Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.kristof
őstag
Cory Doctorov - Little Brother
Egy könyv egy fiúról, aki harcba száll az amerikai nemzetbiztonsággal, hogy megvédje az emberek szabadságjogait, miközben pont a szabadságjogok megvédésére hivatkozva akarják korlátozni és totális megfigyelés alatt tartani az embereket.
-
phedi77
tag
Nem tudom olvastátok-e Amanda Stevenstől A sírkertek királynője trilógiából valamelyiket: 20.-án jön a trilógia 3. része. Letehetetlen!
[link][ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
-
ABal
őstag
Figyelmetekbe ajánlom:
Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, és e-könyvben
Valamint az angol eredeti e-könyvben Én ezt csíptem el leárazva.
A folytatása éppen most jött ki. Arra is tuti sort kerítek.
[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
nord_
veterán
Szinte falom ezeket a könyveket, nagyon jók, mindenkinek ajánlom!
-
leslieke
Jómunkásember
R. A. Salvatore - A vándorok remek olvasmány, ennél többet nem is kell mondani róla.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
doc
nagyúr
Veronica Roth: Insurgent
Miután moziban megnéztük a trilógia első regénye alapján készült filmet ("A beavatott"), kíváncsi voltam a folytatásra. Itt gyorsan meg is jegyezném hogy a filmben hallható fordítás (ami gondolom a magyarul kiadott regényen alapszik) borzalmas, és elég rendesen alá tud vágni az élménynek...
A könyv pontosan ott kezdődik ahol a film (és feltehetőleg az első regény) véget ér. De miről is szól?
Az előzményekben egy fiatal lány határozott és erős jellemfejlődése látható. A folytatásban pedig... itt meg ugyanaz a karakter egy folyamatosan az önsajnálatban fuldokló, életképtelen, rinyáló hülye picsa. Igen, sajnos ez lett belőle... Az egész könyvben egyetlen önálló megmozdulása van, egyébként nem csinál SEMMIT azon kívül hogy folyamatosan olvashatjuk hogy neki nagyon mennyire rossz, mennyire szenved, jajjistenem jajjajjajjj. Meg persze van (az első részből megismert) pasija, akivel szeretik egymást. Mégsem képesek örülni egymásnak, mert jajjajjjajjj de rossz jajjjajjajjj ó istenem jajjjajjjjjj.
Ebből már talán kiderülhetett hogy a regényből üvölt hogy egy nő (khm, kislány ) írta. Ez önmagában nem lenne baj (Mary Shelley 19 évesen írta a zseniális Frankensteint), a gond az hogy Veronica nem mondjuk az Ursula K Le Guin-féle vonalon indult el, hanem Stephanie Meyert célozta meg. Emiatt aztán szinte már fizikai fájdalmat okoz a regény olvasása, ajánlott a könyv alá egy vödör bekészítése, amibe a folyamatosan ömlő könnyek és nyál felfogása mellett néha bele is lehet hányni.
Az egész attól lesz igazán dühítő, hogy amúgy a sztori nem lenne rossz.
A könyvet egyedül a befejezés menti meg, ami ugyan sem meglepő, sem túl eredeti, de legalább érdekes, és jó alapot teremt a trilógia harmadik részének.
Jó pont még hogy a könyvből sok olyan kérdésre érkezik válasz amit a film felvethet (pl. melyik csoportba tartoznak, honnan jönnek az Erudite-nál dolgozó "kiszolgáló személyzet" tagjai, stb).2/5, inkább nézze meg filmen akit érdekel (azért én valószínűleg elolvasom a folytatást, ha már idáig eljutottam)
-
leslieke
Jómunkásember
Robert A. Heinlein: Csillagközi Invázió remek és remek Máshogy nem is kell jellemezni. A filmhez csak az alapokat vették át, de alaposan átírták a történetet.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
k.kristof
őstag
Az amerikai polgárháború idejébe helyezett steampunk regény, élőholtakkal, légi kalózokkal és őrült feltalálóval. Még nem értem a végére, de a kezdeti szkepticizmus és "mi ez a hülyeség" elmúlt, és amikor csak lehet, olvasom tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Hát ez a Vaják nem olyan jó mint amilyenre számítottam. Egy közepesnél jobb, de azt hittem, hogy ha már játékot csináltak belőle akkor jelesre vizsgázott.
A szerző beleszőtte a klasszikus meséket a történeteibe. Pl a Szépség és a Szörnyeteg, Hófehérke és a hét törpe, Hamupipőke. Ez nem tudom, hogy pozitívum vagy negatívum. Eléggé szubjektív.
Ami nem tetszett benne az az hogy eléggé valószerűtlenül viselkednek benne egyes szereplők. És alapból olyan történetek vannak benne amiket mintha egy szerepjátékból vettek volna. Nem túl reális az összkép.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
leslieke
Jómunkásember
Agave Könyvek: terveink szerint augusztus 26-án, a világpremierrel egy időben adjuk ki Scalzi új regényét, a Lock Int. Ez nem Vének háborúja-kötet lesz, hanem egy cyberpunk-szerű történet.
-
brownus
veterán
elkezdtem a kvantumtolvajt, kurvajó!
-
k.kristof
őstag
Wil Wheaton 2004-ben megjelent életrajzi könyve, egy Humble eBook Bundle akcióban vettem, de akkoriban még nem volt ebook olvasóm, és elfeledkeztem róla. Lenyűgözően személyes hangvételű írás, a saját honlapjáról vett blogbejegyzésekkel tagolt elbeszélés arról, hogyan döntötte el, hogy író lesz. Néhány embernek talán mond valamit Wesley Crusher neve, másoknak a The Big Bang Theoryból lehet ismerős. Helyenként megindító, ugyanakkor csodálatra méltó is az őszintesége és nyíltsága.
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz leslieke #1456 üzenetére
Most láttam az sghun, hogy a syfy megfilmesíti a könyvet/univerzumot. Angolul vagy magyarul olvastad? Megjelent a többi része is magyarul?
Az amerikai Syfy csatorna az Olympus és a Z Nation után újabb sorozatot rendelte be. Ez nem más lesz, mint a The Expanse, ami James S.A. Corey hasonló című regénysorozata alapján fog készülni. (Az író neve egyébként George R. R. Martin két korábbi munkatársát, Daniel Abrahamet és Ty Francket fedi.) Az itthon is kapható sorozat első része Leviatán ébredése címmel jelent meg nálunk. Az űroperának megbélyegzett könyvekből készült sorozat első szezonja 10 részből fog állni
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Huma
addikt
Witcheres könyvek jók lettek? Érdemes elolvasni őket? Gondolom igen, ha már ekkora siker lett.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
doc
nagyúr
válasz leslieke #1776 üzenetére
nekem bejott, bar elegge mas mint a korabbiak
Perry pl. csak emlites szintjen jelenik meg benne, azt sem sokszor
es inkabb novellagyujtemeny mint regeny jellegu (azert van benne 'fo szal' is, ami kimondottan erdekes)
meg vannak benne olyan novellak, hogy besz*rsz (the dog walker, eszmeletlen, bar a csattano mar kb. a harmadik oldalon egyertelmu) -
doc
nagyúr
ohn Scalzi - A lázadás hangjai (Vének háborúja 5.)
Tervezett megjelenés: május 13.gondolom ez a Human Division lesz
-
brownus
veterán
válasz Coccolino_O #1770 üzenetére
Jelenleg a Nézd, ki van itt című könyvet rágom, de már az első 40 oldal után azt kell mondjam, hogy zseniális. - ez jónak tűnik, beszerezzük
-
nord_
veterán
válasz Coccolino_O #1770 üzenetére
Jelenleg a Nézd, ki van itt című könyvet rágom, de már az első 40 oldal után azt kell mondjam, hogy zseniális.
Igen-igen!---
A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt c. könyvet olvastátok? Amilyen semmitmondó s cím, annyira zseniális a könyv!
-
Coccolino_O
őstag
Eddig ezeket olvastam:
Andrej Gyjakov: A fény felé
Harald Hosch: Egészség savtalanítással
Susan Spencer-Wendel: Mielőtt végleg elmegyek
Szendi Gábor: Új vitaminforradalom.A tavalyi évemhez képest ez igazi siralom.
Jelenleg a Nézd, ki van itt című könyvet rágom, de már az első 40 oldal után azt kell mondjam, hogy zseniális.
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Orson Scott Card: Bűvölet Az Egy jenki Arthur király udvarában orosz(ukrán) változata. A mű egyszerre mese és fantasy. Bár akcióban nem bővelkedik, a történetszövés és a párbeszédek, a szereplők jellemfejlődései kárpótolnak ezért.
-
doc
nagyúr
válasz leslieke #1766 üzenetére
tudom, azert is olvastam el mert belefutottam az sfportal ajanlojaba
nem tuloztak, cseppet sem -
doc
nagyúr
Andy Weir: The Martian
ZSE-NI-A-LIS!
ez... ez... aaaaa, paff, kesz vagyok
tobbet nem tudok mondani, keremkaccsojjaki -
leslieke
Jómunkásember
Jack McDevitt: Tűzmadármint ez előző könyvei, ez is rendkívül olvasmányos. A sorozat ismeretében már az egyes részeknél kitalálható volt a következő lépés, de ettől függetlenül is nagyon élvezetes mű.
-
brownus
veterán
Zoe tortenetet mellozom egy ideig...
es elkezdem ezt, kim stanley robinson: voros mars majd a 2312. Ezt olvasta valaki?Szivem szerint ennek esnek neki, de azt irjak elotte erdemes elolvasni a marsot, megismerni ezt a vilagot.
a 2312 tortenete total megfogott![ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Rastith - Egy démonvilág krónikái A szorgos munka eredménye, hogy nincs gyenge láncszem az írások között, a bennük levő utalások pedig szépen összefonják őket. Emiatt kizárólag csak szépen sorban haladva szabad olvasni az írásokat.
-
leslieke
Jómunkásember
A Szukitsnál -40%-os akció a Warcraft regényekre: [link]
-
thesafran
csendes tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
Sb
-
addikt
válasz thesafran #1757 üzenetére
Nem az igazi, inkább csak érdekesség: Nemerének is van egy elég jó könyve, ami feldolgozza a Minóturuszos történetet, és benne van nagyjából Thézeusz előtörténete is (a nevek ferdítettek, de kb. stimmelnek): Nemere István: Pokoljárás.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
brownus
veterán
-
thesafran
csendes tag
sziasztok,
Thészeuszról, a Minótaurusz legyőzőjének mítoszáról hol, melyik könyvben olvashatnék többet?
előre is köszönöm a segítséget!
Sb
-
brownus
veterán
na, ahogy ez a zoé története is kezdődik!?!? wtfakkk? lehet ezt meghagyom nyugdíjas éveimre, és inkább nekikezdek a dosadi kísérletnek...
de ez az őrült figura nagyon dicséri, hiszek neki szóval a dosadi történet majd ezután következik
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
utolsó gyarmat: pipa, és ez az ember egy könyvet nem tud normálisan befejezni?:d vagy velem van a baj? mindet összecsapja a végén. a roanokén a harc az valami vicc volt, ok, ötletes volt meg minden, de... valahogy kevés. na, mindegy, jöhet a zoé története.
ma beugortam a szellemlovasba, vettem öccázzé egy herbert könyvet, a dosadi kísérlet-et, ígéretes.
-
leslieke
Jómunkásember
Brandon Sanderson: A törvény ötvözete nem olyan jó, mint a világon játszódó korábbi trilógia, de azért olvasható. Nem tett jót a történetnek az időugrás a jövőbe és az ezzel járó technikai fejlődés megjelenése.
[ Szerkesztve ]
-
-
brownus
veterán
-
Psych0
őstag
The Shack (a viskó). Szeretem az urban fantasyt, de ez nagyon meredek volt. Idióta főszereplő, logikai inkonzisztenciák... Nem ajánlom.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
brownus
veterán
szombaton talán megvettem az utolsó Dűne könyvemet is, azért írom, hogy talán, mert a fia meg a haverja ki tudja hány könyvet fognak még írni:d - a dűne szelei-t.
még a szellemhadtestet olvasom, múlt héten nem volt elég időm rá, de haladok, még mindig zsíros!
-
leslieke
Jómunkásember
Valerio Evangelisti: Eymerich 1 - Indulj, inkvizítor!
Három szálon fut a történet: múlt, kvázi-jelen, jövő. Ebből a háromból csak az elsőnek van értelme. A jelen története csak elmagyarázza azt, hogy hogyan lehet eljutni a jövőből a múltba, de mivel nem kötődik egyikhez se, sok értelme nincs, bekerülhetett volna a magyarázat a jövőbe is. De persze a jövő se nagyon kapcsolódik a múlthoz, szóval majdhogynem ez is felesleges. A múlt története ellenben jó és lendületes. Ezt a vonalat kellett volna csak megírni.
-
leslieke
Jómunkásember
Sorozat készül John Scalzi Redshirts c. regényéből.
Remélhetőleg addigra a könyv is megjelenik itthon. doc, te olvastad már?
-
brownus
veterán
válasz DrTechnoid #1736 üzenetére
hasonló mint a 22es? talán remarquetól, diadalív árnyékában, és a három bajtárs.
ja, és a nyugaton a helyzet változatlan! mindhárom zseniális regény[ Szerkesztve ]
-
őstag
Jó ideje nem olvastam szinte semmit, de mostanában rákaptam az ízére. Az 1984-el kezdtem múlt héten, most a 22es csapdája van terítéken,és vele párhuzamosan a Gyilkosság az Orient expresszen.
Nah szóval olyasféle hangvételű olvasmányra vágynék mint a 22es csapdája, ahol nem is az a lényeg hogy háborús, hanem a hangvétele legalább annyira humorral tűzdelt legyen.
Már évtizedek óta nem olvastam, úgyhogy valósággal magával ragad az újra felfedezése, és emiatt kéne pár cím hogy le ne lohadjon a lelkesedéshttp://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Lokids
addikt
A színtelen Tazaki Cukuru és zarándokévei
Most fejeztem be a könyvet. Olvastatta magát, alig lehetett letenni. Ráébreszti az embert, hogy a felnőtté válással bizony néha elhagynak, elhagyunk embereket a múltunkból. És pont emiatt inkább azok fogják "átérezni" a könyvet, akik már 20-25+ évesek és érték már kisebb veszteségek.
Nem vált unalmassá egyszer sem, még a történethez nem kapcsolódó részletek, leírások is hozzáadtak a főhős karakteréhez. Egyedül a lezárásért adnék egy pofont az írónak, mert van 1 valami, amit nyitva hagy, de így utólag belegondolva, "az már egy másik történet".A könyv és az írója megnyert, valószínű, hogy majd fogok még Murakamitól olvasni.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
leslieke
Jómunkásember
Alistair Reynolds: Napok Háza nagyon nehezen indul be a történet, a könyv egyharmada kell hozzá, ami szerintem túl sok. Utána már érdekesebbé válik, de ekkor meg sikerül egy bolygón ragadniuk. Az utolsó harmadban meg kapunk egy össznépi üldözési jelenetet, ahol egyre fogynak a szereplők ilyen vagy olyan okból. A légvégével pedig nem tudott mit kezdeni az író, amellett, hogy rövid lett még klisés is. A minden fejezetben megcserélt nézőpont valóban ad egy kis érdekességet a történetnek.
-
doc
nagyúr
válasz brownus #1726 üzenetére
a sajatsagos, piszkalodos humora tenyleg nagyon jo Scalzinak, a Venek Haborujaban is tetszettek a beszolasok
a humor leginkabb szerintem a Zoe's Tale-ben jelenik meg (ott is foleg az elejen), bar ott eleg furcsa helyenkent a mas nezopont miatt
illetve olvasd el pl. a Dog King c. novellat a Human Division-bol (nem kell hozza semmilyen eloismeret a Venek Haborujan kivul, es nem lo le semmilyen poent), az mar szinte egy Monty Python jelenet szintjet hozza (meg ha eleg gyorsan egyertelmu is a 'poen') -
doc
nagyúr
válasz brownus #1724 üzenetére
igen, a Szellemhadtest sztori szempontjabol elegge mas mint a Venek haboruja, lenyegesen intrikusabb, kicsit mar olyan akcio-kemregeny feeling
Perryrol meg annyit, hogy az 5 megjelent (nagy) konyvbol 1 van amiben nem szerepel (csak emlites szintjen), nem mondom meg melyik az -
brownus
veterán
válasz brownus #1723 üzenetére
nekikezdtem a szellemhadtestnek, 30-40 oldal, és nem is akarom keresni a miértre a választ, de ez jobb mint a vének! mintha beért volna mint sci-fi író!? pl. tetszett az a kis csavar az elején, mert azt hittem a adminisztrátorra, és a csapatára, hogy ők az emberek, aztán kiderült, hogy pont fordítva. akkor ott van charlie is, meg a klónja (erről rögtön a dűne duncan idahoja jutott eszembe, és az a vonal)
perry is visszatér? de inkább ne mondjátok el, legyen meglepetés
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz brownus #1721 üzenetére
hat, szerintem a Katedralisban sokkal zavarobbak voltak a ponyvas reszek mint az Old man's warnal, bar ott nekem a legzavarobb a kb. 2 szexualis aktus/oldal volt de errol mar irtam regebben
(termeszetesen a koltoi tulzas eszkozeivel eltem feljebb )az idegen fajokrol tobbet meg lehet tudni a kesobbi konyvekbol, bar olyan igazan mely betekintest nem enged
nekem az volt a problemam vele, hogy az elso reszben ugyan emlites szintjen tobb, TENYLEG idegen faj elofordult, a kesobbiekben ezek lenyegeben teljesen emberi modon gondolkodo/viselkedo, csak mashogy kinezo lenyek (nehany udito kivetellel, mint pl. a Lost Colonyban Zoe "testorei", vagy a mindig erdekes Consu) -
brownus
veterán
összességében tetszik, de nem elég részletes a könyv. lehetne bővebb leírás az idegen fajokról, a bázisukról, stb...
néhol kicsit ponyvás, de azért annyira nem jó a sztori, hogy ezt elnézzem neki. de mondom, belefér!- ez hülyeségerre a legjobb példa fonyódi katedrálisa, az szerintem ponyva, vagy sok benne a ponyvás rész, de a sztori olyan, hogy ezt elnézzük neki mert az szuper!!!!
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
pár oldal van még hátra a vének háborújából, a szellemhadtest jobb lesz?
-
leslieke
Jómunkásember
A kritika félúton: nem lesz a kedvencem, merőben más, mint a GoT könyvek. A történet nehezen indult be, hosszú volt a felvezetés. Majd 200 oldal kellett, mire kiderült a vámpírok egyik "titka", mert Martint ismerve azért lesz itt még csavar.
Nem lett semmilyen csavar. Összefűzte az szálakat, aztán gyártott egy tipikus befejezést. Nem tudok egyetérteni a könyv hátoldalán lévő ajánlóval sem. Nem ragyogó, nem izgalmas, és főleg nem képtelenség letenni.
-
Kvelstadt
veterán
válasz spammer #1712 üzenetére
szinte teljes mertekben egyet ertek az egesz hozzaszolasoffal. bar en meg idoben olvastam. konkertan az utolso kotetet mar boltbol kijovet kinyitottam aminek az lett a vege hogy mig el nem olvastam mast nem is csinaltam evesen meg a tobbi szukseges alapfunkcion kivul. meg is volt vagy ket nap alatt.
a film meg nem rosz. vagyis aki nem olvasta annak eleg szorakoztato is lehet. de a konyvek utan en minden reszre haragudtam. mintha szigoruan csak a story gerincet raktak volna bele. lecsupaszitva minden mellekszall es hatterinformaciotol. a 6 kotet meg lenyegeben egy kerdezz felelek kotet vagyis sok, addig felhalmozodott kerdesre kapunk valaszt es sok a gondolkodas merenges. a filmbe nem is tudtak nagyon mit rakni mert ugy ez kimarad. ezert kapott egy jo nagy adag romantikat hogy ki kivel mitmikor aztan a vegere bedobtak azt a jelenetet ami a konyvbe is benne volt.."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Huma
addikt
-
spammer
veterán
Elolvastad az utolsó könyvet anélkül, hogy olvastad volna az első hatot?
A filmeket majd most nézem sorban, az első már megvolt, de gyenge a könyvhöz képest, a többitől sem várok sokat, de azért egyszer látnom kell őket.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Huma
addikt
válasz spammer #1712 üzenetére
Én csak az utolsó könyvet olvastam el. Utána a mozifilmet megnézve hiányérzetem volt. Nagyon elnagyolták a csatát. Kettőt pislantottam és vége volt. Nyoma sem volt a könyvbéli monumentalitásnak.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
spammer
veterán
Jobb később, mint soha, végeztem a Harry Potter könyvekkel. Hát odavágtak rendesen, azt kell mondjam. Fantasztikus volt az egész úgy, ahogy van. Szerintem egyre jobbak lettek a kötetek, de igazából nekem 4. kötettől tetszett egyre jobban, mert onnantól komolyodott/komorodott a történet (főleg az Order of Phoenixben, bár abban volt némi rétestészta ). Aztán emelkedett a tét/minőség a Half-Blood Prince-ben, és féltem, hogy az utolsó nem tudja majd meglépni, és de... sikerült neki. Bár egy kicsit monoton volt itt-ott a Deathly Hallows közepe, egyszerűen zseniális lett a befejező kötet (Prince's Tale, mekkora fejezet!). Most már értem, miért rajong(ott) érte a "fél világ".
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Psych0
őstag
válasz nubreed #1707 üzenetére
Igen szeretné: [saját honlap], de szerintem nem fog egy ideig hozzányúlni, mert most éppen írja a Poseidon's children harmadik könyvét.
Amúgy elképesztően frissítő volt olyan sci-fit olvasni, ahol a fénysebességnél gyorsabb utazást nem oldották meg és emiatt az időintervallumok nőttek meg csillagászati méretekre. Ráadásul a történet televolt nem teljesen kidolgozott oldalhajtásokkal, amik általában frusztrálóak, de itt pont, hogy folytatásért kiáltanak.
Lábjegyzetként még megemlítem a AR-nak a Thousand Night című novelláját, amiből kifejlődött a Napok Háza.
[ Szerkesztve ]
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Deck
titán
Sziasztok. Keresem a Trónok Harca könyvet a 2013as kiadást aminek az ISBN száma: 9789633571224
Akár kölcsönbe vagy meg is venném. Ha bárki tud bármit róla kérem írjon!
PS5
-
Gyuri16
senior tag
válasz nubreed #1707 üzenetére
en is olvastam a Napok hazat, szinten tetszett: [link]
megvan a Jelenesek tere is, de meg nem jutottam hozza.ilyen grandiozus tortenetet szivesen olvasok maskor is. evezredes ugrasok, metacivilizaciok.. szoval akar johet is a folytatas, bar lehet jobb lenne egy uj tema. nem kellene minden sikeres konyvbol "muszajbol" sorozatot irni.
Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
Kvelstadt
veterán
Szergej Lukjanyenko: Őrök Világa
jo volt ez is. jo falytatasa az elozonek. s bar egyet tudok erteni a fohossel megis valami erosebb vegkifejletet vartam.4
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
nubreed
veterán
Ok értem.
Kár, hogy több Alastair Reynolds könyv nem jelent meg magyar fordításban, mert ha jól tudom (múltkor néztem a wikit) a Jelenések Tere sorozat is 4 könyvböl áll. A Napok Házával, nekem nagyon magasra rakta a mércét. Jellemző, hogy szombaton kissebb megszakításokkal egésznap csak azt olvastam, nem tudtam letenni. Szerintem ma túl leszek rajta, aztán majd a Kvantumtolvaj következik.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Huma
addikt
Nem semmi.
Mostanában leltem rá a Penguin Readers-re. Könnyített nyelvezetű angol olvasmányok. Nyelvtanuláshoz nagyon hasznos. Hét fokozat van a teljesen kezdőtől a haladóig. A kezdő könyvek 200 szót tartalmaznak. A haladók pedig 3000-et. Az a jó benne hogy nem unalmas nyelvtan magolással tanít hanem egy viszonylag érdekes történetet kell elolvasni és úgy tanulsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest