Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bluyoo

nagyúr

válasz Ifju #40239 üzenetére

Szívesen!
    "Van valami általános rendszer, hogy az alaplapok mögött a "-V" mit jelent, vagy a Deluxe, vagy a "-E" stb.?" Párszor már próbáltuk megfejteni :DDD idáig arra jutottunk hogy a "V" a videokimenetet jelölheti de a mATX-es lapoknál viszont csak a méretet jelölő "M" található ....... :F Az LE , LX , LK a gyengébben felszerelt lapokat a PLUS , PRO , EVO , DELUXE pedig az extra felszereltséget. De hogy van e séma minden platformra azt nem tudom (meguntam a keresgélést ezzel kapcsolatban).
    "Ha van egy ilyen alaplapom, illetve egy i7 3770-em, plusz még teszek bele vga-t, akkor ez olyan, mintha 3 teljesen független vga lenne a gépben (amit szépen kapcsolgathatok biosban)?"
    Alapból 2 db grafikus maggal fogsz rendelkezni egy a VGA és egy a CPU-ban lévő IGPU ezek között az alaplaphoz adott Virtu MVP szoftver segítségével tudod a feladatokat elosztani.
    Azért a tuningra még visszatérnék a teljesség kedvéért pl. az ASUS P8Z77-V LK -val a szorzózáras CPU-ból is ki lehet egy kis teljesítményt csikarni. Mivel a keretedbe bőven belefér és gondolom munkára lesz az I7 ...... ha jól tudom az esetedben ez max. 0,5GHz -et jelentene a Turbo frekvenciára.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés