Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
Először is amit ma végeztem ki, Merle - Két nap az élet; egy kis fekete humorral átitatva, nagyon finoman érzékelteti a 2. vh 'nehézségeit', nagyon jó könyv!
a másik amit meg elkezdtem Benkő László - Táltosidők; a honfoglalás fantasy-ba bújtatva jónak tűnik az első pár oldal után
és egy új MAGUS könyv: John J. Sherwood - Abbitkirálynő
Ajánljatok Ti is jó könyveket, új megjelenéseket! -
lorcsi
veterán
Douglas Adams - Galaxis Utikalauz stopposoknak
Orwell-1984
Még nem olvastam őket de nagyon sokan mondták h jók -
AMD Power
titán
A Sas leszállt könyvben nagyon jó! Csak nem jut eszembe az író neve!
Megvan Jack Higgins!
[Szerkesztve] -
kgb87
tag
Merle-től: Védett férfiak: Mi történne, ha a nők vennék át az irányítást a világon? Meglepő, (viszont csak néha mulatságos).
(A gyűrűk urát, Harry Pottert, Galaxis Útikalauzt nem is említem: alapművek )"Of all the things I am not very good at, living in the real world is perhaps the most outstanding." - Bill Bryson
-
kgb87
tag
-
kgb87
tag
válasz AMD Power #10 üzenetére
Hát, sztem bmelyik Libri vagy Fókusz könyvesbolt megteszi. Vagy ezek a könyvsátrak, amik mindenhol elszaporodtak.
Idegennyelvű könyvet viszont innen: [link] A Keletinél van az üzlet. Higginstő csakl A sas leszállt van meg nekik."Of all the things I am not very good at, living in the real world is perhaps the most outstanding." - Bill Bryson
-
ipgirl
tag
Betty Mahmudi: - Lányom nélkül soha
- Végzetes szülők''Aki az embereknél eredményt akar elérni, kell hogy szeresse őket.''
-
brownus
veterán
Megjelent: [link]
meg egy régi kedvenc: Mika Waltari - Szinuhe -
_az
senior tag
Enki Sándor - Feladom! - A sátánista legótól az őrző-védő hörcsögig
az
-
Dominator
aktív tag
Beregi Tamás: Egyetleneim
Jó kis topic lenne ez, ha beindulna
De egy kérdésem is lenne... valami vidám, álmodozós könyvet keresek, olyat, mintha az ''Amelie csodálatos élete'' lenne könyvben, létezik ilyesmi? -
tiv61us
őstag
hat nem friss, asszem 2000-es, de nekem eletem konyve, pedig nem kettot olvastam
Esterhazy Peter: Harmonia Cealestis"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
brownus
veterán
up, most ezt olvasom: Révai Gábor - Mesterek (beszélgetések Popperrel és Müllerrel)
ajánlom főleg pszichó hallgatóknak
[Szerkesztve] -
Sir Pocok
őstag
Isaac ASIMOV: ALAPÍTVÁNY sorozat
Nem rövid, de minden tekintetben egy (sci-fi) alapmű.Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
bdav
őstag
a ''vastag'' könyvekben (1-7 kötet) minden benne van amit Asimov írt (kb. ) 1-5 az a teljes Robotok - Birodalom - Alapítvány sorozat. A robotosak és az alapítványok nagyon jók, a közbülsőket (Űr áramlatai, Kavics az égben) én nem szerettem annyira. De azért itt figyel a polcomon mind, a kiegészítő (A) kötettel együtt (amit nem Asimov írt, de ebben a világban játszódnak). Azok sem jók annyira azért
hogy mondjak valami újdonságot is:
Bernard Cornwell - Excalibur, Ördöglovas, Sharpe (és a folytatásaik)
Raymond E. Feist - 1 kivételével minden amit olvastam tőle eddig
R.A. Salvatore - sötételf trilógia
Frank Herbert - Dűne
Weis - Hickman - Dragonlance könyvek (Az őszi alkony sárkányai...)
Timothy Zahn - Thrawn trilógia (csillagok háborúja folytatás)
És még sok más
[Szerkesztve]10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
tütüke
tag
Frank Herbert megirta Dűne trilógiát, a fia Brian Herbert pedig megirta a trilógiához az előzményeket, majd folytatta a trilógia történetét. Tényleg nagyon jó könyvek. Egyetlen könyv hiányzik nekünk a sorozatból: Az Atreides ház. Sehol nem lehet kapni, pedig nagyon szeretném beszerezni. Ha valaki esetleg eladná privátban jelezze
A másik kedvenc iróm: Vavyan Fable - mindegy melyik könyvet olvasom tőle, egyiket sem tudom letenni, mig az utolsó oldalra nem érek. Bátran ajánlom mindenkinek.Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
brownus
veterán
Megjelent!!!!! Wayne Chapman: Keleti szél II. végre, csak 7 évet vártunk
[link] -
brownus
veterán
up
-
brownus
veterán
ma két könyvet vettem:
-egy 1958-as kiadású Jean-Paul Sartre: Egy Vezér gyermek kora (800Ft-ért, a régi ára: 9,50 :d jó, mi? ki dob/ad el ilyen könyveket??)
-egy angol kiadású D.A. : The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
kurvára örülök mindkettőnek! mert az angolnak már a borítója is imponáló, jó néz ki
a másik meg ugye régi és azokat meg gyűjtöm.
egy kép: [link]
bódottá van -
slayer006
addikt
-
slayer006
addikt
ezt most találtam: [link]
egy darabig elég lesz ..."Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
brownus
veterán
kedvenc magus írómtól : [link] Alan ’O Connor: Aquir gyűrű - jíháá bódottááá van
természetesen Sianis történetét viszi
[Szerkesztve] -
CriticalHit
őstag
De jó látni, hogy van aki még olvas. Érezni az új könyv illatát, mással összehasonlithatattlan élmény.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
slayer006
addikt
válasz CriticalHit #39 üzenetére
Én elhatároztam, hogy idén már csak könyvre költök, hardware -re nem
A könyvespolcom értéke kb. 35.000,- [link]"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
slayer006
addikt
a könyvespolc az alexandra online -ra vonatkozik [link], nem az otthonira
ami itthon van az egy kisebb falusi könyvtárat megtöltene
amire különösen bücke vagyok az Rejtő Jenő (P. Howard) Összes műve régi eredeti Albatrosz kiadásban 19,- és 59,- között voltak az árak akkoriban"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
brownus
veterán
na
-
Robaj
addikt
NICHOLAS SPARKS - A LEGHOSSZABB ÚT c. könyvet keresem, itt kecsón nem találom sehol, ha valaki véletlenül antikváriumban meglátja, és megvenné, nagyon hálás lennék érte! 2 hetem van még megszerezni, ajándék lenne.
Bocsi, h. ide írtam, de itt könyvolvasó emberek is vannak. -
piqla
őstag
Moldova György: Titkos záradék
Szereted az állatokat?
-
brownus
veterán
csillagászat témában tudtok ajánlani könyveket? szép színes képekkel, újdonságokkal esetleg új nasa fejlesztésekkel, új űr-technológiák stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Cyberpunk 2077
- Call of Duty: Black Ops 6
- Google Pixel topik
- Friss szettet kapott az iPad Mini (2024)
- Beköltözik a Prime Videóra az Apple TV+
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Life is Strange
- További aktív témák...
- Eladó makulátlan állapotban lévő iPhone 13 PRO MAX
- Lenovo Ideapad 1 82QD00CYHV W, cloud grey.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Kártyafüggetlen 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Eladó Komplett buildem GARANCIÁLIS szinte vadonat új!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen