Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Rendben, köszi, meg fogom próbálni majd.
Más:
Nemsoká a végére érek Alastair Reynolds, Napok Házának... nem akarom, hogy vége legyen, ez a könyv fantasztikusan jó, csak szuperlatívuszokban lehet erről a könyvről beszélni. De majd beszámolok róla, ha tényleg kiolvastam.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-
-
Psych0
őstag
Ja és még valami. Én csak eredeti nyelven olvasok könyvet, amiket itthon vagy meg lehet kapni, vagy nem, de ha meg is lehet, akkor biztos, hogy nem a magyar pénztárcának kitalálva(azóta mondjuk javult a helyzet), és amikor megvettem a kindle-t, akkor az ára egy nagyságrendben volt az asoiaf sorozattal. Azóta kb a reader árának ötszörösét olvastam le. Ma ez is nagy érv.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Psych0
őstag
Richard Morgantól a Broken Angels, és a Woken Furies is nagyon jó könyv volt. Nagyon érdekes volt olvasni, hogy boldogul Takeshi Kovács évtizedekkel később egy-egy teljesen más világban...
És végül William Gibson - Neuromancer. A cyberpunk alapja...
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Psych0
őstag
Altered Carbon nagyon jó volt. Aki kedveli a sci-fi/cyberpunkot annak kötelező. Takeshi Kovács nagyon eltalált karakter, jelenleg a kedvenc antihősöm. Most jöhet a Broken Angels, és a Woken Furies
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest