Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
jjeahh #24066 üzenetére
Tőlem aztán úgy veszed, ahogy akarod. De hogy úgy leírni, hogy kinövöd a gépedet, hogy még egyet sem lőttél vele... nem tudom, hogy mi mást lehetne erre mondani. Még csak nem is ismered a képességeit, a benne rejlő lehetőségeket, előbb azokat kéne kiismerni, s ha már az kevés, akkor gondolkozni a továbblépésen. Lehet Lambóról álmodozni, persze én is örülnék a régi ZX6R-em helyett egy újfajta ZX1R-nek, de mindig belátom, hogy az epéniszen (több lóerő, mint kg, nyehehe) kívül nem sok ok van rá, ennél is én vagyok a szűk keresztmetszet, messze még a határok. Ugyanez fényképezőnél: előbb ehhez kell felnőni, kiismerni, s közben minél több fotós ismeretet, praktikát elsajátítani. Attól, hogy veszel egy drágább fényképezőgépet, még nem fogsz automatikusan jobb képeket készíteni. (Láttam már ilyet is, szép új csili-vili dslr lóg a nyakában, de nem csak, hogy point-and-shoot kompaktként használta, a fotózás alapjaival sem volt tisztában...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- ELADÓ - Nikon AF-S 50mm 1.8G objektív szép állapotban, dobozában (full frame & aps-c)
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - Volta, Chesty, fejpánt, 3 akku (1.)
- Tamron 24MM F/2.8 DI III OSD Sony E
- Canon XLH1 (XL H1) 3CCD fHD videókamera 20x L IS obi (+6x obi + infra!) 4 akksi stb.
- Vadkamera (A101XS), új, 24MP, fullHD, 940nm nem látható infra, 0,2s kioldás, kijelző/4db AA
- Olympus M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO
- Olympus M.Zuiko Digital ED 45mm f/1.2 Pro
- Olympus M.Zuiko Digital ED 25mm f/1.2 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest