Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz aginor #92859 üzenetére

    Azért egy időjárás szigetelés valóban komoly termékelőny, csak nem garanciának kell tekinteni, mert nem így megy. Inkább olyan, mint mondjuk egy sportszer boltban vásárolt túrakabát, ami amúgy szigetelve van esőre, de attól még nem vízzáró esőkabát, ha szakadó esőben mászkálsz vele, akkor bírja X percig, de közepes vagy enyhe esőben órákon át is képes elvezetni a vizet.

    Az én zsinórmértékem általában az, hogy ahol még én elvagyok az időjárási elemek között, ott a G80-amnak sem lesz baja. Nem szeretek bőrig ázni például, szóval ha rendesen esik az eső, úgyis ernyőt nyitok vagy esőkabátot húzok és ennek a védelmét élvezi a gépem is és csak egy-egy fotó erejéig kap a vízből. De enyhe eső, sűrű köd, hóesés, szitáló pára nem tántorít el és ettől a gépnek sem lesz baja. Valószínűleg jobban bírja az elemeket, mint amiben én komfortosan érzem magam. :D

    A jótállás meg érdekes terep. Ki mondja meg, hogy nem a Dunában mártottad meg a géped, hanem tényleg a szigetelés mondta fel a szolgálatot, miközben nem mentél túl a határain? Azt gondolom polgári peres úton sok kártérítési igény érvényesíthető lenne beázások esetén, de ebbe meg sokan azért nem bocsátkoznak bele, mert idő, pénz, energia és ennyi erővel a javíttatást is kifizethetné, egy vesztes per esetén meg simán lehet bukni egy új váz árát.

Új hozzászólás Aktív témák