Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
válasz South Velen #136665 üzenetére
Köszönöm! (a 6-tal szemben mi a fő érv emellett, árteljesítményben jobb? amúgy épp nézem az árat eustockon és szinte ugyanannyi a kettő. akkor miért az 5?)
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
adam320
senior tag
válasz South Velen #8508 üzenetére
kb.
-
adam320
senior tag
válasz South Velen #8475 üzenetére
roberto211: Még egy galaxy mini se csinál gyári rommal olyat, pedig az már nagyon a legalja, lehet occó öccá forintos kínai sgs-ek voltak azok.
szerk. : az a jóval gyengébb nem helytálló, egy s advance nem sokkal gyengébb egy sgs2 - nél.
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz South Velen #8472 üzenetére
Nem s3-ról beszéltem hanem s1-s2. s3-ról már azt miondják tényleg nem szokott lefagyni.
kali: Pont ezaz hogy nem tettem tele programmal, karbantartottam ,stb de s2-vel sajna ilyen szerencsétlen voltam.
KajakFéreg: Sokan mondták viszont az is igaz, hogy én voltam vele így, azt mondták rossz szoftver volt rajta (4.0.3) akkor jött ki (gyári) tehát lehet azzal volt a gond.. Még egyszer mondom nem fikázom androidot, de ezt le is írtam párszor. s1-en hibátlan volt.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
premete
veterán
válasz South Velen #8400 üzenetére
"Szóval sok múlik a formán is, az S3 jó ebből a szempontból, más kérdés, hogy ezt a design sínyli meg"
Ez alatt mit értesz?Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
senior tag
válasz South Velen #8400 üzenetére
ok köszi szépen
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
senior tag
válasz South Velen #8397 üzenetére
Köszi a nagyságát meglehet szokni ?
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
greggggg
aktív tag
válasz South Velen #8380 üzenetére
várom várom!
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
biroatis
tag
válasz South Velen #8190 üzenetére
akk nem szoltam, pusztán vélemény vt nem kell megfogadni!!
véleményt h mi alapján formálom az mind1, de lg-t teloból nem vennék és ez saját vélemény!!!!
[ Szerkesztve ]
www.expertnet.hu//Samsung Galaxy S6 (gold) 6.0.1//Samsung UE40F7000//Xbox360 250GB
-
biroatis
tag
válasz South Velen #8186 üzenetére
Nem vt félinformáció feketén fehéren levan irva a 4magosoknál...
"Egyébként is az Optimus 4X HD-nak van a legkevésbé acélos betekintési szöge, persze még így is bőven frankó, csak éppen nem érdemes AMOLED paneleket mellérakni. Az LG által fejlesztett IPS panelnek ugyanakkor van előnye is bőven: fényerőben igencsak izmos, s bár a kontrasztaránya elmarad az AMOLED-től, a fehérek sokkal fehérebbek. Színhűség tekintetében a Samsung túlszaturáltsága mellett az LG inkább fakónak tűnik, valahol a kettő között lehet a legjobb megoldás."
Ez alapján adtam "fél infot"
www.expertnet.hu//Samsung Galaxy S6 (gold) 6.0.1//Samsung UE40F7000//Xbox360 250GB
-
dokee78
félisten
válasz South Velen #8186 üzenetére
Nem most lesz a vásár,csak érdekelt.
Mire lejár a hűségem,addigra már jönnek erősebb,hardverrel is hasonló árban,
Viszont már meghúztam a képzeletbeli lécet,ami alatt nem veszek okostelefont.[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
válasz South Velen #8164 üzenetére
A héten benézünk a T-hez mindenképp, de nem szeretne fehéret.
Azt mondta inkább nézzünk rá valami csajos hátlapvédőt.
Már talált is az amazonon ami tetszene neki, már csak kérdés itthon be tudok e olyat szerezni.
Én ezt a lyukacsosat használom és ajánlani tudom mindenkinek.
Eléggé megváltoztatja a telefon karakterét.
Meg egy kicsit vastagabb lesz tőle a telóm, mert alapjáraton elég vékony teló.
N95-ről váltottam anno és mikor zsebbe rakom nem is érzem hogy benne lenne a nokia után. -
Lehiñito
senior tag
válasz South Velen #8161 üzenetére
Köszi az ismételt kimerítő választ.
Igazából érthető a váltásod.
Ezért is próbálom javasolni a páromnak az advance-t, mert nagyon jó ár értékarányú.
Én is mondhatni meg vagyok elégedve az S pluszommal, de gondolom sokat jelent a 2 mag és a nagyobb ram.
Az S plus Pentile vagy RGB mátrixos, mert azt sem tudom miben különbözik, csak azt hallottam, hogy a Pentile-nek szőrösek a betűi vagy mi? -
Lehiñito
senior tag
válasz South Velen #8146 üzenetére
Köszi a segítséget, mérlegelünk. Ha nem vagyok túl indiszkrét, megkérdezhetem, hogy mért cserélted le az S3-at, és hogy miért az Advance-re esett a választás?
-
Lehiñito
senior tag
válasz South Velen #8135 üzenetére
Neked és dooke-nak is köszönöm a válaszokat. Agyalunk a dolgon. Igazából páromnak vennénk telefont de tartunk, hogy kicsit nagy lenne az S3. Az S2 nagyon tetszik neki (csak nem biztos hogy T nél lesz még), de S advance-t nem szeretne, mert nekem S pluszom van és az már neki unalmas . Nektek, vagy bárkinek van olyan nő ismerőse aki S3-at használ?
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz South Velen #8137 üzenetére
Az MA tesztben MSM8260A van.
A GSMarenan pedig MSM8290 -
dokee78
félisten
-
Bdanyy
addikt
válasz South Velen #7597 üzenetére
Szerintem P. Sokkal jobb kézbevenni mint az SGS3-at, 8S-t nem használtam még.
Gtalk meg facebook nagyon nem az igazi WP-n. Amúgy Nokiákon (ha már win) jó a gyári navi meg gmail is.[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
maximilian4
addikt
válasz South Velen #7604 üzenetére
Nekem van itthon egy s3-am és az összeszerelési minősége csillagos ötös. Soha egy nyöszörgést nem adott ki, nagyon egyben van. Akárhogy probáltam hajlígatni (ésszerű határokon belül), soha egy nyöszörgést nem hallottam. A felhasznált anyagok igaz nem a legjobbak, az a sok műanyag, de az összeszerelés az príma.
Maxi
-
nggabi
félisten
válasz South Velen #7599 üzenetére
jah, értem. akkor inkább a P legyen. szerintem nehéz lenne átszokni winre.
"szenyor dzsíííí"
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz South Velen #7599 üzenetére
Upgradelj, vegyél Grand X IN-t....
WP-re nem tudnék átszokni most, nagyok a különbségek....
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
nggabi
félisten
-
vamosip
tag
válasz South Velen #6242 üzenetére
Tudom, de Amoledet keresett
-
GrooveHero
addikt
válasz South Velen #5437 üzenetére
Köszi a felvilágosítást
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz South Velen #5427 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Dasfaf
tag
-
Dasfaf
tag
válasz South Velen #4364 üzenetére
Annak az anyaghasználata ami annyira nem tetszik, bár lehet meg tudnám szeretni, nem tudom.
-
istnag
addikt
válasz South Velen #3656 üzenetére
GS1. bocsánat ez elbaltáztam...
-
Smile8822
senior tag
válasz South Velen #3323 üzenetére
Most hiába írod ki 20× akkor is így van !
Nem értelek én nekem sem kellene kínai telefon !
Ez így van a ruhák térén is van aki nem veszi fel a gagyit mert igényes és megteheti ez a mobiltelefonkészülékkel is így van!•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
CharlieDrop
veterán
válasz South Velen #3194 üzenetére
itt a Voodoo a kernel?
Vagy vmi extra lejátszó?
gyári fülessel, vagy anélkül?Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Ati 666
tag
válasz South Velen #3191 üzenetére
Üdv.
-Nem.
-Én minden készüléket a gyári lejátszójával használom,de amihez már mindenféle feljavító hangzás programot kell letölteni,hogy szóljon valahogy az már elég gáz..SonyEricsson MBW-150 BT Watch,SE W705,SE K530i,Sony Xperia S.Sony SLT a33.Sony KDL-40EX500, Sony STR-DH820, Sony BDP-S360,Sony SS-FCR6000,Sony SS-B1000,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Crypto Trade
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest