Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    veterán

    válasz jaanoo89 #97387 üzenetére

    Igazad van, nem is azt mondtam, hogy jelenleg nincs túlárazva a rendszer, csak azt, hogy a jelenlegi árak mellett 250k egy álom egy ilyen zoomárt.
    "A 8mm pro fix 250-ért is csupán álom" - attól tartok igen, Igazából a Laowa 7,5-höz áraztam, és nem mondtam, hogy racionálisan is sikerült.
    A Sony lassan elnyom magakörül mindenkit, de a vázaik még mindig nem az igaziak, ugyanakkor a PRO Oly-val szemben racionális alternatíva, ha valaki nem munkára szánja. A munkára, de megbarátkozik az egy kártyafoglalattal (ahogyan azt sokan teszik), akkor oda is. Üvegek adottak rá.

    vond #97388: ok, legyen, nézzük ahhoz (bár szerintem nem egy kategória a kettő). A Pana 7-14 350k, ehhez képest a 400k nincs is olyan messze, pláne egy új, szigetelt "változatért". Viszont így is messze van ez már a 700dodotól. Félre ne érts, szerintem a 7-14 borzasztóan túl van árazva (ahogy az összes uwa a rendszerben), de sajnos ez is tovább erősíti, hogy az új "változat" sem várható túlzottan olcsón. :(

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák