Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Egy (jelenlegi) flagshipet szeretnék hosszútávra (~3 év).
A Oneplus 9 Pro (12+256) vagy Xiaomi Mi 11 (8+256) között vacilálok egyelőre. Eléggé hasonló a kettő, mindkét márkát szívesen vásárolnám.
Az LTPO panel és az IP68 miatt úgy érzem, hogy a Oneplus 9 Pro-t felé húz a szívem, viszont nem tudom, hogy a Oneplus hasselblados kollaborációja hogyan muzsikál majd ebben a telefonban, ugyanis feltétel nálam, hogy a telefonnak legyen viszonylag jó all-round kamerája. Közeli tapasztalatok alapján viszont ebben a Xiaomi egész jó, ezért nem nagyon tudok most dönteni.
Köszi!Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
Sziasztok! Mit ajánlotok a következők figyelembevételével?
- 100.000 alatt, de ha drágábban van csak akkor se habozzatok leírni
- max 5” inch körüli
- bővíthető tárhely
- lehetőleg ne kínai legyen
- korrekt kameraNice to have dolgok: jack dugó és dual sim
Köszi,
AlgotisAndroidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz Wiz Khalifa #55206 üzenetére
Szerintem a G2 vagy az S4, de a G2-ben valamivel nagyobb az akksi, ezért az tovább bírná, a többi dologban meg szinte megegyeznek
Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
-
Algotis
addikt
válasz atesz999 #46366 üzenetére
Minden weboldal alján ott van (amelyik úgy jelenik meg, hogy ott van előtte az m.), hogy teljes nézet, vagy teljes verzió, vagy asztali verzió, amelyikkel betölti a teljes oldalt, csak rá kell menni.
Pl. a prohardver így néz ki mobilos változatban:
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
válasz miresz #46223 üzenetére
Én egy Samsung Galaxy Ace 3 LTE-t vennék annyiért, a 8MP-es kamera nem igazán van ilyen 50k körüli készülékekben, de ez sem csinál rossz képeket a maga 5MP-jével!
Azért vastagítottam meg azt, hogy LTE, ugyanis ebben a verzióban erősebb a processzor (1ghz vs 1,2ghz) mint a sima Ace 3-ban.Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz tankraid #44829 üzenetére
A hardver ugyanaz benne, talán a fényképező jobb a G2-ben de a Nexus 5 is remek képeket csinál!
Ami még a Nexus 5 mellett szól az a szoftveres támogatottság, mindig a legfrissebb Android lesz rajta és elsőként kapja meg. Úgy is mondhatnám, hogy az Android iPhone-jaAndroidos Outlookból küldve
-
-
Algotis
addikt
válasz norbert1998 #42725 üzenetére
Nyilvan nem, de 512 megabajt alatt ez meg rambol sem fog menni, nexus 5-om van, ezeket az alkalmazasokat en is hasznalom es 1 gigat esznek, foleg az igo tud nagyot zabalni ezert kene valami legalabb 1 giga rammal...
Legyszives hasznalj szerkesztes gombot ha 5 percen belul uj mondanivalod akadt!
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
válasz Root Banane #42717 üzenetére
Annal a boltnal en biztos nem vennek 1000Ft felett semmit...
Az egyeduli gsm bolt, amiben nem csalodtam az a b-tel, meg tesom vasarolt elitgsm-nel es ott gyari samsung garit adtak az s3mini-re es minden rendben volt.
Eleg horror leirasokat lehet olvasni ott a vasarloi velemenyek kozott...Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz Root Banane #42714 üzenetére
A baj csak az, hogy mar alig lehet kapni!
-
Algotis
addikt
válasz Regirck #42498 üzenetére
Egyébként a Samsungoknál van ez hogy ha egyszer rootolod akkor azt megjegyzi és utána szépen szólva b@szhatod a garanciát, de pl. HTC-nél is elvileg megvonják a garit de nincs benne érzékelő szóval ha valami hardveres baja van akkor nem érdekli őket, hogy volt-e rootolva avagy sem.
Volt is rá példa, ismerős HTC Sensationjának az érintőpanelje ment szét, de szó nélkül cserélték.Ami biztos az, hogy Nexus telefonoknál nagyon jó támogatottság van, nem csak a Google-től, és nem vonják meg a garit mert fejlesztői telefon
-
Algotis
addikt
válasz norbert1998 #42462 üzenetére
Tényleg ott lehet érvényesíteni, de nem tudom hogy hogyan oldják meg a garit, valószínű bolti lesz az.
-
Algotis
addikt
válasz norbert1998 #42460 üzenetére
Az a baj csak hogy nincs hivatalos Motorola Magyarországon...
-
Algotis
addikt
Mindenkinek Boldog Újesztendőt kívánok és megfelelő új telefont!
-
Algotis
addikt
-
Algotis
addikt
válasz Malanrion #41946 üzenetére
Ha jövőre lesz Nexus 5 a Telenornál, én mindenképp azt javaslom, csúcsmobil, elég lesz biztosan 2-3 évig is!
A másik pedig az LG G2, amiben nagyobb az akksi és jobb a fényképező, azonban a Nexus 5 szoftver téren mindig előrébb jár mint a G2!
Egyikkel sem lősz mellé, de ha igazi Android feelingre vágysz, ami nagyon gyors, akkor Nexus 5!(#41948) Cyberpunk Csoda, hogy nem ájfónt mondtál
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
Boldog Karácsonyt és telefonokban gazdag újesztendőt kívánok mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
-
Algotis
addikt
válasz Jamby18 #41707 üzenetére
Erre én is gondoltam, de ezek már szoftveresen normálisan összekovácsolt telefonok, nekem a Nexus 5 egyszer sem fagyott még, remélem nem is fog.
Ha viszont mégis akkor vagy megvárod míg lemerül vagy lehetséges hogy van mindegyiknek valamilyen gomb kombináció amivel ki tudod kapcsolni.Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz Bitpalace #41595 üzenetére
Szoftver terén az LG nem a frissítésekre megy, hanem az optimalizáltságra, így amit kiadnak az jól működik, sok extrával, a frissítések viszont később érkeznek meg jóval a készülékeikre!
A Sony Xperia Z ebből a szempontból jobb, viszont hardveresen tényleg a G2 a jobb!Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz quailstorm #39385 üzenetére
Szerintem teljesen elmegy, itt egyébként a többi kamera képét is meg lehet sasolni
Nem egy iphone 5s, de nem egy kategória.(#39386) xtevo Persze, abszolút érthető!
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
És ennek a gyakorlatban milyen hátránya van?
Volt szerencsém mind a kettőt próbálni, hát az SII Plus kijelzője sokkal szebb. a Fehér az fehér, a fekete meg fekete, nem szürke...
Sebességben meg változó, hogy melyik mit produkál...
Istenem, S Advance-hez hasonlítaniEz most olyan mint az iPhone 5 és az 5C.
Egyikben már valami picit is jobb és akkor azt kell venni?[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
válasz Kercsi17 #38857 üzenetére
Lumia vonalon a 710 van még ami olcsóbb, vagy a 720 de az meg már majdnem ugyanannyi, mint a 820.
Ha a megbízhatóság fontos akkor mindenképp WP!
Az LG telefonokkal a szoftveres támogatottság volt mindig is a gond, nem nagyon kapnak frissítéseket de általában jó a rendszer ami rajta van.Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz mr.tamasbiro #38589 üzenetére
Nexus 4!
Azonban már nem nagyon lehet kapni.
Esetleg még Xperia SP lehet jó!Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz Vermilion69 #38466 üzenetére
Itt lecsekkolhatod hogy miket tud alkalmazás terén a WP, az alapokat tudja, van BP menetrend, zseblámpa stb.
-
Algotis
addikt
válasz Vermilion69 #38464 üzenetére
Ha fontos neki hogy telefonálásra, sms-re és fotózásra használja, és amit akar azt gyorsan csinálja a telefon akkor WP, de ha alkalmazások kellenek neki akkor az Ace 3.
Én személy szerint a WP-t javasolnám neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest