-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz szinimini #72548 üzenetére
akkor legelőször az ios kipróbálása a cél számodra, mert bár jó a maga módján, de több szempontból is eltér az androitól, wp-től...stb.
s4tch; egyedi problémák bármilyen telefonnal lehetnek, de néhány darab miatt nem lehet/szabad általánosítani, mert azzal az erővel minden gyártó összes típusára elmondható valami probléma.
meg aztán, ha most készül valaki telefont venni, az biztos nem 3 - 4 éves típusban fog gondolkodni.
nem sok köze van egy mai vásárlásnak ahhoz, hogy például a bő 4 éves iphone 4 home gombja vagy antennázata problémás volt, így az iphone 4s esetén javítottak rajta.
általánosságban írsz iphone hibákat, ami nem szerencsés, mivel összességében nem igaz minden szériára, sőt, kimondottan csak egyikre vagy másikra a sok közül, aki elfogulatlanul próbál segíteni, annál nem a legjobb, ha így általánosít, hanem konkrétan, típusokra szabottan illene minősíteni - és ez minden más gyártó termékeire is igaz.
pont annyira vigyáztam csak az említett két iphone esetén is, mint bármilyen más telefonomra, ha fémből készül zippzár vagy ilyesmi volt a kabátom...stb. zsebén, akkor abba mobilos zokniban vagy puha kis tatyóban tettem be a készüléket, de ez nem csak az iphone, hanem minden más telefonra nézve is hibalehetőség, így ennyit megérdemeltek és meg is hálálták.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mOta
csendes tag
BB hattertamogatas? mire gondolsz? a 2 evvel ezelotti modellek is az ujakkal egy idoben kaptak meg az uj OS-t, raadasul a legtobb androidos app fut rajt? szoval?
a legtobb embernek aki itt telefont keres, vagy most valtana okostelora a legmegfelelobb alternativa lenne egy BB telefon...[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Az iPhone-ban többek között az a jó, hogy nincs olyan, hogy "nem használja ki" az ember. Szögegyszerű használhatóságú rendszer, pont ez a titka. Az érintős telefonok nagy részénél a billentyűzet már csak olyan, hogy eltakarja a kijelzőt... Percek alatt megszokható. Ha mégis zavaró lenne: már van iOS-re is swiftkey, ami átméretezhető. Viszont böngészésre, tartalomfogyasztásra a 4" (i5/i5s) szerintem határeset.
A Passport böhöm nagy, azt látatlanban semmiképp nem rendelném meg.
(#72543) kali: 4/4s is problémás volt, legalább 4 ismerősnek rendeltem bekapcsoló gombot. Nem kétlem, hogy te extrán vigyázol a telefonodra...
-
s4tch
veterán
válasz szinimini #72540 üzenetére
Friss modellt feltétlenül. Azért azt tudd, hogy több iPhone típus bekapcsoló gombjával voltak (vannak?) minőségi problémák, és tok nélkül szeretnek az Apple telefonok karcolódni. Ugyanakkor az összeszerelés példás, és a friss modellek sebessége még 1-2 frissített iOS főverzióig feltehetően bőven elég lesz.
-
MODERÁTOR
-
kezman
őstag
válasz szinimini #66276 üzenetére
Birom ezt a véleményt, (ugyanaz mint a szeracsempe,) én is mondhatnám, elejétől használok droidot, mindig megfogadom hogy többet soha, de ugye reménykedik az ember, és rá kell jöjjek hogy ugyan olyan szar mint a kezdetekkor, persze lehet a WP is szar de alapdolgokra hibátlanúl működik, talán azéer bánod mert nem lehet romolni mint a droidot, ez a te gondod, azért nem kell lehúzni mert neked nem tetszik, sok másnak meg igen , ez csak egy vélemény volt, bocs
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
SOAD19
addikt
válasz szinimini #53464 üzenetére
Közeben észrevettem, hogy itt a ph!-n is hirdetnek. Valakinek nincs tapasztalata velük? Egy kicsit lehet jobban megbízok bennük így, hogy itt is hirdetnek, így csak nem lennének annyira un korrektek, ha gariztatásra kerülne a sor, hisz itt keresztbe tudnék tenni nekik. Elég jó árban lenne a 1020...
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz szinimini #53464 üzenetére
De az csak bolti garancia ... tehát ha valami gond van a telefonnal akkor vissza kell vinni / küldeni a boltba és rajtuk múlik a javítás, de simán találnak kibúvót és nagy eséllyel nem fogják javítani aztán irány a fogyasztóvédelem + polgári per stb.
Mindenképp a gyári garancia sokkal jobb ... 4 ezer Ft -n ne múljon már
(#53467) SOAD19
Garancia ügyileg a bolti garanciával mindig a legrosszabbra számíts
Én mindenképp a gyári garanciásat választanám !
(#53469) szinimini
Ez így van ... még ha PartNero gsm -s, kicsivel jobb lenne a helyzet
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
SOAD19
addikt
válasz szinimini #53460 üzenetére
Bakker : Kartelteam
-
w333
félisten
válasz szinimini #53432 üzenetére
Egyértelmű hogy a Nexus 4 ... sokkal nagyobb a támogatása !
Különben Nexus 7 (2013) hardveresen megegyezik a Nexus 4 -el, így a felhasználók fognak csinálni gyári romot a Nexus 4 -re is, na meg hát ott van a rengeteg főzött rom is ami még a gyári romtól is atom stabilabb
-
quailstorm
nagyúr
válasz szinimini #53430 üzenetére
Vigyázzál. Nexus 4 öregszik. Maximum 4.5-öt kaphat. Google majdnem szigorúan tartja a 1,5 év támogatás aztán kuka elvet. Igaz, a galaxy nexus megkapta a 4.3-mat, de csak azért mert a Pandára írták meg először, az meg majdnem a galaxy nexus.
Z1c legalább hamar megkapta a kitkatot. Az pozitívum. De friss droidot max a modderektől meg a legfrissebb és nem tavalyi nexustól várhatsz. -
norbert1998
nagyúr
válasz szinimini #53408 üzenetére
A nexus,a g és a z belül ugyanaz, a z1c pedig a jelenlegi legerősebb chipset nem tuningolt verziója, tehát egyértelműen a z1c nyert és abban már ips képernyő van és nem is tepsi
Plusz akár a fürdőkádban is áztatás közben nézhetsz vele filmet, most ez így úgy hangzik, hogy minek? De ha kipróbálod, meglátod, milyen jó. Vagy akár csinálhatsz uszodai víz alatti képeket ökörködésról, vagy első személyű perspektívából fejesugrás stb.[ Szerkesztve ]
-
bmwsan
senior tag
válasz szinimini #53361 üzenetére
Én a G-t választanám egy hónapig volt Nexus4, tényleg semmi bajom nem volt vele, nekem picit puritán volt, illetve sokat fényképezek meg rengeteg zenét tárolok a telefonon.
Viszont nagyon nehéz, jó áron garanciális, megbízható és hibátlan G-t kapni.
De azért ki lehet fogni. (nem rég adtam el 68K-ért még több mint fél év garanciával karcok nélkül.)
Egy jó Nexus 4-et hamarabb fogsz találni és bőven elég arra amire kell, olyan telefon amit jó használni. -
w333
félisten
válasz szinimini #53361 üzenetére
Mondok én szívesen ... Nexus 4 szoftveresen sokkal jobb gyorsabb és smoothabb az egész rendszer, formára fizikailag a Nexus picit kisebb jobb a fogása kényelmesebbek a szoftveres gombok, az Optimus G kétes forrásokból származik és én sok olyan hibát olvastam róla hogy szoftveresen rosszul kezeli az automatikus hálózat (2G -3G) választást ennek az a következménye hogy ha pl. nem vagy elérhető olyan mint ha ki lenne a telefon kapcsolva, persze ha beállítod a hálózatoknál a fix. 2 vagy 3 G -t akkor minden ok. de automatikusan ez rosszul van lekezelve, nagyon sokkan visszavitték már emiatt a telefont és a csere telefon is ugyan ilyen volt, tehát ezzel együtt kell élni (esetleg lehet hogy 4.4 frissítésben ez már javítva lesz) !
Összességében én is a Nexus 4 -t választanám szerintem sokkal jobb telefon, de kérdezd meg kenwood3 kollégától neki van mindkettő, nyugodtan hivatkozz rám
(#53362) norbert1998
Mindenképp a 16GB változatot kell választani kb. 13GB a tényleges hely !
[ Szerkesztve ]
-
bmwsan
senior tag
válasz szinimini #53353 üzenetére
Nincs szignifikáns különbség a két kamera között. Mindkét telefon nagyon jó vétel, a többi már csak egyéni preferencia.
Eszerint pedig a G a jobb, még egy fontos dolog a G 32GB-os a Nexus 4 csak 16GB, abból olyan 13-14 marad meg a másiknál, ha jól emlékszem 27 fölött volt egy picivel.
(A linkelt tesztben a kamera csak 8MPx-ként van feltüntetve.)Nem akarlak az egyikről le, vagy másikra rábeszélni, csak szeretném, hogy vásárlás előtt a lehető legtisztábban lásd a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
bmwsan
senior tag
válasz szinimini #53349 üzenetére
A két telefon egy az egyben ugyan az.
A Nexus 4 mögött a remek támogatottság van, de nincs hozzá fülhallgató, kamera csak 8MPx és csak egy "kopasz" gyári android van rajta.Az Optimus G-nek egyedi kezelőfelülete van, ez vagy be jön ,vagy nem, de van benne számos kis egyedi finomítás apróságok, amik egy fokkal kényelmesebbé tehetik a használatot, nagyon jól személyre szabható.
13MPx-es kamera van benne, jár hozzá fülhallgató, van benne FM-rádió, de valószínűleg a 4.5-ös androidot már nem kapja meg, de 4.4 igen.A light box annyit takar hogy telefonhoz csak a töltőt adják és garancia nem a gyártóhoz szól, hanem csak a boltba 1év.
[ Szerkesztve ]
-
bmwsan
senior tag
válasz szinimini #53346 üzenetére
Szia
A G és Nexus 4 is jobb telefon, nem csak a plusz 1GB RAM, hanem a processzor is érezhetően gyorsabb.
Mind a kettő sokkal minőségibb kialakítású, ráadásul a Nexus 4-re még jönnek a frissítések.
Valószínűleg az Optimus G is megkapja még a 4.4-et amit az S3 már nem.
A bővíthetőség ha fontos nagyon persze akkor egyik sem játszik, de 32GB nem olyan kevés.Összességében jobb választás bármelyik mint egy S3.
(#53347) w333
A Nexus 4 persze az magától értetődő, de G-nél, illetve ONE X-nél is futottam már bele ilyenbe, hogy sajnos csak az angol nyelv maradt( meg talán kínai).[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz szinimini #53261 üzenetére
Szerintem sok 90K egy S3-ért, mégiscsak 2012-es modell.
Most néztem pl az Idol 2S-t, ugyanazt tudja HW-ben, de frissebb rendszer, kártyásan 59K. Az barátok közt is 30K különbség, amit szerintem nem ér meg egy S3, de persze ez csak az én vélemyényem.
De hozhatnánk példának a Moto G-t is...
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!