Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Hogy kaptál egyböl good endinget ? Bizonyos figurákat nem öltél meg ? Akik meg adták magukat azokat én sem .
A sivatagos rész tényleg elég egyhangú,de viszont az ottani föld alatti helyszinek,,,,ajjajj,,,fülessel nyomtam,rúgtam párat a levegöbe.Azt nagyon keményre megcsinálták,egyböl a Condemned cimű játék ugrott be,ott alkalmazták már ezt a korom sötét és csak a lámpa fényköre látszott. -
- = Zk = -
félisten
" Bizonyos figurákat nem öltél meg ? Akik meg adták magukat azokat én sem . "
én eddig mindenkit..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Szabi®
addikt
válasz - = Zk = - #704 üzenetére
Háááátt Egyszer lelöttem egy tagot az első pályán,és egy pillanatra a kép sárgás barnás volt,de mentségemre állig fegyverben volt,és pirossal jelzett rá a kereszt.
Nehéz eldönteni,mert tajgában is közelitettem meg fegyvereseket leengedett fegyverrel,elöször csak magyaráztak valamit és elkezdtek lőni,nem nagyon érzékelteti a program ki a barát és ki nem az -
juliensorel
senior tag
Sokmindentol fugg ez ugy emlekszem, elozo reszekben is nehez volt elerni. Pl meg kell menteni mindenkit akit zaklatnak a banditak / mielott kivegzik , koldusoknak adni loszert/vegighallgatni oket (ebben nem tom van e ilyen, meg az elejen vagyok), ilyen olyan gyerekeknek visszaszerezni a jatekat, csak leütni szabad mindenkit lopakodaskor, nem pedig keselni, alvo embertol nem szabad lopni stb. Es amikor csak lehet nem ölni. Szoval ilyenek kb.
Nem csak akkor lehet bad ending, ha sokszor kapsz ilyen elszinezett pillanatkepeket, anelkul is, ha mondjuk sokat ölsz indokolatlanul.[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
Igazából a játék sokszor sugallja, néha konkrétan megmondja, hogy mi a "helyes" út. Általában, ha halomra lövünk mindenkit, akkor az nem az
Spoiler gomb nélkül nem tudom ide írjam-e melyik régióban mit csináltam, de ha olvasol háttér logokat, akkor sejteni lehet, hogy mikor mi a helyzet. Meg biztos van már erre is leírás a neten Plusz az ezredes alap felvetése is ott van, hogy minden emberi élet számít. Asszem egyedül a bandita frakció az, amit minden pályán gond nélkül lehet darálni és nem lesz negatív hatása. Talán SPOILER: A vége meg azon dől el, hogy hányan maradtok a csapatban, ha csökken a létszám akkor nem jó úton jársz. Nálam teljes létszám maradt, kaptam is achit érte, de jóbarátomtól is lelépett pár ember mégis megkapta a jó befejezést. SPOILER vége.
Segíts, akinek tudsz, minden nagyobb pályarészen van fogoly, akit ki lehet szabadítani, az tuti + pont. -
zalman90
őstag
nos, elvileg ha össze szeded pl a Volga résznél a kérés tárgyakat az + jó karma, ha nem lősz azokra akik nem lőnek rád , az szintén.. én egy ideje csak lefutom őket és E-gomb.. plus vannak itt ott fogjok, azokat érdemes kiszabadítani.. és ha hallod hogy azt kiabálja valaki hogy surrender, őt se bántsd
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Zin
őstag
mikor lesz kapható a játék végre?Nem értem 576,konzolvilág,stb nincs sehol
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Fitzgerald
veterán
Elfogyott előrendelésben sok helyen, illetve elkapkodták megjelenéskor. A Diablo 3 kapcsán van egy hasonló emlékem.
A konzolbunkerben vagy hol a rákban előrendeltem, fel is hívtak, hogy éjfélkor lesz-a premier, el tudok-e menni átvenni. Mondtam nem, de bemegyek másnap. Azok a szemetek meg másnap írnak, hogy elfogyott a Diablo 3, én meg visszaírtam, hogy akkor ba##### ### # szőrös ##### ###########, amiért eladtátok az előrendelt példányomat, és szaladtam gyorsan a Westend Media Markt-be, de ott sem volt. Az 576-ban volt még néhány, de ott sokkal drágább volt, viszont sok választásom nem volt, megvettem. Aztán utána olvastam a fórumon, hogy még vagy 2 hétig elég nehéz volt a dobozos verziót beszerezni.
Ez meg még csak nem is egy Diablo kaliberű cím, nyilván keveset rendeltek be a kiskerek. -
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz Fitzgerald #710 üzenetére
Igen,elég keveset ezek szerint...
Nekem konzolok szervize nyögte be 3 nappal a megjelenés előtt,hogy sorry nem tudnak hozni. Ok, gyorsan leadtam a rendelést cd galaxis-nál aztán kihozták,de ott is rá 2 napra már ki se listázta a pc-s verziót a keresőjük. -
Fitzgerald
veterán
válasz B.Á.L.!.N.T #711 üzenetére
Én is úgy terveztem hogy a Konzolok Szervizében veszem, mert itt vannak tőlem konkrétan 30 méterre. De már láttam megjelenés előtt napokkal, hogy elfogyott. Aztán meg az első videók után az AI-t látva inkább visszatáncoltam, nem is nagyon nézegettem, hogy hol lehet még kapni meg mennyiért. Majd az első price cut alkalmával beszerzem a dobozosat, addigra lesznek javítások is remélhetőleg, és talán extra tartalom is.
-
Szabi®
addikt
válasz juliensorel #706 üzenetére
Köszi hát sztem akkor újra kezdem inkább,már csak annak fényében is hogy volt olyan aki a nagy "halat" is letudta győzni,(nem is tudom hogy jött rá a legyözésre,én 150 golyót rálöttem de semmi) én meg hagytam had csinálja nekem a feszkót,ezzel állandó feszélyben tartva a vizen.A kislány maciját felvettem,meg egy gitárt is,de az nem tudom hova került mert oda nem adtam senkinek.
SPOILER a Kaszpián pályán a darú mellett jobbra van egy nagy hajó,a probléma az hogy az ellenséget likvidáltam,de a hajóban nem tudtam sem feljebb (hajó tatra) menni,sem lejjebb ahol a ketrecek vannak,ugyan akkor kinyitottam a ketreceket,a szerencsétlenek kiabálták is hogy "freedom" viszont a hajóból nem tudtam kiengedni öket,ugyan ezen a hajón van egy egy viszonylag normálisnak tünő csaj,fekszik egy kanapén,él még, de semmit nem csinál,meg se mozdul,ez valami bug lenne ? SPOILER vége.
ReaperNah akkor meg is jöttünk SPOILER ugyanis nálam meghal a kinai mesterlövész csaj is és a társa is,plusz az én társam is a kamionos vizlopás után SPOILER vége.
zalman90 Köszönöm mindekinek az átfogó segitséget,ez a jó ebbe a játékba hogy semmit nem rág a szánkba,látszik hogy nem 16 évesek voltak a cél közönség,neki ugrok megint meg ér annyit
-
hajbel
addikt
[spoiler]
Egy kis segítség: Good ending guide[/spoiler]"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Reaper
őstag
Ez jó videó, elmondja a lényeget.
SPOILER:
Mondjuk én a templomban mindenkit kinyírtam, csak utána kezdtem vigyázni a népre. Ugyanígy a Taigán is amikor először láttam, hogy kalózok, hát kinyírtam mindenkit, de ez még mielőtt elkaptak. Aztán láttam, a logokat, hogy kikkel is van dolgom, innentől inkább csak leütöttem őket
Szabi89: A halat én úgy nyírtam ki, hogy ha volt gomb, amit meg lehet nyomni én megnyomtam, egyszer csak ráborítottam egy csomó vasat véletlenül. Mondom, hoppáSPOILER VÉGE.
-
-
Weareus
addikt
válasz Fitzgerald #712 üzenetére
Én is előrendeltem már több mint egy éve a konzolok szervizében.
Mondjuk most meg nincs pc-m (sem konzolom) szóval nehéz lesz kitolni.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
nagyúr
Azt lehet már tudni, hogy mit fog tartalmazni majd a DLC amit a Gold és Aurora verziót vásárlói kapnak, illetve mikor is érkezik?
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Werkly
őstag
Aki 1440p-ben nyomja 1080Ti-vel milyen maxhőmérsékletei vannak?
-
juliensorel
senior tag
-
- = Zk = -
félisten
ugyanez, RTX 2080-nal is ennyi.... 70-75 között mozog.,...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Szabi®
addikt
válasz juliensorel #727 üzenetére
Van bizony,kivállóak lettek a pikcsek,jól eltaláltad
ΞΔGLΞ Enyhén szólva is figyelmetlen voltam
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
De minden le van írva, rajzolva, mindent mondanak, konkrétan már-már csak épp nem játssza helyetted a program játékot. Kicseszett könnyű ebből a szempontból, egy valamire való, - hogy egy kicsit is gondolkodni kellene - puzzle nincs benne. Nyilván nem ez volt a cél, hanem a mászkálásos gyilok, de azért ebben legalább egy kicsit nehezíthettek volna.
Mondjuk úgy persze, hogy elmész mellette, ha nem érted a nyelvet és/vagy semmit nem olvasol el, de sok párbeszéd is szinte mindent elmond. Ez a térkép is már olyan szintű segítség, illetve "puska", ami szerintem hülyegyerekeknek való, ráadásul még a nyíl is mutatja a csuklódon, ha ez a nagyon bonyolult térképet nem értené valaki. O_o -
Gubu0101
veterán
Végre a második nekifutásra a boldog vég lett Jöhet a 3. nekifutás
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
ron8
senior tag
Arra van valami megoldás, amikor a lift megakad és nem emgy tovább? Ki sem lehet szállni belőle...
-
Gubu0101
veterán
-
San398
őstag
Jók a képek! Hogyan lehet képernyő mentést készíteni?
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
pandras83
senior tag
Caspian desert korai szakaszán próbálkozott valaki gpu oc-val? A 40 alá bezuhanó frameratet szeretném kicsit közelebb tornászni a 60-hoz 1070-es kártyàval ryzen 5 2600 proci mellett.
Cyberfuck Patchrunner
-
juliensorel
senior tag
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Mai update
Epic build (verify in-game from Main Menu Options or Pause menu) – 1.0.1.2
Epic Store/exe version – 0.1.0.13
Steam build (verify in-game from Main Menu Options or Pause menu) – 1.0.0.2
Steam Store/exe version – 3586168Patch Notes:
General Stability improvements
Improved performance for integrated video cards
General input responsiveness improvements
Fixed various issues with general saving system
Fixed other general issues[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
válasz juliensorel #740 üzenetére
Az F8-at megtaláltam de nekem nem ment semmit! Hová menti a képeket egyáltalán?
Nvidia kártyám van de Alt+F1 se csinál semmit. A geforce experience falrakása után viszont már Alt+F2-vel ment.
Köszi neked is meg Shkiz0-nak is.-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Psychopeti
senior tag
Nem rossz de nem is olyan szépek mint ami videókat az E3-on bemutattak. Engem ezek a fotók a stalker 2009modra emlékeztetnek.
[ Szerkesztve ]
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Szabi®
addikt
válasz Psychopeti #744 üzenetére
És ez még csak a béta volt...vannak helyenként elnagyolt részletek,de a stalker már messze van ettöl a szinttöl modoktól függetlenül
[ Szerkesztve ]
-
zalman90
őstag
Hogy szép a grafika? Igen az!
pár perce akadtam rá rgy régi screenshotra.. ami a Fallout 3-ban készült.. , össze lehet hasonlítani.
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
juliensorel
senior tag
Na de varjal, ezek nem extreme es max beallitasok mellett keszultek nalam. Ez csak ultra es hairworks, tesselation off, szoval elegge visszavett.
De igen, valoban nem olyan a graf mint a trailerekben, de ez kb mindig igy van, lasd snowdrop engine/division anno.
Engem amugy nem izgat, inkabb minel tobb fps legyen, es az atmo igy is nagyon ott van a szeren.[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
Én konkrétan semmi különbséget nem vélek felfedezni a béta és a játék között. Ezek a screenshotok fotó módban készültek, ahol kaptak egy filtert. A textúrák ugyanolyanok a játékban és az objektumok is ugyanúgy néznek ki. Lehet, hogy aki panaszkodik pl. 4K-s képet nézett és most FHD-ban játszik. Nyilván másképp néznek ki a textúrák a két felbontáson.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Playstation 4-en játszom a játékkal. Az imént crash-elt a game és amikor újra akartam indítani, kiírta az intro átugrása után, hogy sérültek a mentett adatok és újat akar létrehozni a helyére. Gyorsan kiléptem, hogy ilyet ne csináljon, viszont a PS menüjében is azt jelzi a mentéseknél, hogy sérült az adat. Van innen megoldás vagy beszoptam?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
SkyTrancer
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest