Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
Lehet benevezek egyre.
-
papi77
addikt
Végre itt a teszt
Már olvasom is!Az első: NOKIA 1611
-
joey04
titán
Korrekt cucc. A telepért kár, a többi nagyon jó.
-
Gergőke88
addikt
Oneplus vagy inkább ez...
-
enginev3.0
félisten
Ne sajnáld mert eszméletlen üzemidők jönnek ki
Eddigi mi8 topikban sokan írtak már üzemidőről
Nálam minden telefon 3-5 óra közötti SOTtal végzett, ez a telefon simán hozza a 6 órát, de akár 8at is
Hosszú üzemidő:
Sok SoT:
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Ochocinco46
aktív tag
-
plejik
addikt
Menj el nyomkodd meg élőben a MI 8-at, meg próbálj ki egy OP 6-ot is, könnyebb lesz a döntés. Én OP3 -ról álltam át, de nem bántam meg, hibátlan a telefon az Én felhasználási szokásaim mellett.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
PowerBuldog
veterán
válasz enginev3.0 #5 üzenetére
Némi ellentétet érzek itt.
Nálam minden telefon 3-5 óra közötti SOTtal végzett, ez a telefon simán hozza a 6 órát, de akár 8at is
Ezzel szemben az összes képen amit belinkeltél 4-4.5 óra SoT van.
Ennyit én egy nap alatt is összehozok, tehát este már tölteni kellene.[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
gretzky77
veterán
válasz PowerBuldog #8 üzenetére
Igen de az első rész arról szól,hogy több mint 2 napja megy a telefon és úgy ennyi a kijelző a második esetén meg szintén 4+ óra a kijelző viszont 49%-on az akksi
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
enginev3.0
félisten
válasz PowerBuldog #8 üzenetére
Az első három kép egy feltöltés
Több mint 2 napot ment és 5 óra Sot van benne
(Hétvége volt, otthon voltam, legtöbbet wifin ment)Másik két kép megint egy feltöltés, 49%on volt az akksi és 4.5 óra SoT volt már benne
Én is naponta szoktam ennyit belerakni munkanapon, minden nap töltöm, de nem kell keresgetni a töltőt 4 óra SoT után
Ráadásul rengeteget utazok, sokat van magason a fényerő, térerő mindig változik, váltogatja az antennákat utazás sorángretzky77
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Ádám16
addikt
Így kell ezt. SAmoleddel ez nálam best buy. Egyedül a MIUI nem jön be, hiába használom a céges mobilomon egy éve már, a stock droid felé jobban húz a szívem.
Privát felhasználásra pedig az iOS felé, de tegnapelőtt nálam végleg leszerepelt az a cég -
PowerBuldog
veterán
válasz enginev3.0 #11 üzenetére
A másodikon valóban nem vettem észre, hogy még 49%-on van. Az viszont baba
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
SkyLine3000
addikt
Nálam ez az idétlen kijelző(forma) kizáró tényező. Minden együtt van, h ne kelljen.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz enginev3.0 #5 üzenetére
Mehetett volna bele 4000 mah is. Akkor úgy bírná mint a pocok.
[ Szerkesztve ]
-
Ochocinco46
aktív tag
OP6-ot annyira nem könnyű kipróbálni, nekem nem volt ismerős a közelben akinek van, boltról meg nem tudok, ahol ki lenne téve.
MI store-ba elmentem nyomogatni a telókat, de nem volt az az érzésem, hogy elő a bankkártyát és viszek egyet haza. Ezért rendeltem be vakon az OP6-ot (kipróbálás nélkül, egy rakás tesztet végignézve) és nagyon jó döntés volt... -
Wesder
félisten
Köszi a tesztet. By Fejvadi
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
plejik
addikt
Azzal van kijelző probléma úgy tudom, még a MI 8 -nak jobb a kijelzője + ez valamival élhetőbb lásd szelfi kamera megoldás, stb.
Ochocinco46
OP 6 fórumba beír , vagy Te beírtál volna biztos, hogy van valaki a közelbe aki szívesen megmutatja neki.
Ádám16
Nekem is jobban bejön a stock rendszer, de a miui globál verziója nincs tele b..va sok kínai appal, és a rendszer is jól átlátható 1-2 nap után megszoktam, sőt pár napig megint használtam az OP 3 -at, és észre vettem hogy hiányzik a miui felülete és egyed beállításai lehetőségei.
[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
csapoze
csendes tag
Sziasztok,
Akinek van ilyen, esetleg használ TVGO alkalmazást vagy netbankot? Megy minden vele flottul? Mert régebben voltak Xiaominak ilyen gondjai.
köszi a választ. -
DeathAdder
veterán
Remek lett, köszi
Nyers sebesség és stock droid miatt nálam is OP6 felé billen a mérleg, de titkon azért remélem, hogy hamarosan lecseng a noccs mánia, és kihúzom addig OP3-on
-
mikej95
aktív tag
Lehetett volna nagyobb a telep, de korrekt cucc mint mindig. Xiaomi.hu még mindig nem elérhető. Ha más nem egy excel tábla lehetne az árukészletükről.
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
golyós
addikt
Tetszetős, jövőre remélhetőleg még tovább javítják a kamerát és viszatérek Miui-ra.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
addikt
Engem nem zavar a szelfi kamera helye gyakorlatban sem. És nem tudnék dönteni a mix2s és a mi8 között jelenleg. Szerencsére nemrégiben vettem mix2-őt, de nagyon várom a következő verziót mindkét telóból, mert jövőre lehet cserélek rájuk.
Mi8-nál ami tetszik az az amoled.
Mix2s-nél az hogy nincs notch.5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
veterán
Jó lett a teszt örülök, hogy nem ezt vettem meg, hanem mix 2s-t...
-
judas13
addikt
válasz SkyLine3000 #14 üzenetére
Nálam a notch és a hátra toszott ujjlenyomat szenzor kizáró tényezők. Meg ez a tepsi méret. Árban tényleg jó, és ez már csak lefelé fog menni most az idővel.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
RandomGosu
senior tag
ennyiért ez ajándék...
-
Griff55
senior tag
Végre teszt!!!
Hétfő óta használom nagy megelégedéssel szerintem is abszolút ajánlott vétel. Mondjuk a hazai 150K már kicsit borsos, de a 128-as 115K-ért is beszerezhető KínábólPS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
kazsmerlaca
senior tag
Hát a kamerától nem vagyok elájulva sajna...
Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
Végre itt a teszt. Olvasom is.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Silεncε
őstag
-
judas13
addikt
válasz Baggins86 #34 üzenetére
Sajna ott is. Csak annyi,hogy legközelebb csak előre tett érzékelős kell nekem. Családban van HTC 10 sokkal praktikusabb akár kocsiban navi közben v csak asztalról felébreszteni a telót.Nincs felemelés,idétlen tapogatás a hátulján menet közben az autóban.
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
natë
nagyúr
válasz kazsmerlaca #38 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Z_A_P
addikt
válasz kazsmerlaca #45 üzenetére
+1
Soha tobbet nem akarok olyat hogy kulon van desktop es alkalmazasok kepernyo, mikor neha galaxy kerul a kezembe ott huzogatom az asztalt hogy hol van az app amit keresek, kinnt van shortcut, vagy be kell menni alkalmazas koze, hol keressem, total ertelmetlen.
[ Szerkesztve ]
OK
-
veterán
Uhh nagyon megkívántam ezt a gépet!Ezért az árért ez egy pöpec telefon.
Csak az a fránya MIUI...
Én nagyon nem szeretem,a Note 4nél is ment fel rá a LOS,azzal viszont nagyon jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...