mérések letudva. Egyszerűen nincs alternatívája a peugeot 1007-nek. Közel 30 cm-t lehet vele nyerni az oldalajtó miatt. Hiába kisebb a Panda, ha félig kinyitott ajtóval már a 220 cm-t üti, míg az 1007 csak 186 cm a kinyitott tolóajtóval.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
őstag
válasz focvis #168615 üzenetére
annyira nem volt azért trágár, lerövidítettem
az meg, hogy hülyeség, szerintem bőven beleféregyébként a superb kíváló:
-utazóautónak, ha nem egyedül és/vagy sok csomaggal kell sokat autópályázni
-taxinak, a hatalmas hátsó lábtér miatt
-magas felszereltséggel vezetői autónak (szerénységet sugall, egy bmw vagy mercivel ellentétben)nem vehet mindenki suvot
[ Szerkesztve ]
cryptot minden termékemért elfogadom
-
kIsDe`
tag
Sziasztok!
Két autó között vacillálok, gondoltam rákérdezek van-e valakinek tapasztala vagy bármilyen infója, ami túlmutathat a népítéletes irományokon.
Toyota Rav4 2.0 d-4d 116LE 2005
Nissan X-Trail 2.2 dci 136LE 2005
Köszi! -
BigBlackDog
veterán
Új autók közül milyen típusok vannak még a Swift-Ignis-Jazz trión kívül, amik japánban készülnek ("szerelődnek össze")?
-
veterán
válasz LuckyL #168618 üzenetére
Taxinak nagyszerű, ebben egyetértünk.
Magamnak biztosan nem venném (én), akkor sokkal inkább az Insignia, hogy visszatérjünk az eredeti témához.A kérdező számára leírtam érveimet is :MQB, DSG, jobb beltéri anyagok a Passatban VS. dedikált középkategóriás platform, bolygóműves váltó, normális szervizek, sokat fogyasztó benzinmotor. (Az imidzs legyen szubjektív.)
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #168625 üzenetére
Méretben hasonszőrű?
Mazda 2-3/CX és a Subaru Impreza/XV
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
BigBlackDog
veterán
válasz hülyegyerek #168629 üzenetére
Most néztem néhány 2014 utáni hatchbacket HaHun, azoknak J-vel kezdődött az alvázszáma.
-
tboldi
nagyúr
A Jazz már egy ideje angol és kínai gyártású, csak a GD-ből volt japán emlékeim szerint.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
Mazda
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
grigo
őstag
Sziasztok. A véleményeteket szeretném kérni. Alapvetően két személyre szeretnénk venni egy városi bejárós, munkába járós kisautót. Olyat amit 1 vagy 2 személy használ legtöbbet. Általában egy odaút 3km (úgy gondolom dízel kilőve). Nagy dolgot nem várnánk tőle, de szeretnénk egy gazdaságos, fenntartható autót minél tovább megtartani. Adta volna magát a swift de amit megnéztünk mind szinte rohadt és hiába filléres ha csak a gond lesz vele. Néztem még wagonr-t, illetve meglepődtem, hogy milyen áron mennek az ignisek.
Most nagyon megtetszett a lupo is és kezdek elveszni a saját ötleteimben.
Szóval ha esetleg van tapasztalatotok, és az alapján tudnátok segíteni, hogy mit érdemes nézni azt megköszönném. A keret szerintem olyan 600 körül lehet azt még az asszony is bekajálja. De ha úgy van azért ez mehet feljebb, vagy lejjebb, vételtől függően.
Nem vagyok egy nagy műszaki zseni fogalmam sincs, hogy pl egy smart-tal mit vennék a nyakamba például, hogy egy lupo mennyire kockázatos stb. Szóval bármi ötletet szívesen fogadok.Előre is köszönöm.
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz hülyegyerek #168629 üzenetére
És nem csak ott...
Mazda 3: "A kínai termelés röviddel a mexikói és thaiföldi gyártás megkezdése után indult el." - [link]
Mazda 2: Spanyolország
Mazda CX3: Thaiföld
Mazda CX5: Japán
Picit nem figyelek és jól kiszervezik a gyártást.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
3L1T3
addikt
Egy 2005-ös autót mennyire érdemes márkaszervizbe vinni? Tudom drágán dolgoznak, kontárok, de nem erre vagyok kíváncsi, hanem mennyire fognak vele foglalkozni.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest