Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz lovas93 #6004 üzenetére
Ez a Stabil kiadás ... csak a Dev verziókon lett javítva amit még nem kaptunk meg de valószínűleg hamarosan frissülni fog, Stabil kiadás az kb. 2 havonta frissül így ez csak max. akkor lesz javítva (ha belekerül a frissítésbe), Dev viszont hetente frissül kivéve most az ünnepek miatt kb. 3 hete mi sem kaptunk frissítést !
Mondjuk a 9.1.10 verziót illene már nekik kiadni, vagy mit csinálnak
(#6006) havri1
Én nem is akarok, nekem a Global Dev tökéletesen megfelel és semmi gond vele !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
havri1
félisten
Nem tudtok még nyitni?
havri
-
ShadowLac
addikt
Decemberben 3. hétre jött frissítés. Az előtt 1 hónapra,az előtt 2 re. Fene sem tud ezen elmenni.(globál stabra)
[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
kuksa90
őstag
válasz huliganboy #5989 üzenetére
Versenyezzünk... Nekem 308 óra.
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok! Jelenleg Miui Global Stable 10.0.3.0 van a telón amivel jött. Bootloader nyitás előtt telepítsem fel az új global stabilt?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Istuu15
senior tag
válasz juve600 #6017 üzenetére
Tudom csak az is van írva, hogy a security appban 100%-nak kell lennie és most csak 97 és ha felrakom a legutolsó global stabilt akkor lesz 100%.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
morfeus08
tag
Sziasztok, tegnap óta én is a Mi8 tulajok táborát erősítem, jelenleg még erősen ismerkedek a kicsikével.
Két dologban szeretném a segítségeteket kérni. Az első az a Youtube, megnyitom ugyan azt a videót egy OnePlus 3-on illetve a Mi8-on, akkor a Mi8 mutat reklámokat a videó alatt,OP3 meg nem.
A másik amire nem igazán tudok rájönni, értesítéseknél bepipálok neki mindent hogy mutassa. Megjön pl az e-mail, messenger értesítés. Lock screen-en látszódik, telefont feloldom de nem nézem meg az értesítéseket hanem visszazárom. Na következő képernyő bekapcsolásnál már nem mutatja az értesítéseket, holott nem nyitottam meg. Akkor láthatóak egyedül mikor a telefont feloldom és lehúzom az értesítési sávot.
-
Istuu15
senior tag
A legfrisebb eu fejlesztői jól működik? Bootloader nyitás és twrp után megpróbálom szerintem.
-
Istuu15
senior tag
A face unlock az ugyan úgy rögtön feloldja a kijelzőt ha ránézek mint globalon? Nincs külön "siwpe only" opció ahogy iphone-on van, hogy csak egy swipe up után oldja fel?
-
gerii
addikt
válasz morfeus08 #6019 üzenetére
Az értesítés nekem is csak egyszer jelenik meg, nem is értem mit gondoltak...
Más.
Rendelem egy Basueus üveget, amit az összefoglalóban is ajánlotok.
Hát ez szar. Mindkét irányban pár pixelnyit kitakar a kijelzőből a fekete festés. Vagy 10x feltettem, de sehogy nem lesz jó, egyértelműen alálátni oldalról is, illetve a sarok rádiuszokon is látni lehet.
Szóval szerintem ezt nem kellene ajánlani. -
g_g_g
Topikgazda
A Baseus üvegre.
Sokan használják megelégedéssel.
Neked nem jött be, nincs ezzel gond, sőt azzal sincs, hogy megosztod a tapasztalataidat.
Mivel sok jó tapasztalat van és emlékeim szerint csak a tied negatív, így továbbra is benn marad az összefoglalóban mint ajánlott üveg.Szubjektív vélemény következik.
Soha egyik korábbi telefonomon sem volt kijelzővédő, nem tetszett, nem szerettem használni.
Tettem egy próbát a Baseus-szal és az első kijelzővédő lett ami maradt és én is megelégedéssel használok.Ha találsz majd számodra megfelelőt, kérlek, hogy majd oszd meg itt, hogy bekerülhessen az ajánlottak közé.
Köszi.Szerk.:
Az értesítések fix megjelenítésre találsz ötletet az összefoglalóban.[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
Ha vkit erdekel a vezetek nelkuli toltes, en igy oldottam meg:
Befer a tok ala es tokeletesen mukodik.
-
havri1
félisten
válasz Istuu15 #6024 üzenetére
Azonnal old, amikor ébren a kijelző. Pl értesítéseknél egyből oldja, ami hülyeség, mert azzal el is tűnik az értesítés
Külön kapcsolni kell, hogy az unlock értesítéseknél aktiválódjon e vagy ne.
Amúgy azt érdemes tudni, hogy dupla kopp után pl csak 3-4 mp-ig keresi az arcot.havri
-
Istuu15
senior tag
Kicsit kínos de valami nem jó a bl nyitásnál. Hozzá lett adva a telefon, az usb debugging és oem unlock be lett kapcsolva aztán most rádugtam a telót a hátsó usb re, fastbootban elindítottam és ezt írja ki a programban:account application area query failed
-
kengyel
nagyúr
válasz Istuu15 #6033 üzenetére
Ha úgy csináltál mindent ahogy le van írva, annak működnie kell, ha letelt a bl.nyitási idő.
A Mi- fiók, hozzá lett rendelve, mobilneten csináltad ?
Fejlesztői beállítások- Oem feloldás engedèlyezèse, Usb hibakeresès bekapcsolása, MI fiók hozzáadása mobilneten, Miunlock program megnyitás, fastboot menübe rakás.[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Istuu15
senior tag
válasz kengyel #6034 üzenetére
Íjj nem mobileneten adtam hozzá. December 11. én adtam hozzá egyébként. Csak akkor jó, hogy ha mobilneteneten adom hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz Istuu15 #6035 üzenetére
A MI- fiókodat, csak mobilnetel tudod csatlakoztatni, addig kapcsold ki a Wifit. A MI unlock programot ha megnyitod, előtte nèzd meg a fiók hozzá van e adva, ès úgy nyithatod a bl.t. A fejlesztői menüben, írja is, hogy a fiók hozzá lett csatlakoztatva, persze ha jól csinálod.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Istuu15
senior tag
válasz kengyel #6036 üzenetére
1 hónapja wifin voltam mikor hozzá adtam de akkor is ki írta, hogy hozzá lett adva. Most hozzá adtam mobilneten utána megint mepróbáltam de ugyan úgy kidobja azt a hibát és meg sem tudom próbálni kinyitni a bootloadert. Oem unlock, usb debugging be van kapcsolva. Most, hogy csatlakoztattam a telefont mobilnettel, ha bezárom a beállítás appot majd megint mengyitom akkor ugyan úgy megint hozzá tudom adni a telefont. Az normális?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Gcam beállításokban tudna segíteni valaki?
Egy nagyobb problémám van vele, hogy sok idő mire fókuszál. Ezért általában mire elkészül a kép elhomályosodik mert valaki/valami belemozdul.[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz Istuu15 #6037 üzenetére
Maradj mobilneten, add hozzá a fiókot, nyitsd meg a MI unlock programot, tedd fastboot módba a telefont, hátsó usb portra csatlakozz, kezd el a nyitást, mindent okèzz le, az unlock programban. Ha így sem megy, akkor kezdj mindent az elejèről, mert valamit elszúrtál.
Èn, a tèmaösszefoglaló alapján csináltam, ès onnan szedtem le mindent.[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz huliganboy #6043 üzenetére
Nekem, nem is engedte Wifin hozzáadni. Ha neked írja a hátralèvő időt, akkor ott minden ok.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Istuu15
senior tag
-
Istuu15
senior tag
válasz kengyel #6044 üzenetére
Nekem engedte, ki is írta, hogy hozzá adva. Nyugodtan ültem, hogy akkor most már csak várni kell. Az nem lehet a baj, hogy win 7 es gépen próbáltam?
-
gerii
addikt
Ez nem a bejött/ nem jött be-ről szól, hanem hogy nem méretpontos. Ez egy elég fontos kritérium egy terméknél. Igen, minőségi cucc, de a hajamra kenhetem, ha idegesít, hogy kitakar.
Szóval ha lehet, akkor az ajánlóba legalább azt írjátok bele, hogy kitakar körben pár pixelnyit, hogy más ne járjon így mint én.Viszont akkor már írok a Nillkin Synthetic Fiber tokról is, hogy ez tényleg jó minőség, most hogy végignéztem a kapható tokok siralmas halmazát.
Jól körbeveszi a telót, kicsit szögletesebb lesz a fogása, a hátlap jó vastag kemény műanyag, míg az oldalai nagyon puha gumik (kb mint egy szimmering). Az említett kijelzővédő üveget sem nyomja fel.
Nem vagyok teljesen megelégedve ezzel sem, mivel a kamera és az ujjlenyomatolvasó körül 2-3mm-es rést hagytak, de ez a fotókon is látható. Az ujjlenyomatolvasó körül nincs síkban a 2 anyag magassága, így ott van egy éles perem, ami szintén zavaró.+ Rendeltem Baseus kábeleket, autós töltőt, azok is rendben vannak. (A mágneses tartóra még kíváncsi leszek ha megjön)
Ilyen tokot rendelt már valaki? Ha takarná a teló alsó részét is, ez tökéletes volna.
-
kányabé
csendes újonc
helló,
elkövettem egy olyan hibát, hogy global stable ról global dev-re váltás előtt nem léptem ki a google fiókomból, és újraindításnál kéri a google fiók zárolási jelszavát amit történetesen nem tudok (minden lehetséges számkódot megpróbáltam)
a menübe belépve a fejlesztői mód aktiválása után sehogy sem tudom az OEM feloldási módot bekapcsolni, így sajnos sikertelen a művelet. mit tudok tenni a siker érdekében?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest