Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
másodpercek telnek el a féklámpa felvillanása és a hátsó autó érezhető lassulása közt... a féklámpa és a koccanás között kb 3 másodperc... és nem is mentek gyorsan... jól bebambult a hátsó játékos, simán meg kellett volna állnia... az audis volt a hülye, hogy továbbállt: max csak akkor hozzák ki hibásnak, ha beletolat a másikba... (nem tudom honnan indulhatott az egész: amikor kifordultak, akkor még elől volt a kamerás, de úgy látom nehezen találta meg melyik sávban is akar haladni... külsőbe megy először, húzódna a belsőbe, csak jött ott már akkor az audi, erre visszamegy a külsőbe, onnan pedig vált az audis mögé a belsőbe és jön a fékezés)
reggel egy ráfutásos esethez érkeztem: itt jöttem a balra kanyarodó sávban, előttem 2 autó... elsőből kiszáll egy 30körüli nő és csóválja a fejét, aztán kiszáll a hátsóból egy kb 10-15-el idősebb, aztán elkezdték nézegetni, hogy mi is történt... (valószínű nem lehetett komoly) vészvillogót viszont elfelejtettek kapcsolni, ha már itt ledekkoltak... gyorsan tettem rükvercbe, aztán csináltam egy y-t, mert még nem jött senki és nem akartam megvárni, hogy beálljon a sor
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gran Turismo
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fotós kérdések órája
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G7, 14" FHD IPS, Ryzen7 4700U, 8 MaG CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Bontatlan! HP EliteBook 640 G10 Tartós Üzleti Fémházas Laptop 14" -50% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD IPS
- Toshiba Portege R700-100, i5-560M, 8GB, 240GB SSD, Számla, 2 év Garancia.
- Lenovo ThinkPad T420, I5-2520U, 8GB RAM, 160GB SSD, HD, 2 év garancia, számla!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest