Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
Kártyákhoz még:
Samsung Pro SDHC 16GB UHS-I, 40MB/s-nek írt: olvasás 29,6MB/s, írás 21,9MB/s
Sandisk Ultra SDHC 16GB UHS-I, 30MB/s-nek írt: olvasás 29,76MB/s, írás 9,9MB/s
ahhoz képest, hogy mindkettőn van némi prémium-felár, nem valami gyorsak... a samsung tempója még úgy-ahogy elmegy, de a sandiské elég gyatra. -
Dolphin
tag
válasz MrChris #49156 üzenetére
Ezt nem értem. Az USB 2-es maximális átviteli sebessége 28-32MB/s, tehát az USB 3-as olvasód teljesen korrektül olvas, kihasználja maximálisan az USB 2-es portot. A 3-ashoz már SSD, vagy ultra-mega gyors kártya kellene, nálam az SSD az USB 3-asat is maximálisan kihasználja. Természetesen az is csak 50-60%-os "hatásfokú", mint az USB 2
-
.mf
veterán
Ha már Mazsi átment Fudzsisba, akkor én osztom meg a csillagozós kalandjaimat
Tegnap végre jó volt az idő: se eső se felhők, alacsonyabb pára, jó látótáv, úgyhogy a sötét ég térkép alapján elmentem megnézni Kesztölc mellett egy tavat, ami elvileg sötét részen és a falutól egy domb által takarásban van.
A faluhoz érve láttam meg, hogy göröngyös, lyukacsos félig-döngölt földút vezet a tóhoz, én meg sportmotorral vagyok. Adventure time! 2-3 km kátyú-szlalomozós döcögés után odaérve kiderült, hogy zárt horgásztó, körbe kerítéssel és kutyákkal; a mellette lévő másik tó pedig közben építési terület lett, és egy brutál-erős reflektor világította be a környéket -- ennyit a fényszennyezés-mentességről... Visszadöcögtem a következő domb mögé, oda meg már belátszottak két másik település fényei. Úgyhogy onnan csak egy lemenő vörös sarlós kép lett (sajnos csak ekv. 100 f2 volt nálam a leghosszabb).Pedig a túloldalt már végre kezdett felsejleni a Tejút, csak ne lett volna akkora a fényszennyezés... Aztán gondoltam, hogyha már ott vagyok nem messze, a dobogókői út még sötétebb, hátha ott valami. Út melletti, félreállós-parkolós, jó kilátású sötét rét/fennsík viszont ott sincs, vagy Pilisszentkereszt fényei, vagy fák vagy kerítés a tetején... Úgyhogy akkor ha már, akkor felmentem Dobogókőre.
Ugyan a Kesztölc melletti tóig is már találkoztam egy kóborkutyával és falvak közelében pár macskával, de Esztergomtól Dobogókőre, majd onnan Pomázig igazi éjszakai motoros szafari lett, a következőkkel találkoztam az úton vagy mellette kukucskálva:
Róka: 6
Őz: 1
Vaddisznó: 1 (most én kergettem el, hehe!)
Bagoly: 1 (ott csücsült a szalagkorláton)
Menyét: 1
Pocok vagy vmi más kis rágcsáló: 2
Macska: párFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Studi
veterán
OFF
Vaku nem kell valakinek? Lenne egy létszám felettim.
/OFF -
hegyimorc
senior tag
50-esem van, gondolom hasonló a menüje.
Nem vészes, de vannak nem triviális részei. Szerencsére azokat egyszer kell beállítani és nincs gond csak akkor ha véletlenül mégis odakeveredeik az ember valahogy később is
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
.: JuSzT :.
addikt
Topicon belülre:
olympus street case M táska, új. 0 méter
G3+12-50+40-150 + töltő , lenspen, pótakksi elfér benne.
1.999 ft
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz .: JuSzT :. #49167 üzenetére
Stoppolnám, ha más nem jó lesz tárolónak.
Hétvégén megyünk haza, majd kereslek.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
madgie
titán
válasz .: JuSzT :. #49171 üzenetére
Az pici Mondjuk nemtom, az Oly mekkora.
-
cselt
senior tag
válasz .: JuSzT :. #49171 üzenetére
Ha már az oly táskáról lecsúsztam, akkor ez lehet érdekelne, pont egy oly E-PL5 duplakit költözne bele
Úgy fért el benne, hogy volt fenn obi a vázon? Mennyi az annyi? -
-
Mercutio_
félisten
Ejj skacok, de hiányzik nyaralás alatt egy 12-32
Viszont a 14-es fix nem csak fényerőben jobb az is igaz, Ehh dilemma a köbönEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
cselt
senior tag
válasz .: JuSzT :. #49176 üzenetére
Aha értem, hogy hogyan kellene, csak az a baj, hogy én inkább a kicsi obit szoktam a vázon tartani a telét viszonylag ritkán használom és táskába is azzal szeretném rakni.
Oly táska lenne az igazi úgy érzem.[ Szerkesztve ]
-
robi-k
őstag
Srácok, van valakinek eladó 46-52 mm adapter (közgyűrű)? Vagy esetleg egy jó 46 mm cpl szűrő? Ma kellene, pesti átvétellel
-
|AP|
veterán
válasz Mercutio_ #49177 üzenetére
elég sokáig volt fixen egy 14-es a vázamon, amíg GF2-m volt. Most meg már egy ideje 12-32 van, és szerintem csak fényerőben jobb a 14-es. Rajzban nincs jelentős különbség, a 12-32 jobban CA-zik, a kép jobb széle nem annyira éles, mint középen. Középen viszont jobb a rajza és valahogy az egész kép kontrasztosabb, jobb a szemnek. Az összeszerelési minőség is rendben van, egyedül a kikapcsolt állapotban hallható/érezhető kotyogás zavar kicsit, de ez minden Pana zoom sajátja.
Összességében én sokkal jobban szeretem, mint a 14-est. Nyaralásra, túrára tényleg sokkal univerzálisabb, a 12mm meg nálam abszolút nyerő. -
Mercutio_
félisten
14-esben elég nagy a szórás...
robi - k szombaton leszek pesten, esetleg környékezz meg valakit akinek van aztán ő majd pótolja tőlem.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
madgie
titán
A legszebb pankáka a tizennégyes, nem bántani. Nem nyújtogatja magát eszetlenül, pici, jobb esetben fekete és nem utolsósorban f2.5.
-
cselt
senior tag
válasz .: JuSzT :. #49179 üzenetére
Nem a logisztikáról van szó, elhiszem, hogy bele lehet legózni úgy is, de ha veszek táskát, akkor már olyat szeretnék, amiben kényelmesen elférnek a dolgok és nem egymás hegyén hátán vannak bepakolva.
-
-
madgie
titán
válasz .: JuSzT :. #49194 üzenetére
Nekem nem túl szellős most a fotóstáska. Ez élével, ez elforgatva, emez állítva, na, most már be lehet csukni A G3 a 20/1.7-tel el is bújik ott lent.
Persze ez így kompletten csak lagzin van nálam.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz .: JuSzT :. #49196 üzenetére
Az a fólia, ollóval vágtam méretre, expressz megoldásnak ponjó. Alig két sarkon levegős, mit akarsz?
-
madgie
titán
válasz .: JuSzT :. #49199 üzenetére
Hétvégén még van egy lagzim, utána szerintem kicsit minimalizálom a cuccot.
Visszatérve a 14 vs 12-32 témára: ha már ekv 24 meg a kényelem számítana, akkor előnyben vagyok a Fujival, ott a 16-50-ük. Az indexen van is garis X-A1 kit 95-ért (amit röhögve el lehetne hozni 90-ért), de ki a fene venné meg abból a kitből a pucér, kék színű (!!!) vázat?
.: JuSzT :.: itt láttam a hirdetést, de az olx-en is fent van a cucc.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest