Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Nem tudom melyik topikba írjam kérdésemet. Hátha itt tudtok segíteni.
Cégben PHILIPS 50PUH6400/88 típusú TV-t használunk bizonyos belső céges weboldal megjelenítésére. Az a gond, hogy a TV böngészője nem akarja az oldalt megnyitni. A TV IP címe, Netmask, GW, DNS jól be vannak állítva.
- Ha https://stb címmel megyek, akkor a böngésző homokórázik, timeout-ol.
- ha direkt beírom a 443-as port számot https:443//stb formában, akkor akkor azonnal visszadobja a hibát a böngésző.
Error, page cannot be loaded, vagy ilyesmit ír ki.Az érdekes viszont az, ha ugyanazon a fizikai porton és IP címen laptop-ról megyek Firefox-szal, az működik. tehát a megfelelő portok a tűzfalakon nyitva vannak.
TV-n vagy Android felületen hogyan lehet ezt troubleshoot-olni?
Esetleg a TV-n valami parancssoros felületet meg lehet nyitni?Kösz
-
batagy
őstag
válasz krealon #1632 üzenetére
Szia!
Köszönöm az ötletet a Chrome-mal!
Hihetetlen, de néha az ilyen trivialitásokra nem gondol az ember.A Chrome installálva volt a TV-n, de mivel nem vagyok gyakorlott Android használó, eszembe se jutott.
Azt elindítva megoldódott a probléma!Amúgy ez a verzió található a TV-n:
Chrome 55.0.2883.91
Android 5.1.1A hiba oka 'net::err_cert_authority_invalid (your connection is not private) ' volt, a TV Android nem ismeri a céges weboldal HTTPS hitelesítő kulcsát. A beépített böngésző ezt nem tudta lekezelni, de a Chrome-ban kézzel rá lehet kattintani, hogy Proceed to host (unsafe), akkor már megy.
Mégegyszer köszönet.
[ Szerkesztve ]
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Nekem is megjött a Hako Pro, beüzemeltem, nagyon pöpec.
Az alap távirányító helyett szeretnék egy billentyűzetes távot, ami tud voice-ot és gomb kivilágítást, és elemmel megy. A légegér funkció (gyroscope) nem annyira izgat.
Ezt az MX3-ast találtam, ami első körben tetszik.
Ajánlott ez?További kérdésem, hogy mivel ez Bluetooth-ot nem tud, csak Wifi-t, a távhoz adott wifi USB adaptert kell majd használnom mindenképpen a Hako Pro-n, vagy a Hako Pro saját beépített Wifijét is tudja használni a távirányító?
Csak azért érdekes ez, hogy jó lenne a távra nem elhasználni a 2 USB portból az egyiket.
-
batagy
őstag
válasz Oldmobil #10215 üzenetére
Köszi a pontosítást!
Akkor sajnos egy USB hubot kell ráaggatnom majd, ha kevés lenne az USB port. (Valszeg ráteszek majd egy USB DAC-ot, de egy USB port szabadon kell maradjon az USD diskeknek.)
Az infra programozhatóság nem gond, mert amúgy egy Logitech Harmony-t használok mindenre, úgyhogy az nekem elég.
Inkább az a kérdés, hogy a 4 színes gombra vagy saját TV box funkciót, vagy pl kodi funkciót (mint hangsáv vagy felirat) is lehet programozni?
[ Szerkesztve ]
-
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Kerestem a TV Boxra olyan képernyővédőt, amin fekete alapon, óra mozog random a képen. Nekem plazma tévém van, beégés ellen. De OLED-re is érdemes.
Egyet találtam ilyet: Clock Screensaver (TechIBI) . Nem ingyenes, 590 Ft. Van benne többféle számlap, a hagyományos "analóg" számlaposak jó nagy órák. Ezek tudnak benne oldalirányba véletlenszerűen mozogni.
Van benne kétféle "digitális" óra is, kisebb méretű, de úgy vettem észre, ez nem tud mozogni.
Hátha hasznos valakinek.
Továbbá, van még a hasonló nevű Clock Screensaver (Georg Sieber). Ez nem tud mozogni sajnos. Ám többen kérték már ezt a funkciót, én is beírtam rá.
[ Szerkesztve ]
-
batagy
őstag
Sziasztok!
A Hako Pro -ra rákötöttem USB-n egy SMSL Sanskrit 6th DAC-ot próbaképpen. A DAC-nak van külön tápja.
A Hako nem ismeri fel a DAC-ot. A Kodi -ban az Audio Output Device-ban csak 1 db eszköz látszik: "AudioTrack (RAW), Android IEC packer".
Mit kell csinálni, hogy az USB DAC-ot felismerje?
(Reboot már megvolt) -
-
batagy
őstag
Sziasztok!
A készülék a "kikapcsoláskor" igazából futva marad, csak lekapcsolja a HDMI-t. Ám, az USB portokra továbbra is kimegy a táp. A javaslatok alapján hozzákötöttem egy saját táppal rendelkező USB HUB-ot (AXAGON HUE-C1A), arra a vinyót. Viszont ha lekapcsolom a lejátszót, mind a HUB, mind a vinyó továbbra is táp alatt marad és pörög.
Hogy oldjátok meg, hozzáközött USB eszközök lekapcsolódjanak?
Kapcsolós USB HUB és akkor kézzel kikapcs? -
batagy
őstag
válasz batagy #10241 üzenetére
Gondolom túl triviális láma kérdés volt, de nekem mint "újszülöttnek" ez most új . Kiderült, hogy a bekapcsológomb hosszan nyomására eljön a Poweroff menü, és azon belül ha leállítom, akkor teljes leállást végez, nem csak alvó módba megy. És az lekapcsolja az USB-t is.
-
batagy
őstag
válasz DrKapocs #10797 üzenetére
Én feltettem a frissítést a Hako Pro-ra.
Nem látok semmi változást, szerencsére vagy nem szerencsére (?).Pár film lejátszást próbáltam KODI-ról, mennek ugyanúgy.
Egyébként a Hako Pro nem támogatja az Auto Frame Rate-et?
Ezt próbáltam beállítani ismét a frissítés után, de nekem nem megy.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest