-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam320
senior tag
válasz Hegyirabló #8776 üzenetére
Csak azthiszem azt külön kérned kell.
-
adam320
senior tag
válasz Hegyirabló #8773 üzenetére
Persze, létezik nemzetközi garancia.
-
adam320
senior tag
válasz angyalmano #8654 üzenetére
Talán inkább az LG, a HC a micro sd-nél meg a nagyobb sebességet jelenti, de nem feltétlenül, mert igazából a tároló kapacitást (Secure Digital High Capacity). A kompatibilitás szempontjából az SD foglalatba csak SD kártyát tehetsz míg az SDHC foglalatba SD vagy SDHC kártya is mehet (nagyon kevés kivétellel).
[ Szerkesztve ]
-
adam320
senior tag
válasz kelekyle #8620 üzenetére
Nem vagyok én semmilyen fan, azt meghagyom a kisgyerekeknek, de egy mezei TFT nehogy különb legyen már egy super amolednél, tudod ladát nem hasonlítunk össze audival, maradjunk ennyiben. Aki meg szebbnek látja azon a színeket, egyértelmű hogy 'a szomszéd nője' szindróma lép fel.
-
adam320
senior tag
válasz maggi1886076 #8584 üzenetére
és? nehogy már besza**unk +0,2 colért -.-
-
adam320
senior tag
válasz pixelblondie #8546 üzenetére
Q : Csak HTC?
-
adam320
senior tag
válasz maggi1886076 #8544 üzenetére
Te igen, én nem amúgy nekem még az is elég lenne szerintem ez is addig lesz meg, míg nemjön egy forradalmi változás, és itt nem a szemfigyelő előlapi kamerára gondolok
Egyébként anno majdnem sima galaxy acet vettem, ha nemlátom meg az ace2-t,valószínűleg arról 'szégyenkeznék'
[ Szerkesztve ]
-
adam320
senior tag
válasz csabi94 #8537 üzenetére
Ace2-m van.. tudod én úgy vagyok hogy az én telefonomnál nincs jobb csak szebb, tudod mint sok évvel ezelőtt az iskola, nincs jobb jegy a kettesnél, csak szebb
Egyébként én aztmondom hogy ez már inkább csak saját nézet kérdés ugyan azon a kategórián belül, de én samsungot vennék a helyedbe, sonybol csak hangfalat
[ Szerkesztve ]
-
adam320
senior tag
válasz maggi1886076 #8533 üzenetére
Annyira nem szar telefon a sima galaxy ace úgyhogy ne kelts rémhíreket, egy átlag felhasználó nem a brutál hd kijelőket meg a ramot, processzort nézi, és ők vannak többségben, egy nő meg pláne, szőval ha 20 ért kapna galaxy acet bőven jól járna vele.
[ Szerkesztve ]
-
adam320
senior tag
válasz South Velen #8508 üzenetére
kb.
-
adam320
senior tag
válasz szabonagyur #8503 üzenetére
Akkor válassz te, de nem a memóriabővíthetőség miatt jobb az ace2
bododani : talán inkább az xperia ray
[ Szerkesztve ]
-
adam320
senior tag
válasz szabonagyur #8500 üzenetére
Galaxy Ace 2.
-
adam320
senior tag
ICS az van, JB az nincs, az SGX540 szerintem még mindig egy remek gpu ( kicsit olyan mint anno a pc-s 8800gts 512)
fájó pont lehet ez hogy JB nincs, meg talán ez hogy 2.1 - es bluetoothot kapott, bár ez lényegében elenyésző, én nyugodt szívvel merem azt mondani hogy jól tetted hogy utána néztél, mert korrekt telefont kapsz, kispénzért. ( de még nézelődj szerintem egy kicsit, lehet találsz még ennél jobb vételt is)[ Szerkesztve ]
-
adam320
senior tag
Na látod ez egy jó kérdés, pedig elég jó telefon.
Igazából annyi fajta telefon van már, hogy pont ez elkerülhette sokak, köztük az én figyelmemet is, de mostmár tudom mit kell ajánlani 55ezertől,tényleg eléggé jó.
Az egy bibi ott van hogy az Ace2 még mindig jobb választás, ha persze a kedves vásárlót érdekli az OS, és nem akar gányolni, ugyanis ez a srác az életbe nemkap gyári jelly beant.Egyébként..
Ezzel csak jól járhatsz.[ Szerkesztve ]
-
adam320
senior tag
válasz roberto211 #8479 üzenetére
Egyébként visszaolvasva azt hogy az iOs stabilabb meg gyorsabb mint az android, ha így van még egyenlőre, egy nagyon egyszerű példával lehet érzékeltetni hogy miért ; Gondolj el egy asszonyt (aki mesterszakács) aki minden évben egyszer csinál a fiának ebédet, valószínűleg egyszerűbb észbetartania hogy mi a kedvence, és azt is hogy szereti, így a fiúnak tökéletes lesz, de gondolj el 12 asszonyt (akikből csak 5 mesterszakács) akiknek szinte egy évben minden nap, évente akár 200 gyermekének is kell ebédet csinálni, valószínűleg 160-170 gyereknek nem annyira fog ízleni, remélem ez egy nagyon egyszerű példa, hogy miért nem lesz minden androidos telefonon ( csak 5-6 kivételesen, akiknek tökéletes a kaja) gyorsabb az android, mint egy iOs.
A történet tanúlsága : Minek iszik aki nem bírja
[ Szerkesztve ]
-
adam320
senior tag
válasz roberto211 #8474 üzenetére
Na hát azt meg végképp jogerősen megcáfolom hogy egy ICS-vel akadjon meg meghaljon egy SGS2, ezt akkor se hiszem el ha marlborok repülnek az égből.
Helyesbítek, elhiszem, de ez akkor nagyon nagyon egyedi eset lehetett, mert olyan ritka kb. mint egy természetes szőke kínai. -
adam320
senior tag
válasz South Velen #8475 üzenetére
roberto211: Még egy galaxy mini se csinál gyári rommal olyat, pedig az már nagyon a legalja, lehet occó öccá forintos kínai sgs-ek voltak azok.
szerk. : az a jóval gyengébb nem helytálló, egy s advance nem sokkal gyengébb egy sgs2 - nél.
[ Szerkesztve ]
-
adam320
senior tag
válasz roberto211 #8470 üzenetére
Hát érdekes, nekem ilyen soha nem volt, meg soha nem is lesz, ezt valamiért nem akarom elhinni, egyrészt azért mert senki nem panaszkodott ilyenre, másrészt azért mert SGA2-m, és fél év alatt egyszer se volt ilyen, vagy én vagyok a szerencsés, vagy te vagy a szerencsétlen. De egy olyan operációs rendszert mint az ios, el okádnám magam, nem az iPhoneval van gond, ami egyébként nagyszerű, hanem hogy tudd használni normálisan, neki kell esned jailbreak stb., és ez nem csak hc júzereknél, akinek az van és szereti, legyen vele boldog, de akinek csak tehetem, ezt az általad leírt állandóan lefagyó androidot ajánlom minden árszegmensben Köszi!
Szerk. : Ebben a pillanatban 3-1, úgylátszik te vagy a szerencsétlen ezzel az androiddal.
[ Szerkesztve ]
-
adam320
senior tag
válasz roberto211 #8457 üzenetére
Mondd meg miért stabilabb egy ios mint egy android?!
Az más kérdés hogy általában elkél nekik egy i7 - es intel, 16gb rammal, de mégis, miért stabilabb egy ios?
Lehet hogy összekevered a gördülékenységet a stabilitással.
[ Szerkesztve ]
-
adam320
senior tag
válasz roberto211 #8448 üzenetére
Az android szerinted nem stabil? Ez nem windows vagy old symbian hogy kékhalálozik egyébként az a 4.xx azon az S3-on eléggé meggyőző
-
adam320
senior tag
válasz banánocska #8356 üzenetére
'Szinte' mind három ugyan az. Jó ha nagyon erősek akarunk lenni az S2 a legerősebb,persze ezt nem veszed észre, de tesztekben meglátszik, hát ez erős kérdés, ugyanis mind3 megfelelő, én nem tudok választani, mert ugye az ár érték arányt kérdezted.
-
adam320
senior tag
válasz banánocska #8330 üzenetére
Xperia Ion.
-
adam320
senior tag
válasz Dyrtyho #8286 üzenetére
Az első, ez megkapja a JB-t, a sola biztos nem, több ram van benne, ami igen is számít, láttam egymás mellé téve mindkettőt, az sga2 szebb (bár ez egyéni) és szebb képet is ad (ez viszont már nem) te játékokról is beszéltél, ahhoz meg olvass vissza, leírtam többször nem fogom.
Jut eszembe, az összeszerelési minőség, az ace 2 nem fog neked ropogi, de a solat kicsit erősebben megfogod, sír, rí, recseg, ropog, nyikorog.
[ Szerkesztve ]
-
adam320
senior tag
válasz Dyrtyho #8275 üzenetére
Kiegészíteném a választ, nem volt még olyan játék ami akadt volna a telefonomon, itt egy xxll2 - es gb van fennt és ez se akad, csak nagyon ritkán (earth and legend, nfs most wanted, stb)
szerk. : biztos sony fanok írták azokat a nagyszerű véleményeket
nggabi: hát nem hinném hogy borítékolnod kellene, ugyanis nem akad
Unreal Engine 3 benchmark (epic) : 800 *480, high quality (max) 29,8 fps. xperia u, solan el se indult, van még kérdésed?
[ Szerkesztve ]
-
adam320
senior tag
válasz waltergergo #8255 üzenetére
Rühellem a sonyt, de az iost annál jobban (és nem magát az iphonet de sajnos együtt jár), szóval szerintem xperia z.
-
adam320
senior tag
Közvélemény kutatás egy új logout blogomban, aki kíváncsi rá nézze meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!