Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gubu0101

veterán

Jam mert a nagy àtlag nem a történet miatt jàtszik hanem inkább az érdekli mennyi fps en fut a graf.
    Bizonyára keveslik ha már 80-90 körül fut.
    Engem nem különösebben izgat az se zavart ha 20 fps meg 1024x768 on ment a lényeg hogy birtam és êlveztem.
    Utóbbi 1 évben csak multiztam és el voltam a c2q val meg a gtx 260 as karival bőven igaz nem bf3 futott.
    Aki meg annyira élni akarja ezeket a játékokat az meg nézze meg a követelményt a játékhoz és úgy êpítsen,nyilván ahogy telik az idő úgy nőlnek a gép igények is,ha csak nem csinálnak egy jobb motort.
    Meg sok játéknál gondolom el felejtik közölni hogy multiba lehet kell egy komolyabb proci.
    Amd variáciomba egy A10 5800k proci val szerelt gép is fel merült mivel a tesztek amiket olvastam türhetők meg fórumon is ajánlották,jó lappal meg igen jól működik nem beszélve hogy az integrált HD7660D is elég jól viszi azokat a játékokat amit játszottam.Könnyebb ezzel később spórolni egy vga-ra mellette persze tudom addig használni a gépet.

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés