Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
másodpercek telnek el a féklámpa felvillanása és a hátsó autó érezhető lassulása közt... a féklámpa és a koccanás között kb 3 másodperc... és nem is mentek gyorsan... jól bebambult a hátsó játékos, simán meg kellett volna állnia... az audis volt a hülye, hogy továbbállt: max csak akkor hozzák ki hibásnak, ha beletolat a másikba... (nem tudom honnan indulhatott az egész: amikor kifordultak, akkor még elől volt a kamerás, de úgy látom nehezen találta meg melyik sávban is akar haladni... külsőbe megy először, húzódna a belsőbe, csak jött ott már akkor az audi, erre visszamegy a külsőbe, onnan pedig vált az audis mögé a belsőbe és jön a fékezés)
reggel egy ráfutásos esethez érkeztem: itt jöttem a balra kanyarodó sávban, előttem 2 autó... elsőből kiszáll egy 30körüli nő és csóválja a fejét, aztán kiszáll a hátsóból egy kb 10-15-el idősebb, aztán elkezdték nézegetni, hogy mi is történt... (valószínű nem lehetett komoly) vészvillogót viszont elfelejtettek kapcsolni, ha már itt ledekkoltak... gyorsan tettem rükvercbe, aztán csináltam egy y-t, mert még nem jött senki és nem akartam megvárni, hogy beálljon a sor
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Te mennyit költesz havonta kajára?
- Autós topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16, Black, 128Gb, új, 100% akku, apple garanciális, 2 sim
- Apple iPad Air 6 ,M2, 11'', Blue, 128Gb, új, karcmentes, 1 év apple gari+ pencil
- T14 Gen1 27% ÁFA 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- iPhone 16 Pro Max, Black Titanium 512GB 3 év Magyarórszági Garancia. Független és rengeteg tartozék!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!