Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
A Dűne harmadik része is kiolvasva, aki kicsit is vevő a sci-fi-re, annak tudom ajánlani a sorozatot.
[ Szerkesztve ]
-
Des1gnR
őstag
Köszönöm az ajánlásokat
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
leslieke
Jómunkásember
Ez van, ez a könyv valóban nem nekem való.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Max Brooks: World War Z eddig bírtam, 112. oldal. Csalódást keltően unalmas.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
rétisün
veterán
válasz leslieke #433 üzenetére
a 2.-3. kötet annyira már nem tetszett....
ha már baxter, wells időutazásos regényének folytatása(?) tőle: időhajók (még nem olvastam, de mostanság bőven lesz időm rá )
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
leslieke
Jómunkásember
-
Des1gnR
őstag
"Akármi kitalált történet a jövőben. Vagy, hogy mi lesz a világgal a jövőben..."
Pontosan ezekre gondoltam A stílusként inkább olyan Vissza a jövőbe jellegű könyvre gondoltam.
Kassadin:
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
szg88
őstag
Hogy érted? Akármi kitalált történet a jövőben. Vagy, hogy mi lesz a világgal a jövőben, netán világvégéről szóló? Milyen stílus a sci-fin belül? Ha vmi film címet mondanál vagy vmit amihez hasonlót keresnél könyvben.
Sok Philip K. Dick könyv is ilyen. Vagy "Metro 2033-2034" (kicsit lejjebb beszéltük) Esetleg a "Doom" könyvek (két részes)
Mind a jövőben játszódik, de teljesen más stílusú.[ Szerkesztve ]
-
Des1gnR
őstag
Üdv mindenki!
Olyan sci-fit keresek (akár több ajánlat is jól jönne), amely a jövőről szól.
Biztosan sok ilyen van, de én egyet sem ismerekElőre is köszönöm
-
iphoneresell
tag
Sok könyvmoly
Valaki nem tud vmi Iphonos könyvet? -
Kassadin
addikt
Frank Herbert Dűne sorozatában a második kötet is kivégezve, ez csak egyre jobb lesz. Ma ugrottam neki a harmadiknak, egyszerűen a rabja lettem ennek a sztorinak.
iphoneresell: Az milyen?
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz csucsbicep #417 üzenetére
Az első kimondottan jó, a második számomra már nem volt olyan erős, és elég rövid is, de ettől függetlenül ajánlott olvasmány az is szvsz.
szg88: Nem kell akkor, ha egyszerre veszi meg a kettőt, mert a második könyv már tartalmaz térképet. Mondjuk ez logikus lett volna az első résznél is.
-
szg88
őstag
válasz csucsbicep #417 üzenetére
Sztem jó mind a kettő, bár nekem a második olvasmányosabb volt (pörgősebb) Szokni kell a stílusát, de a játékra csak nyomokban hasonlít. Érdemes kinyomtatni, hozzá egy metró térképet, jobban követhető a sok orosz név miatt.
-
csucsbicep
nagyúr
Metro 2033-2034 könyvben mennyire jó, mert a játék nagyon tetszett?
-
szg88
őstag
Bár ez inkább csak novella, de H.P. Lovecraft-tól az Eryx falai között-et mindenkinek ajánlom (inkább fantasy jellegű, nem annyira thriller) Nagyon fantáziadús.
-
-
szg88
őstag
Én nem tudok angolul sajna. (magyarul is alig )
-
leslieke
Jómunkásember
Én magyarul olvasok. Angol nem megy olyan jól, ráadásul a magyar nyelv szebb is.
-
giigz
veterán
Ti szoktatok angolul olvasni könyvet?
En most angolom fejlesztese celjabol vettem egyet a bookdepository-rol, Mark Twain Adventures of Huckleberry Finn.
-
Kassadin
addikt
Frank Herbert: A Dűne című kötetét már magamévá tettem, nagyon jó könyv, a kezdeti lassú folyású történtek után felpörögnek az események. Nyomjuk tovább a a sorozatot.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Frei Tamás A Bankár most akciós az Alexandránál, 2.274 Ft Nyáron akartam megvenni, de ezt nem lehet kihagyni, 35% kedvezmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest