Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

válasz Heroes fan #45 üzenetére

Annyira nincs rá szükség, nem csak teljesen új játékokat játszok meg Ultra grafon. '2024 év végéig van gamepassom szal van mivel játszanom'
    Új játékokban meg max lejjebb veszek pár dolgot + DLSS ami engem semennyire sem zavar és le van tudva. :)
    Kétlem, hogy Hellblade 2 ne lenne azért játszható az én rendszeremen mert akkor bizony nagyon sokan nem fognak vele játszani. :D

Teljes rendszert én nagyon sokáig nem tervezek cserélni, max procit meg majd valamikor karit de ha nem döglik be akkor lehet megvárom az új gent is akár. 'úgy sincs annyi időm játszani manapság..'

#44 Montanaxy

Teljesen jó is, 60-75 Hz monitorhoz bőven elég még mostani játékokban is. 'E-sport izéket meg lazán visz sokkal többel is de én azt nem játszom.. :N '
    Starfield az amiben látok Atlantis City-ben 100%-os terhelést egyszerre CPU/GPU-n mediumon DLSS mellett de úgy is 60-70+ fps-ről beszélünk ami bőven elég nekem pláne egy olyan típusú játékban. 'megjegyzem ez kb a worst case scenario a játékban tehát máshol csak jobb'

Unreal Engine 5 játékok amik kezdik kikezdeni a karit de ott meg mindegyikben volt DLSS amiket eddig próbáltam és úgy meg elmentek azért.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés