Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz Atithunder #5 üzenetére
A szavak bírnak magyar jelentéssel, komoly probléma, ha nálad ez személytől függ. Tényeket írtam, nem személyeskedtem (veled ellentétben), de úgy látszik, ez sem tiszta. PC-s játék, ugye, nem switches, de ezt már meg sem próbálom elmagyarázni.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
válasz Atithunder #1 üzenetére
Magad is írod, hogy csak VR, azaz nyilvánvalóan nem TELJES értékű játék, hiszen kizárja a nem VR használatot. A szavak jelentését nem ártana ismerni, de hát látszik, hogy eleve nem megy a magyar. Legföljebb a történet nevezhető teljes értékűnek.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Felesbandi
senior tag
válasz Atithunder #1 üzenetére
Azt, hogy mennyire teljes erteku es hogy mennyire "erzelmes" es "szemelyes" a sztori majd azutan mondjuk meg, miutan megjelent a jatek es tudunk tapasztalatok alapjan velemenyt alkotni rola. Nyilvan nem fogjak azt mondani a fejlesztok, hogy lapos a tortenete es hogy nem teljes erteku.
Ertem en, amit mondani akarsz, nyilvan nem tesz jot a VR-nak, ha minden le van fitymalva, de az se segit amit sok fanatikustol latok, hogy minden kozepszeru kuka jatekot az egekbe hype-olnak es dicsernek. Reszemrol a teljes erteku VR jatek azt jelenti, hogy "flatscreen-re" atultetve is megallna a helyet. Egy csomo VR jatek, amit redditen pl. rongyosra ajnaroznak rendes konzolos jatekkent a taplaleklanc legaljan lenne a szemettel.
Szemelyes tapasztalataim szerint osszesen 2 cimet tudok emliteni VR-ra, ami nem meglevo konzolos/PC-s jatek atirata es nagyjabol teljes ertekunek mondhato: a Half Life Alyx es az AC Nexus. Ezek is VR-on kiemelkedoek, ha TV-n lehetne oket jatszani kurblival, akkor az elmegy kategoriat erositenek.
Ne erts felre, szeretem a VR-t, de epito kritika nelkul nem varhatunk erdemi fejlodest es a jelen allapoptokat tekintve ugyan pozitiv az irany, de meg mindig nem utik a VR jatekok a rendes konzolos jatekok szintjet.
Szerintem teljesen jogos, hogy a szerzo szkeptikus a jatek teljes ertekusegevel kapcsolatban, mert az eddigi VR exkluzivokbol kiindulva en is kevesebbet varok ettol a resztol, mint amit az eddigi Metro jatekok nyujtottak.Termeszetesen kivancsian varom milyen lesz, es remelem, hogy ramcafolnak es valoban teljes ertekunek mondhato reszt kapunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest