Hirdetés
-
GAMEPOD
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Nem szeretnélek megharagítani, de most igaza van mefistoles kollégának. Az illető Bridget keres, gondolom csak tudja az előnyét/hátrányát ha pont azt keresi. Mert ha képben nem is jobb sok előnyük van. És nekem is csak az SX volt ajánlgatva. Pedig elsőre is megertettem, és el is ismerem, hogy jó gépek. De aki Bridget keres annak nem jó. Ha nagyon jó kepminoseget szeretne, akkor azt nem a kompaktok közt keresné. De félre ne érts nem fogom senki párját csak tudom milyen ha Bridget keres az ember és folyamatosan mást ajánlgatnak neki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Külpolitika
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Futás, futópályák
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Foxpost
- Autós topik
- További aktív témák...
- GODOX WITSTRO AD 200 AKKUS VAKU KIEGÉSZÍTŐKKEL ELADÓ!
- Insta360 Flow
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest