Hirdetés
-
GAMEPOD
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ban_Dee
csendes tag
válasz
Szten Márs #9617 üzenetére
Húú - nem is vártam ennyire kimerítő választ, köszi!
Vaku (mármint külső) annyire nem fontos, nem 'műtermezek' - hacsak a néhány beltéri fotót nem vesszük annak, de arra azt hiszem jó lesz a beépített vaku is.
(Műtermi profiktól ez úton is elnézést, gondolom fogjátok a fejeteket
A kisebb megapixel / kisebb zaj dolgot hallottam már én is - az alacsonyabb ár mellett ez is a D40 felé húzna...
...ha másrészt nem lőném a felvételeim kb. 50-60 százalékát jó időben szabadban.
Ráadásul jön a nyaralás... Szóval jobban belegondolva lehet hogy ezért és a VR-es obi miatt mégiscsak a D60 lesz, talán 'értékállóbb' is.
Mármint nem eladás szempontból, ha tényleg bejön, valószínűleg addig hajtom amíg tönkre nem megy, de ugye egyszerűbb most megvenni az x meg y funkciót is tudó gépet, mint később sírni, hogy amit vettem az nem tudja...
Szóval megerősítettél igazából a D60-ban - magamtól arra húzok.(Bár a régi 'kis' Praktikában sincs meg a coolpixben se, szóval én meg ezzel szemben vagyok kicsit szkeptikus.
- Nagyobb zoom obiban persze lehet létjogosultsága.)
Portisztitás - ártani nem árthat, majd meglátjuk mit tud. Bár asszem ez hasonló, mint az Olympusé nem? (Mármint 'rázza' is az érzékelőt, meg levegőt is fúj rá, nem? Alul meg valami légypapír-ragacs fogja meg a pormacskákat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest