Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
Mán' leírtam párszor, de akkor fussunk neki újra....
1.: Csóri vagy. Ezt most nem rosszból mondom, vagy ledegradállak, próbálnék segíteni. Ahogy a többi Mókusbogár is.
2.: 1. pontból kiindulva nem veszünk fel kokain árú hitelt, mert ott a havi törlesztő is kokain árban lesz, és ha lehet ne tegyél egy forintot se provident és társai zsebébe.
3.: napi 80 km ingázásra egy 1.0 stift (ha elférsz benne) miért nem "vállalható"?4.: van valami konkrét bajod az 1.0 suzukival?olvasom, kicsi.Félre ne érts, nem kioktatni akarlak, de annó én is vettem fel hitelt autóra, 300.000 JMF-re kettő év alatt +150.000 fizettem pluszba. És ez csak szaros 3 kiló volt, nem az 1 misi, amit Te nézelődsz. HA a gumiztatás, vagy teljes vezérlés csere gondot okoz havonta anyagilag, akkor a törlesztőd befizetése után, hogy fogod tankolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- No Voice in the Galaxy
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Tefal Ultragliss Plus FV6832 Gőzölős Vasaló
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest