Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
igen, ez a másik. itt mindenki qrva nagy filmrendező? jó, ha 2 percet felveszünk vágás nélkül nagy ritkán, amikor veszünk. ha meg előadást filmezel, igazán nem fáj egy elvesztegetett másodperc, olyan jó előadást én még nem hallottam, amiből ne lehetett volna kivágni egyetlen másodpercet sem
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
silmatauki
őstag
"...most őszintén, mire kell nektek a több mint 30 perces snitt? Birdmant akartok forgatni?"
Én pl. sokat videózom előadásokat 4k-ban. Eddig S7 Edge-dzsel, ill. (most októbertől) iPhone 7+-szal csináltam mindezt, de persze mind2nek vannak komoly hátrányai, pl. zoom nincs. (Az iPhone 7+ zoom lencséje csak magasabb fényben működik. Félhomályban egyáltalán nem, olyankor digitális zoomot használ a rendszer, és jelenleg sehogy sem lehet azt a zoom obi használatára kényszeríteni.) Viszont mind2 végtelen felvételt tesz lehetővé (ráadásul az iPhone ezt egy db fájlba teszi), ami hatalmas előny, nincs egyetlen elvesztett másodperc sem.
-
t72killer
titán
Ez nem sony, a szenzornak nem fáj. Az amcsi kollégák a gx85-jeiken simán végigtolnak pl egy másfélórás előadást/esküvői/keresztelői stb szertartást snittváltás nélkül, én akksiteszt (=4k snittek szakadásig, kb 110 perc) után belenyúltam az akksiakknába: meleg volt, de még legbelül se volt forró. Ez "csak" 4k-nyi pixelt dolgoz fel a sony (rx100iv, a7rIIs35, a6300) ~6k (azaz dupla) mennyiségével szemben.
Olyankorra lenne jó, amikor az ember uis csak odarakja a kamerát az állványra - ráadásképp beszédet rögzít, azaz 2-3sec kimaradás snittváltáskor már észlelhető röccenéshez vezet (1-2 kimaradt szó a mondat közepén).
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest