Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz edda80 #78016 üzenetére
Simán elég egy B150 pro is neked ha nem akarsz oc-zni.A B/H-s lapokba 2133-as memória órajel a maximum,tehát felesleges gyorsabb memóriát venned bele.
Elméletileg a H110 az irodai,legalap szint,de nem is szoktuk ajánlani csak ha nagyon muszáj,mert baromi lespóroltak róluk mindent.
Én az Asrock B150mPro4/MSI B150mMortar lapokat ajánlanám.
Memóriát érdemes a memory qvl-ből választani (alaplap gyártói oldalán),de pl az a Kingston HyperX 2133-as szettjeivel nem szokott gond lenni.
Mellesleg a z170-es lapot akkor érdemes preferálni,ha ragaszkodsz a 2133-mhz feletti memória sebességhez és szorzózár mentes procid van (pl 6600k).
A te esetedben szorzózáras proci fog kelleni ami lehet i3-i5-i7 akármelyik K-mentes változata. -
Milka 78
nagyúr
válasz edda80 #76828 üzenetére
Szerintem neked simán megfelelne az Asrock B150mPro4 és 24 ropiból meg is van. Ezen nincs m2 csati, de szerintem nem is lesz rá szükséged.Arra figyelj, hogy olyan helyen vedd a lapot ahol 3 év garit adnak a lapra.
Ha ragaszkodsz az m2-höz akkor meg az Asrock H170mPro4s-t ajánalanám ami 25-26 ropi körül van. -
Milka 78
nagyúr
válasz edda80 #76816 üzenetére
Márpedig a B150 és a H150 közt ha pusztán játék célra építünk gépet akkor zéró a különbség.
Asrock teljesen jó, megbízható.
M2 csati
Milyen proci megy bele (k, non k)? Memória sebessége (ddr4 2133 vagy magasabb)? Menyi a keret?Players : Az ud3 az génkezelt uborka az ud5 meg ha jól rémlik Dryvit tipli?
Úgy izgulok... nyertemnyertemnyertem???[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Intel Desktop Board DH87RL alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! GIGABYTE Z270X Ultra GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast memória - 2x8 GB DDR5, 5200 MHz, CL40 (KF552C40BBK2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest