Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    Üdv,

    Nokia e52-ről váltanék androidos telefonra. 40-55 e Ft- körüli összegben gondolkodom, új telefonban. Lassan 1 éve nézelődöm, gondoltam Xperia Mini/ pro-ra, de túl kicsi a 3'' ezért LWW is szóba jött de azt meg nem lehetett már kapni. Elsőre 205-ös adreno volt a min. elképzelés valami olyan soc részeként ami 3000 körül teljesít antutu-ban. (Mondom ezt úgy, h ez lesz az első droidos telefonom, és antutut is csak youtube-on láttam, de mivel 1 éve minden tesztet elolvastam itt a mobilarenán, kb-ra belőttem mi kell) Max 4'' tehát az elképzelés, és jobb lenne 800*480-as felbontás. Utóbb 2 magos soc-al ellátott telefonra nőtt az igényem, a ram elég 512 mb főleg a keret miatt is.
    Mivel speciális előfizetésem van, nem én vok az alanya, csak fizetem, (vodánál amúgy) egy ideig úgy volt, 2 sim kell majd, egy telefonálós és egy mobilnetes, de mint utóbb kiderült el lehetett intézni a kettőt egyben, de ezért egy időben 2 sim-es telefonokat is néztem, liquid gallant pl. Sokáig tetszett egyébként a g300 is a 200-as gpu ellenére.

    Nemrég kijött az alcatel 992, amit abszolút jónak érzek, ez lenne az első 2 magos telefon 50 k alatt, vagy körül amit pl az edigitalban megkapok 2 év garival "vidéken" (Szeged). Amit írt a teszt és a fórumon írnak azzal együtt tudnék élni (pocsék fotó). Ráadásul 1 sim-el az 1500-as aksi 2 napot simán bírna, amit egyes 1 sim-es telefonok nem biztos, hogy tudnak.

    Mire használnám?

    Napi 5 sms, 5 nem hosszú telefon, 2x10 perc mobilnet, este fél óra wifi. Alkalomszerűen (heti 1) zene v film, és játék ill. gps.

    Ami bezavar, az az alcatel brand, mert nekem ennek a márkának az újkori virágzása kimaradt, nekem erről a névről a 10-15 évvel ezelőtti kis vackok jutnak eszembe. Ettől még elhiszem, h jó és meg is fogom szeretni ha ez lesz.

    Neten (gsmline) viszont az elmúlt napokban láttam akciós sony-kat, 50-55 körül. Az U a mem bővítés hiánya miatt nem jó, a P-t szeretném de drága, marad a Sola. (esetleg go, de akkor már sola a 3,7'' miatt) Pontszámokban elmarad, v kb egyezik a 992-vel, a képernyője kicsit kisebb csak, ram ugyanannyi, de az "minőségi". Összeszerelés, anyaghasználat, ilyesmi, esetleges háttértámogatás szoftverek stb. miatt.

    Na most, menjek be holnapután és vegyek meg egy 992-es telefont az e-digitalban, (ha ahogy ígérik a honlapon lesz holnaptól) vagy ismerőssel hozassak pestről vmi gsm boltból akciós sony-t?

    A szervíz az egyedüli ami miatt gondolkodom, jártam már meg telefonnal, jó fél éves veszekedés és tékozló homáros cikkírás végén értem csak oda, ahol az első, rossz telefonnal üzletbe visszasétálás után kellett volna. Biztosabbnak érzem, ha bármi baj van vele, akkor csak vissza kell vigyem itt a boltba, nem pedig küldözgetni fel pestre, telefonálgatni, stb.

    Miért nem veszek vodánál telefont? Mert a miro került 50-be (van előfiz. a családban, másik, klassziknak számít, ennyi pénzért g300-at tudnél még venni, v most nagyon akciósan vmi 26-ért árulnak xperia mini pro-t, ami egy éve minden álmom lett volna, de nőtt a keret, és az igények is és a tech. is fejlődött, vmint a 3'' tényleg kicsi.)

    Mi legyen?

    Az ace 2-t kihagytam, az is 55 körül van pesten akciósan. 756 Mb ram miatt jönne szóba a 800 mhz-en futó soc ellenére.

    [ Szerkesztve ]

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák