Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz #31733248 #95439 üzenetére

    "én is csak annyit írtam, hogy a legtöbb potenciális MFT-vásárló a jövőben valószínűleg Sony APS-C-t vesz majd. Teljesen logikus feltételezés, hiszen anyagilag is ez áll hozzájuk a legközelebb."

    Teljesen logikus mi? :D

    Akkor segítek picit, az egyik nagy nemzetközi képmegosztó oldalon az Olympus 3 legnépszerűbb váza sorban: E-M1 II, E-M5 II, E-M1.
    Nem olcsó pen vázak, hanem három magasan pozícionált termék, szemben pl. a Pana vagy Sony APS-C felhasználókkal.

    Na most, hogy kiderült, hogy csak vannak pénzes Olympus felhasználók is, tényleg valóban "logikus", hogy ha rendszerváltásra kerülne a sor akkor nem férne bele nekik egy hasonló árkategóriájú Fuji váz (ahol ráadásul megkapnák a kicsi fixeket, meg amire nagyon harapnak az Olympus tulajok, a használható jpg motort is) és helyette vesznek egy olcsó Sony a6000-t hogy aztán ráguberáljanak valami böhöm nagy legacy objektívet, mert az olyan jó móka szerinted.

    Akik viszont nem szánnak ennyi pénzt a fotózásra, na azoknak meg púp a hátukra az egész rendszerváltás és valszeg majd vesznek egy Panasonic gépet és használják tovább a felszerelésüket.

    De neked legyen igazad, csak menj már innen máshová és máshol segítsd a tömeges Olympus felhasználókat, hogy tudnak szegények Sony-ra átállni. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák