Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    Topikgazda

    válasz PuMbA #4981 üzenetére

    Szerintem itcsak a Canon nem dob ki 3 vázat a köztes állapotokbant alapvetően az a baj, hogy amikor videós influencerek azt mondják, hogy a Canon csinálta megcsak a Canon nem dob ki 3 vázat a köztes állapotokban eddig a legjobb IBIS-t, abból a véleményből nagyon hiányzik egy videósok körében (joggal) negligált márka: Olympus.

    Mire észbe kaptak, hogy fel kéne hozni a kodeket meg általában véve a videós képességeket, már el is adták az üzletágat, mégis ők voltak azok, akik olyan IBIS-t csináltak, mely a legkevésbé "ragadós" és "rángatós" ha svenkelsz vagy mászkálsz vele.

    Nem a Canon érdemeit akarom csökkenteni, csak sokszor elfelejtődnek azok a gépek/rendszerek, amik nincsenek annyira a köztudatban. A Panasonicot is kicsit ide sorolnám és az ő IBIS-ük máshogyan nagyon hatékony (pl: IS Lock).

    "csak a Canon nem dob ki 3 vázat a köztes állapotokban"

    Jajj, ne már! Lécci! Az R6 és R5 érkezéséig CSAK ÉS KIZÁRÓLAG köztes állapotban ragadt MILC-ekkel szórta meg a piacot egy évtizeden át. Crop 4k videó, az is Dual Pixel AF nélkül és hasonló nyalánkságok...

    Ne csináljuk már ezt az állandó Canon féltést meg harcos küzdést értük. Senki le se tojná már a topikban, hogy mi volt az R5 és R6 előtt, de egyszerűen adod sokak alá a lovat arra, hogy beszúrjanak egyet a márkának, akit úgy védesz, mintha minimum a csajod lenne. Tök jó az amit MOST csinál a Canon és senki nem vitatja el tőlük, hogy felkötötték a gatyát, de ne akarjunk történelmet is átírni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák