Hirdetés
- PlayStation 5
- Assetto Corsa Competizione
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- GTA V
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
von toth
tag
válasz
bitpork #162347 üzenetére
Azt én is kenem. Nem elbeszélünk, más az értékrendünk. Én sosem szerettem a használtat semmiből. Ésszerű keretek között a használt is lehet opció,de a prémium vagy luxus, az újonnan jó, vagy pedig vintage állapotban, de olyan az elmúlt 30 évben nem készült. Talán egy 1995-ös 525 mélykék metál gyári állapotú BMW vagy egy 960 Volvo patika állapotban kelthet szép benyomást , de akár egy Kadjar is már sokkal emészthetőbb, mint ezek, minden szempontból. Ehhez az 1960-as évekig kell visszamenni, hogy azt mondhassuk;ez igen. Egy Jaguar fém billenőkapcsolókkal meg fakormánnyal az büntet, de egy 20 éves dízelmerga? Ugyan már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest