Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
-
cenzor
tag
válasz PAPSZIMax #102805 üzenetére
A 6 coltól kicsit félek, hogy túl nagy A P9-ről még nem sok mindent olvastam, úgyhogy az valahogy kiesett a látószögemből. Az S7E-ről meg csupa jókat írnak, az árkülönbözet nem olyan nagy, úgyhogy az tűnt kézenfekvőnek. Mindenesetre utánanézek a P9-nek is, hogy miben jobb / rosszabb.
-
w333
félisten
válasz PAPSZIMax #102670 üzenetére
Azért ezzel vitába szállnék ... mert nem igaz !
CPU -ban kb. 40% -al erősebb, míg a GPU legalább 300% -al gyorsabb
Akkuban is gyengébb a Miezu mivel a P10 nem egy takarékos SOC !
(#102672) TheProb
Szvsz. a Redmi Note 3 Pro sokkal jobb választás (mindenben)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
Siffredi
senior tag
válasz PAPSZIMax #102665 üzenetére
Szia!
Láttam a korábbi hsz-ed is, sőt láttam, hogy már jóideje Te is az általam említett 2 telefon között őrlődsz...
Én vidéken élek, és volt már olyan telefonom, ami nem tudta a b20-at. Soha többet nem lesz olyanom...
Felénk nagyon sok helyen vagy 4g van, vagy edge, és az bizony semmire sem elég...
A garancia pedig nagyon nem elhanyagolható szempont, főleg, ha nagyon sok pénzt adsz ki a telefonra. Én annyit tudok neked mondani, gondold át még egyszer. Én valószínű op3-at veszek, hacsak fel nem megy az ára a rendeléses mizéria miatt...
-
lezuvius
őstag
válasz PAPSZIMax #99955 üzenetére
Ezek kozul OnePlus 3 a jatekok miatt. 150e alatt ott van meg a Nexus 6p is, amere erdemes lehet ranezni.
margithid
Nyugodtan vedd meg a Nexus 5x-t. Hardveresen van benne annyi tartalek, ami kompenzalhat egy esetleges RAM hianyt.w333
Azert a Lenovohoz hasonlitom, mert az volt akkor vele egy arban... Es arrol nem en tehetek, hogy a Xiaomi sokkal tobbet vesztett az ertekebol azota...[ Szerkesztve ]
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest